Smartphones

Samsung Galaxy S23: Η νέα σειρά παίρνει την πρώτη της ενημέρωση

Η Samsung ξεκίνησε τις ανοιχτές πωλήσεις της σειράς Galaxy S23 την περασμένη εβδομάδα και τώρα μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη ενημέρωση για τα τρία νέα μοντέλα.

Πρόκειται για μια μικρή ενημέρωση που κάνει κάποιες επιδιορθώσεις ασφαλείας, καλύπτοντας το διάστημα μεταξύ κατασκευής και κυκλοφορίας.

Τα Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra ήρθαν με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου και η νέα ενημέρωση φτάνει μέχρι 1η Φεβρουαρίου 2023. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν 48 βελτιώσεις ασφαλείας κοινές για τηλέφωνα Android 13 και 7 για το One UI της Samsung.

Η ενημέρωση έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη και αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλες τις αγορές σε λίγες ημέρες. Στο S23 έχει μέγεθος 300 MB, ενώ στο S23 Ultra ελαφρώς περισσότερο.

Η σειρά S23 πρόκειται να πάρει 4 ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και 5 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας, οπότε αναμένει να δει τα Android 14, 15, 16 και 17 και να τερματίσει τις τακτικά προγραμματισμένες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας το 2028.

Επεξεργάστηκε την 20 Φεβρουαρίου 2023 20:18

Σχόλια

  • Έχω την εντυπωση οτι τα 4 χρονια βασικων ενημερωσεων ειναι και το καταλληλο χρονικο διαστημα για αναβαθμιση του κινητου που θα δεις και σημαντικες διαφορες στο hardware. Ισως ενα ετος ακομα θα ηταν το ιδανικο. Θα μου πει καποιος, εγω εχω iphone με 8 χρονια αναβαθμιση και ολα λειτουργουν τελεια. Παω πασο, αλλα θα το εδινα μετα απο 4-5 χρονια στο ανιψι μου να λεει οτι εχει iphone 8ετιας αναβαθμισμενο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.