Samsung Galaxy S5 hands-on video [MWC 2014]

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy S5 (SM-G900F) και δεν χάσαμε την ευκαιρία να το πιάσουμε στα χέρια μας και να δοκιμάσουμε όλες τις νέες λειτουργίες του όπως τον fingerprint, το αισθητήρα καρδιακών παλμών και την κάμερα 16 Megapixel με λήψη βίντεο 4K.

Δείτε μια πρώτη και αναλυτική επαφή με το Galaxy S5 και απολαύστε το τόσο μόνο του όσο και πλάι στα δημοφιλέστερα smartphones, Galaxy S4, Galaxy Note 3, LG G2 και Sony Xperia Z1.

Το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Απρίλιο με τιμη 749 ευρώ (16GB).

Samsung Galaxy S5
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής: 2.5GHz Snapdragon 800 processor
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE (150Mbps down/ 50Mbps up)
Οθόνη: 5.1 ίντσες, Full HD Super AMOLED (1920 x 1080)
Κάμερα: 16 Megapixel, Fast AF, HDR, UHD video (4K)
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/32GB/64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Bluetooth 4.0, GPS, Wi-Fi MiMo, micro USB 3.0, NFC, Infrared, ανθεκτικό στο νερό
Μπαταρία: 2800mAh (Ultra Power Saving Mode)
Διαστάσεις: 142.0×72.5×8.1 χλστ.
Βάρος: 145γρ.

Επεξεργάστηκε την 26 Μαρτίου 2014 15:54

Σχόλια

  • Για να κοιτάς την επίσημη τιμή ενός κινητού πρέπει να είσαι ηλίθιος. Μόνο η τιμή στα σκρουτζομάγαζα μετράει. Το θέμα είναι οτι το κινητό απογοήτευσε... μα 2gb ram? Fail.

  • Εντελως αδιαφορο κινητο... περιμενα κατι παραπανω και απλα ειναι μια απο τα ιδια και λιγο πιο δυνατο ας πουμε...

  • Για ποιο λόγο το ονόμασαν S5 δεν μπορώ να καταλάβω... S4 ελαφρώς αναβαθμισμένο είναι στην ουσία. Επίσης το πίσω μέρος δε μου άρεσε. Από μπροστά είναι όμορφο, αλλά η τιμή ας το αφήσουμε καλύτερα...

  • 750 ευρώ τα 16 gb, σοβαρά τώρα;
    Απλά να επισημάνω ότι lg g2 599 euro
    Nokia lumia 1520 699euro
    Sony z1 689 euro
    Note 3 799 euro
    iPhone 5s 739 euro
    Άρχισε τις μαγκιές της Apple βλέπω..........

  • Αυτή η πλάτη...Απο σουροτήρι την εμπνευστηκαν;;; Άσε το μέγεθος. Δεν μπορώ να το φανταστώ με θήκη. Μικρή μπαταρία. #Fail.

  • @Sot11 τουλαχιστον φιλε αυτο που σου πρεσφερει η aplle με το ios δεν μπορει να το αντιγραψει ο καθε κινεζοσ και να το πουλησει στο 1/3 της τιμης για να μην αναφερω οτι το otuchwiz toy s5 θυμιζει ios7 !

    επισης ο αισθητηρας παλμων τι μεγαλη κοροιδια ειναι ! ολοι ξερουμε οτι υπαρχει εφαρμογη που χρησιμοποιει το φλασ για να σου πει τους παλμουσ σου και χωρις αισθητηρα !!!

  • Ελεος.....τραγικο κ λιγο ειναι. Περαστικα σε οποιον το παρει. Αν δεν τους πιεσουμε με χαμηλες πωλησεις δεν βελτιωνονται. Το z2 k g3 ειναι κλασεις καλυτερα

  • Άρχισε τις μαγκιές της Apple, γιατί υπάρχουν κι εδώ τυφλά υποταγμενοι χρήστες. Κι αυτό είναι άσχημο, να κολλάνε κάποιοι σε μια συγκεκριμένη εταιρία και να μην ξεκολλανε με τίποτα.

