Smartphones

Samsung Galaxy S23 Ultra: Υποβάλλεται σε ακόμα ένα τεστ αντοχής

Μετά το τεστ αντοχής και το teardown από το PBKreviews, το Samsung Galaxy S23 Ultra υποβάλλεται σε νέα βασανιστήρια από τον Zack του JerryRigEverything.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που ουσιαστικά εφηύρε αυτά τα τεστ και τώρα ήρθε η ώρα να πει τη γνώμη του για το νέο high-end smartphone της Samsung.

Το τεστ ξεκινά με τη δοκιμή γρατσουνιών στο γυαλί, από την οποία φαίνεται ότι σημάδια αρχίζουν να εμφανίζονται στο επίπεδο 6 στην κλίμακα σκληρότητας Mohs, ενώ στο επίπεδο 7 υπάρχουν βαθύτερες αυλακώσεις.

Τα πλαϊνά είναι μεταλλικά, όπως και τα κουμπιά. Η οθόνη αντέχει στο κάψιμο για περίπου ένα λεπτό και στη δοκιμή κάμψης δεν προκαλείται κανένα απολύτως πρόβλημα στη συσκευή, ανεξάρτητα από την πλευρά που θα προσπαθήσετε να τη λυγίσετε.

Επεξεργάστηκε την 11 Φεβρουαρίου 2023 12:02

Σχόλια

  • Ποτέ μα ποτέ πραγματικά δέν κατάλαβα τί νόημα έχουν τέτοιου είδους δοκιμασίες σέ ένα κινητό, εάν ήταν ασπίδα θά ήταν απολύτως φυσιολογικό ώστε νά δούμε τήν αντοχή της όμως άς μού επιτραπεί νά πώ ότι κάποιοι δουλειά δέν έχουν καί δουλειά βρήκαν.
    Καί βέβαια περιττό νά πώ ότι δέν είδα τό βίντεο τής δοκιμασίας.
    Συγχαρητήρια στόν εφευρέτη.

    • Ο άνθρωπος είναι μάγκας. Δημιούργησε μία ανάγκη σε μερικούς καταναλωτές που δεν την είχαν σκεφτεί ποτέ. Για εμένα και εσένα φυσικά είναι μία μπούρδα. Έλα όμως που για κάποιους δεν είναι...Το ίδιο λένε και μερικοί για το Dxomark, λογισμικά benchmarking κ.λπ.
      Πάντως γέλασα πολύ με την "ασπίδα". Να είσαι καλά φίλε!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.