Samsung Galaxy S5, “μυστηριώδης περιοχή” δίπλα στο LED Flash

Χάρη στην προσπάθεια ενός Ιταλού δημοσιογράφου να τραβήξει φωτογραφία τα νέα Gear 2 και Gear 2 Neo, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία από το πίσω μέρος του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy S5. Αυτή είναι η πρώτη πραγματική φωτογραφία της συσκευής και όπως φαίνεται η Samsung κατάφερε να κρατήσει μυστικό κάποια από τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε 3 χρώματα, μαύρο-άσπρο-χρυσό, όπως επιβεβαιώνεται και από την φωτογραφία ενώ το πίσω μέρος της θα είναι πάλι φτιαγμένο από πλαστικό. Αυτό που τράβηξε πραγματικά το ενδιαφέρον μας είναι μία “μαύρη περιοχή” που εμφανίζεται δίπλα στο φλας. Η περιοχή αυτή αποτελεί μυστήριο, καθώς δεν μπορεί να είναι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στο home button της συσκευής.

Λίγες ώρες ακόμα μέχρι την επίσημη παρουσίαση όπου όλα τα μυστήρια πρόκειται να λυθούν!

Πηγή

Σχόλια

  • Ωχχχχ τελικά ειναι αυτο που φαινόταν στην φωτογραφία με την θήκη! Άθλιο....
    Πάλι πλαστικό; Γιατι;
    Και ποιος είπε ότι ο αισθητήρας θα ειναι στο home button;;;

  • μπορει αλλα δεν νομιζω να εκανε ολο αυτο το σκηνικο για να ερθει αυριο να σου πει ειναι η θυρα για υπερθηρες!

  • Έτσι, πλαστικό for the win από μια άποψη!
    Εγώ δεν γουστάρω να έχω στα πλάγια το τηλέφωνο μου γεμάτο θήκες για SIM, microSD, θέλω απονεμόμενη μπαταρία, γρήγορα πρόσβαση στα σωθικά του τηλεφώνου και αν πάθει κάτι το καπάκι να το αλλάζω, πειράζει ;

  • η θυρα για υπερυθρες ειναι εκει που ηταν, δειτε καλα την φωτο! νομιζω πως θα ειναι ο αναγνωστης δακτυλικου αποτυπωματος!!!

  • Δεν εχουμε θεμα με το πλαστικο απλα μπορει να ειναι και πολυ καλυτερης ποιοτητας βλ. Lg ειδικα για τηλ που θα κανει 800 €

  • Απο την αλλη,,,, μπορει να μην ειναι αυτο...

    Δε θα αφηνε ετσι χυμα πανω σε ενα τραπεζι να μπορει ο καθενας να το βουτηξει.....

    Αναθεωρω...

  • κατι με λεει πως η καμερα θα κανει την εκπληξη..βλεπω μεγαλυτερο αισθητηρα κ εξογκωνεται αρκετα απ το καλυμα.....προβλεπω εκπληξεις στην καμερα με ois....

  • θα σταθω στο εξης ! γιατι μονο ασπρο μαυρο και χρυσο !! ποια αλλη εταιρια ακολουθει αυτη την πολιτικη?????

    ρε σταματηστε να αντιγραφεται ρεεεεεε εκει στην samsung μεχρι και την στρατηγικη της apple αντιγραφουνε !! μενει τωρα να δω και αναγνωστη δακτυλικων αποτυποματων στο Home button και τελειωσαμε !!

    σν κσι σν θυμσμσι κσλσ η samsung ελεγε κατι για αναγνωστη ιριδας !! αλαλ δεν τουσ εκατσε !!! ελεος ρε ελεος οτι κοροιδευετε μη ντο γλειφετε μετα !!!