  • Ελεος.....τραγικο κ λιγο ειναι. Περαστικα σε οποιον το παρει. Μονο πορωμενοι samsunakηδες δεν βλεπουν το χαλι του...Αν δεν τους πιεσουμε με χαμηλες πωλησεις δεν βελτιωνονται. Το z2 k g3 ειναι κλασεις καλυτερα.

  • Άραγε το κάλυμμα από πίσω να αφαιρείται; Εν τω μεταξύ καλά έκανα και δεν βιάστηκα να πάρω το 4 γιατί με στα ίδια λεφτά παίρνω φέτος το 5. Για να δούμε.

  • Αν εξαιρέσεις τα ελαφρώς αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά το κινητό είναι άχρωμο, άοσμο, άγευστο... και πανάκριβο!
    (3 μοντέλα ίδια S3/S4/S5 ,ο ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ίδιος με αυτόν του Atrix, που το ειχα 2 χρόνια πριν και ο ανιχνευτής καρδιακών παλμών δε δικαιολογεί τη τιμή)

  • Περίεργη ονοματολογία, πως και δεν είναι της μορφής GT-I9xxx ?

    Ξέρεις κάτι Κώστα να μας πεις;

  • Θεωρώ πως είναι καιρός οι χρήστες να δώσουν το κατάλληλο μήνυμα στη Samsung, ώστε να μην ξανακάνει τέτοιο ατόπημα στο μέλλον. Δεν μπορεί να πουλάς σε τέτοια τιμή τη συγκεκριμένη συσκευή.

  • Η εμφανιση ειναι υποκειμενικη δεν λεω ουτε εγω ξετρελαθηκα...
    Ομως το καινουριο UI ειναι απιστευτο και πολυ πιο γρηγορο...
    Ελπιζω γρηγορα να ερθει στο Note 3

  • Είναι απογοήτευση η συσκευή!! Από τα 16GB πόσα δίνει για χρήση? Το S3 έδινε γύρω στα 11GB,το S4 μετά από το κράξιμο 9.5GB το S5 πόσο?

  • Αναβαθμισμενο s4.Παλι βαλανε διακοσμητικα συστηματα.Δεν ειμαι fanboy καμιας εταιρειας , αλλα μου ψιλοφανηκε ios 7 το νεο touchwiz UI.Προσωπικα δεν θα με ενοχλουσε , απλα ειναι οι προσδοκιες.Καλυτερα να το καθυστερουσαν λιγο ακομα.Κατοχος galaxy s4 και θα μεινω πολυ ακομα <>.

  • Αρκετά δυνατό το S5 αλλά ποιός είναι ο λόγος να δώσω 350 + euro συγκριτικά με το lg g2 ή S4 ?
    Η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος η μήπως η σφυγομέτρηση ?

  • Για πείτε μου ρε παιδιά,τι χρειάζεται ο ανιχνευτης καρδιακων παλμων σε ένα τηλέφωνο???

  • Λιγο Galaxy express,λίγο Galaxy Core με διαφορετικό καπάκι και καλύτερα χαρακτηριστικά; Δεν εντυπωσιάστηκά καθόλου...

  • Θα το ξαναπω και εδω
    @dimitris? που εισαι? Σε ψαχνω!!!! Τι ελεγα? Δωστε μου ρε κανα βραβειο ρε!!! :P
    (χιουμοριστικα παντα)
    :D

  • Κανένα από τα καινούρια smartphones που παρουσιάστηκαν δεν έκαναν τη διαφορά και δεν μπορούν κατά τη γνώμη μου να δώσουν κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Αν έχετε κάποιο από τα προηγούμενα μοντέλα (S4, Z1,G2 κλπ) δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε τα καινούρια! Περιμένουμε τα επόμενα! Θέλω να δω όμως τι έχει να πει και η Apple!

