Samsung Galaxy S5, ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Lollipop στην Ευρώπη

Καλά τα νέα για τους κατόχους της ευρωπαϊκής έκδοσης του Samsung Galaxy S5 με αριθμό μοντέλου SM-G900F, το οποίο ξεκίνησε να λαμβάνει επίσημο OTA update σε Android 5.0 Lollipop. Αυτή τη στιγμή η αναβάθμιση ξεκίνησε από την Πολωνία και πολύ σύντομα αναμένεται να επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Το Samsung Galaxy S5 είναι η πρώτη συσκευή της Samsung που αναβαθμίζεται σε Lollipop καθώς το update προηγήθηκε ακόμη και του Samsung Galaxy S4 Google Play Edition το οποίο θεωρητικά θα έπρεπε να είχε αναβαθμιστεί πρώτο. Η επόμενη συσκευή που θα πάρει Lollipop περιμένουμε να είναι το Samsung Galaxy Note 4 αν και δεν γνωρίζουμε πότε.

Ήδη έχουμε δει από videos πως μοιάζει η φετινή ναυαρχίδα της Samsung με Android Lollipop το οποίο φέρνει μεγάλη αλλαγή στο user interface με το λεγόμενο Material Design. Από θέμα νέων features έχουμε νέα lockscreen με notifications support, tap & go, priority mode, heads-up notifications, Smart Lock, MirrorLink και άλλα. Επίσης, περιμένουμε πολύ καλύτερη και πιο γρήγορη απόδοση.


Πηγή

Σχόλια

  • Ένας φίλος έχει nexus 5 και μετά το lollipop η απόδοση της μπαταρίας έπεσε αντί να μεγαλώσει και δεν έχει καν amoled οθόνη το εν λόγω κινητό. Φανταστείτε το s5 και γενικά όσοι έχουμε super amoled οθόνες (κάτοχος not3)

  • Φίλε άκουσα οτι το S3 θα την πάρει την αναβάθμιση λίγο πριν τα Χριστούγεννα! κάτι σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο! κι εγώ αυτή περιμένω! ΩΡΑΙΑ Ε?

  • Το S3 δεν παίρνει Lollipop. Κοιτάξτε να δώσετε βγάλετε κανένα ευρώ από την καβουροτσεπη σας αν θέλετε Lollipop

  • Λοιπόν μάγκες κάντε όλοι στην άκρη, θα πάρω το 6αρι το iphone και θα κάνω θραύση. Θα πω το Γιαννάκη να μου κάνει ένα φραπέ και θα μπω να το παραγγείλω. Μπορεί να πάρω και δεύτερο για τη γκόμενά μου που θα παντρευτούμε σε λίγες μέρες. Εχω λεφτά, πολλά λεφτά. Xτες αγόρασα και μια slk με δερμάτινες ρόδες και δερμάτινη μηχανή και δερμάτινα παράθυρα.

  • καλησπερα! εχω το galaxy s5 G900F αγορασμενο απο skroutz! αλλα ειναι απο πολωνια..η αναβαθμιση δεν μου εχει ερθει! τι παιζει?μηπως ξερει καποιος?

  • @slk δεν ξεραμε οτι πρεπει να πληρωνουμε καθε εξαμηνο για να εχουμε αναβαθμισεις...Εδω δεν πηρε 4.4...Να ευχαριστησουμε λοιπον εσενα για την ευφυεστατη ιδεα σου ή την samsung για την μηδενικη υποστηριξη των ναυαρχιδων της?
    Παλι καλα που υπαρχουν και developers με αλλες αντιληψεις και υποστηριζουν ακομα S3 και S2 αλλιως θα γινομασταν θυματα των εταιριων

  • Γειά σας. Εγώ έχω το Exynos Octa-core (SM-G900H). Ξέρουμε πότε και αν θα βγει η αναβάθμιση; Είμαι στο 4.4.2 και το κινητό το πήρα από Αμερική.

  • @stevakos Το S5 του φιλου ηταν του δικτυου 3 uk (το αγόρασε απο σκρουτζομαγαζο) και καναμε στην αρχη πριν βγει το lollipop επαναπρογραμματισμο με firware αγγλιας debranded γιατι δεν ηθελε να βλεπει το λογοτυπο, και μολις ειδαμε το πολωνικο lollipop to kaname me to ODIN... ολα καλα μεχρι τωρα, μου λεει οτι και το δαχτυλικο αποτυπωμα δουλευει πιο καλα απο οτι πριν που ειχε κοληματα...

  • Παιδιά εγώ έχω galaxy s5 μοντέλο Ιταλίας από skroutz και δεν έχει πάρει ακόμα αναβάθμιση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.