  • Πάντως παιδιά, στις φωτογραφίες με τις θηκες φαινοταν σαν διπλό flash αλα iPhone 5s... Ισως ο λογω του flash τις φωτογραφιας να βγηκε μαύρο (αν και μου φαίνεται παρατραβηγμενο)

  • παλι απο πλαστικο θαναι??
    δε μπορει !τοσες φημες και αναμονη για μεταλλικο s5 πανε στραφι???
    ισως το s11 σε 7 χρονια,ΙΣΩΣ και να ειναι μεταλλικο τελικα.

    αυτη η εταιρεια και να μην ειχαμε καθολου πλαστικο στο πλανητη, θα το εφευρησκε τοση αγαπη που του εχει!!!

    GALASY S -PLASTIC

    (σημειωση ειμαι plastic fan)

  • Οκ πλαστικό..αναμενόμενο και όχι απαραίτητα κακό.Αυτο το απαίσιο σχέδιο του κινητού για ποιο λόγο δεν αλλαζει με τίποτα;ούτε καν μικροαλλαγες.καμια λογική.ξεπερασε και την apple που τουλάχιστον ανα 2 μοντέλα κάνει μερικές αλλαγές.ποιος ο λόγος να το αγορασει κάποιος που είχε s3 και s4?για την QHD και το φακέλωμα των δακτυλικών αποτυπωμάτων;έλεος...

  • εμενα μαρεσει αυτο το σχημα της samsung δε θελω να αλλαξει ποτε. αλλα καταλαβαινω καποιοι θελουν αλλαγη..λογικο. ομως αν αληθευει η φωτογραφια (που μαλλον αληθευει...) που εδειχνε το s5 τιγκα στα bezels θα φαω ξενερωμα και αυριο θα εχουμε πολλα γελια...!!

    ιδιο σχημα,παλι πλαστικο,μεγαλα μπεζελς μεχρι και τα funboys θα βγουνε στους δρομους να κραξουν ....

  • Εκεί στη σαμυ πετάγονται μέχρι τη Κίνα περνουν σχέδια απο κινεζικες λαϊκές με τσαντάκια κ επανερχονται μετά το νότε στο σ5.

  • Μαγκες αν ειναι ετσι το κιν θα συμβουλευα αυτους που εχουν το s4 να μη το σκεφτουν καν για s5! Κοροϊδία! Καποτε το βαριεσαι ρε φιλε. Θελει το ματι να δει κατι διαφορετικό γ@μω το κερατο μου!

  • ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΦΩΤΟ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ,ΟΤΙ,ΟΤΙ... ΔΛΔ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΡΙΟ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ...

  • Σκοπιμα το εχει αφησει εγω σου λεω για να κινισει το ενδιαφερον,εκτος κ αν ειναι fake που δεν νομιζω!Ενταξει οσο για το πλαστικο δεν πειραζει..αφου μεταλλο θα χρησιμοποιησει στο καινουργιο της F series.Αυτο που περιμενω αυριο, να δω ειναι ενα ενα κινητο με δυνατα χαρακτηριστικα πιο κομψο και ομορφο απο το S4 και με αναβαθμισμενο UI που να μην λαγκαρει!!

  • Ειναι στανταρ αληθινη φωτογραφια;Ολη η διαφημιση εγινε για να το πεταξουν απλα στο τραπεζι λιγες ωρες πριν γινει η επισημη παρουσιαση;Μυστηρια πραγματα οπως και η μαυρη περιοχη εκει στο φλας !!!

  • Αν,που δε νομιζω,ειναι αυτο,τοτε μετα την apple θα ειναι η δευτερη εταιρια που δεν ξερει να σχεδιασει κινητο. Οταν βλεπεις iphone η galaxy,λες και εισαι στο 2008.Αν βεβαια ισχυει και δεν ειναι διαφημιστικο

  • ήμουνα σίγουρος ότι θα είναι μία από τα ίδια..δηλαδή πλαστικό και άσχημο...είμαι οπαδός της apple και δεν το κρύβω...λυπάμαι για τους υποστηρικτές της samsung που το περίμεναν πως και πως και τώρα θα φάνε στα μούτρα άλλη μια πλαστικούρα..δεν πειράζει..θα έχει δαχτυλικό αποτύπωμα..apple rules..