  • Ρε παιδιά μπας και θέλει να θάψει τη σειρά galaxy η sammy και να προωθήσει την Note και την καινούρια που ετοιμάζει με τ μεταλο (θα ονομάζεται F αν θυμάμαι καλά;); δε μπορώ να εξηγήσω διαφορετικα αυτο το χάλι!

  • Αυτο δεν ειναι smartphone...αυτο ειναι η Πολυκλινικη Αθηνων...
    Μακάρι το S6 να μπορει να σου κανει αξονικη τομογραφια και εξεταση αιματος και ουρων..

  • Το σημερινό unpack πιστεύω ήταν έτσι όπως θα έπρεπε, δηλαδή σύντομο, περιεκτικό, στοχευμένο στα καινούρια χαρακτηριστικά της συσκευής και μου άρεσε που (ίσως για πρώτη φορά) δεν επικεντρωθήκαμε στους ατέλειωτους πυρήνες και τη ram, αλλά στις βελτιώσεις και επεκτάσεις των λειτουργιών της προηγούμενης συσκευής. Πιστεύω η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν το galaxy fit και όχι ο αισθητήρας καρδιακών παλμών πάνω στη συσκευή (?!?!). Θα ήθελα να δω σημαντικές βελτιώσεις στα gestures του προκατόχου του. Ελπίζω να έγινε επίσης μια καλή βελτιστοποίηση του software (η βασικότερο έλλειψη σε όλη τη σειρά galaxy).

    *Για δακτυλικό αποτύπωμα ακούσαμε, για 64 bit επεξεργαστή όχι... :)
    *Τη στιγμή που είδα τον γέρο σκέφτηκα κατευθείαν την περσινή σκηνή με το κινητό που βγαίνει από την εσωτερική τσέπη και ήταν epic fail η επανάληψή της.

  • χμμμμ.... μάλιστα , το είδαμε ... αυτό ήταν και το sgs5 ....
    1η γενική εντύπωση : δεν με ενθουσίασε σχεδόν σε τίποτα
    2η : καλή υλοποίηση όπως πάντα , καλή και η αδιαβροχοποίηση
    3η : δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσω το s4 ( ούτε αρκετοί φίλοι το s3) για να το πάρω...

    θεωρώ πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική και χρηστική αναβάθμιση...

    α: σχεδιαστικά είναι μια από τα ίδια (πολύ κακό αυτό) όπως και τα υλικά κατασκευής που δεν με βάζουν στη πρίζα να το αγοράσω
    β: η 16αρα κάμερα που είναι πιο γρήγορη και ποιοτικά πιο καλή ( δυστυχώς όμως πάλι μόνο με 1 LED φλας) ναι κάτι μου λένε αλλά δεν είναι και "ουαου το θέλω"
    γ : μόνο 2 gb ram ??? why samy ???
    δ: οεο που 64αρης επεξεργαστής (και για να τρολάρω λίγο ...αυτό μάλλον , δεν πρόλαβαν να το κοπιάρουν από το μηλοτηλέφωνο)
    ε : τα δακτυλικά αποτυπώματα ούτως ή άλλως λειτουργούν αποτρεπτικά σε μένα για να αγοράσω συσκευή που το "πουλάει" ως σουπερ ουαου εξτραδάκι
    στ : τους παλμούς της καρδιάς τι τους θες βρε άνθρωπε και τους βάζεις στα υπερόπλα σου ??? καλά κάνεις και το έχεις αλλά ως εκεί ...μην τρελαθούμε κι όλας

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Του χρόνου το SGS 6 που θα έχει φτάσει να έχει τον ίδιο αριθμό μοντέλου με τον ανταγωνιστή το iPhone 6 .... ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ( 16+ MPX) ΜΕ OIS KAI MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΦΑΚΟΥ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΡΑΜ ΜΝΗΜΗ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ 4 GB) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 64ΜΠΙΤΟ ... ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ...