  • Οτι τωρα αυριο εχουν παγκοσμια πρωτη και σημερα το αφησαν να το ωτογραφισει ενας Ιταλος με κινητο! Ενας καλος τροπος να κανουν χιλιαδες ατομα να ασχολουνται και να κανουν ντορο. Οτι και να λεμε για τη σχεδιαση ,απο την ωρα που ο κοσμος αγοραζει 50 εκ galaxy καθε χρονο,οτι γραφουμε εμεις ειναι γραφικο.

  • Το ανθρωπάκι πάνω στην οθόνη του galaxy gear τρέχει να ξεφύγει από τη Samsung! έχουν τερματίσει την καινοτομία φαίνεται... κάλυμμα μαυροπίνακας με ενσωματωμένη κιμωλία stylus (φήμες).

  • btw..τωρα που το ξαναβλεπω,σαν φωτογραφια πανω σε κορνιζα φαινεται να ειναι τα 3 galaxy και οχι τραβηγμενη φωτο εκεινη την στιγμη!Κατι παιζεται δω..

  • Παιδιά είναι το υλικό που έχει στο note 3 άρα θα είναι όπως το είχαν πει κάποιοι. Το μέταλλο θα πάει για το f series αλλά άμα αυτό κοστίζει 700 και ευρώ πόσο θα κάνει το f series μάλλον κάτι δε πάει καλά στη samsung

  • Ότι και να λέμε εμείς για το κινητό που βλέπουμε στη photo (είναι δεν είναι το s5), μιλάμε για το μοντέλο που θα φτάσει τις 80+ εκ. πωλήσεις...οπώτε σίγουρα κάτι κάνουν καλά εκεί στη samsung....το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν καμμία ανάγκη να αντιγράψουν το ψέμα της apple, και τα κινητά της "λεζάντας"!

  • θα ειναι υπερυθρες για νυχτερινη λυψη !!! Δεν το εχει αυτο κανενα κινητο μεχρι τωρα, οποτε για να πρωτοτυπησει θα ηταν λογικο. Υστερα αυτο το κουσουρει της SAmsung.... το να προεξεχει η καμερα απο το υπολοιπο πισω μερος του κινητου ειναι μεγαλη μ*λ***α. Μια γρατζουνια και παπαλα.....

  • Λοιπον βρηκα τι ειναι, να σημειιωθει παρακαλω απο τωρα :p

    Θα υπαρχει δυνατοτητα για να μπαινει κι αλλος φακος(εξαρτημα),
    οπου θα μαγνητιζει εκει περα διπλα στο φλας.

  • Σιγα μην κάνει 80 εκ πωλήσεις αυτο! Μην λέμε ότι θελουμε, ο κόσμος κάποια στιγμή βαριέται για πόσα χρόνια θα παίρνει κάποιος το ίδιο κινητό; Ειναι σαν το "Κωνσταντίνου και Ελένης" το έχεις ξαναδεί και θα το βλέπεις για χρόνια ακομα, δεν σε εκπλήσσει πια!!!....

  • Τεράστια απογοήτευση απλα . Τελικά μόνο η σειρά νότε αξιζει απο την Samsung τίποτα αλλο .

  • Υπομονηηηηηη..Κατι ετοιμαζουν...Κ πλαστικο να ειναι δεν πειραζει .Εμενα με νοιαζει να βγαλουν ενα s5!!Να δουμε ποιον επεξεργαστη θα εχει......

  • Εγώ αυτό που κρατάω είναι το μεγάλο εξογκώμα Στην κάμερα κατι Που δείχνει ότι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό overall (εκτος νοκια πριν με κράξετε)θα γίνει ακόμα καλύτερο τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα.

  • καλυτερο φωτογραφικο κινητο??? sony xperia z1 k z1 compact??? σ λεει κατι?? ελεος...τι αλλο θα ακουσουμε

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.