    ΩΡΑ ΓΙΑ WP KAI NOKIA

  • Δεν λέγαν ότι θα έχει και μια δεύτερη πιο δυνατή έκδοση? Τι έγινε αυτή?? Πάντως Κώστα ευχαριστούμε για την παρουσίαση.

  • Στην σκιά της Apple βαδίζει εδώ και χρόνια με σχεδιαστικά κακές αντιγραφές, το χρυσό καπάκι δεν ήταν απαραίτητο είναι αστείο, πολλά τα λεφτά για αυτήν την ποιότητα.

  • Δηλαδή τι το παραπανω εχει απο το δικο μου s4 E330s απο Κορέα sdrgon 800 adreno 330 2 g ram στα 2.3 και tv. Σκέτη απογοήτευση το s5

  • ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!! εχω ολα τα galaxy απο το 1 μεχρι τωρα το 4. και μεχρι εδω ηταν. κραταω το 4 που ειναι σχεδον ιδιο.

  • Μεγαλος κερδισμενος της εκθεσης τελικα ειναι η Νοκια..απογοητευση απο Sony και Samsung...πολυ καλα βηματα απο LG,Huawei,Zte...

  • Πανε και βαζουν χαζομαρες αισθητηρες...αντι να βαλουν αισθητηρα θερμοκρασιας,υγρασιας,κτλ...αισθητηρα οσμης...γενικα πιο καθημερινα και χρησιμα πραγματα...δεν παμε για εξετασεις αιματος ουτε για να μας φακελωσουν....πανε και κολλανε σε κατι χαζομαρες αισθητηρες που δεν εχουν νοημα...ελεος!!!!!!

  • Απογοητευση απλα.Το z2 ανωτερο σε ολα.Οπως κσι να'χει παντως αλλα περιμεναμε και αλλα ειδαμε σ'αυτην την εκθεση....!!!!

  • Πολυ απλα επειδη δεν είχαν έτοιμο κινητο ναυαρχίδα να παρουσιάσουν
    πήρανε features που εξειπακουονται να υπάρχουν κ έκαναν την τρίχα τριχιά.
    Σα να λες το μίξερ που πουλάμε εχει ποδαράκια για να στηρίζεται καλύτερα..
    Έκαναν φιλότιμη προσπάθεια να παίξουν με τη νοημοσύνη μου αλλα μπα.. Μπορω να πω με διασκέδασαν κιόλας.
    Το άκουσμα δε του τρομακτικου νούμερου των 2800 mAH ηταν ολα τα λεφτα!
    Σοβαρά τωρα τι σκ@τ@ ποτίζονται εκει στην Κορέα;;;

  • Μακάρι οι έως τώρα πιστοί οπαδοί της Samsung να γυρίσουν πλάτη στο 5S ώστε η Samsung να αλλάξει πορεία τουλάχιστον ως προς το σχεδιασμό του κινητού και την τιμή του.

    ->Δεν μπορεί η LG να φτιάχνει ναυαρχίδα με τρομερά μικρά bezels και η Samsung, η πρώτη σε πωλήσεις, να μη μπορεί. Δεν έχει την τεχνογνωσία????
    ->Δεν μπορεί η Huawei να φτιάχνει μεταλλικό κινητό 6 χιλιοστών ( που δεν καίει μάλιστα ) και η Samsung να μη μπορεί. Δεν έχει την τεχνογνωσία???
    ->Δεν μπορεί ο κύριος ανταγωνιστής σου να φορά 64άρη επεξεργαστή και η Samsung να μη μπορεί να βάλει ένα τέτοιον. Δεν έχει την τεχνογνωσία???
    ->Δεν μπορεί να μου παρουσιάζει ως καινοτομία του κινητού της τη μέτρηση παλμών καρδιάς. Έ λ ε ο ς !!! Τι δούλεμα είναι αυτό!
    ->Δεν μπορεί να μου βάζει την τιμή στο θεό εκμεταλλευόμενη το όνομα που έφτιαξε παλιά, την ώρα που καλύτερα κινητά κοστολογούνται πιο τίμια.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.