Samsung Galaxy S6: Αυτή είναι η νέα ναυαρχίδα [MWC 2015]

Μετά από μήνες διαρροών και συζητήσεων γύρω από το Project Zero που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να βγάλει τη Samsung από την κακή οικονομική κατάσταση, ο κορεάτικος γίγαντας ανακοίνωσε και επίσημα το Samsung Galaxy S6 από τη σκηνή της MWC 2015. Η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα έρχεται με την “καλύτερη οθόνη, τον πιο γρήγορο επεξεργαστή και την καλύτερη κάμερα σε όλες τις συνθήκες”.

Και τα δυο μοντέλα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Η Samsung χρησιμοποίησε γυαλί και μέταλλο και υπόσχεται η νέα ναυαρχίδα της να μην λυγίζει όπως έκαναν κάποια άλλα (χωρίς να αναφέρει ονόματα).Ο CEO της Samsung ανέφερε ότι η εταιρεία άκουσε τους χρήστες της και έκανε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στην ναυαρχίδα.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Samsung Galaxy S6 έχε οθόνη 5.1 ιντσών Quad HD με 577 ppi και προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 4 ενώ το σημαντικό νέο feature είναι η υποστήριξη Samsung Pay. To Samsung Pay βασίζεται σε NFC και Magnetic Secure Transmission (MST) το οποίο είναι συμβατό με πολλά περισσότερα καταστήματα και ανά τον κόσμο.

Όσον αφορά στον επεξεργαστή, οι φήμες βγήκαν σωστές και η Samsung αποφάσισε να μην βάλει τον Snapdragon 810, αλλά τον αντικατέστησε με τον δικό της Exynos 7420 που είναι στα 14nm, πράγμα που σημαίνει ότι καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και παράγει λιγότερη θερμότητα από τον 20nm Snapdragon 810. Ο Exynos 7420 έχει τετραπύρηνη 64-bit CPU με 4 Cortex-A57 πυρήνες στα 2.1GHz και 4 Cortex-A53 στο 1.5GHz, Mali-T760 GPU και 3GB LPDDR4 RAM.

Τέλος, το Samsung Galaxy S6 τρέχει Android 5.0 Lollipop και TouchWiz UI με πιο καθαρό interface. Αυτή τη φορά η Samsung έχει συνεργαστεί με την Microsoft αντί για το Dropbox και θα δώσει 115GB χωρητικότητα στο OneDrive για 2 χρόνια.

Θα κυκλοφορήσει σε 20 χώρες από 10 Απριλίου και τον Μάιο θα ακολουθήσουν περισσότερες αγορές σε χρώματα White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

To Samsung Galaxy S6 έχει ISOCELL αισθητήρα κάμερας με ανάλυση 16 Megapixel, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, single-LED flash, phase detection autofocus και 4K video recording. Η δεύτερη κάμερα είναι 5 Megapixel με 1080p video recording. Έρχεται σε εκδόσεις με 32GB / 64GB / 128GB ενσωματωμένη μνήμη, LTE Cat.6, Wi-Fi ac, Bluetooth 4.1, NFC, GPS με GLONASS και Beidou, IR blaster και FM radio. Η μπαταρία είναι στα 2600 mAh μη αποσπώμενη και υποστηρίζει τεχνολογια ασύρματης φόρτισης.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S6 Edge: Αποκαλυπτήρια με κυρτή οθόνη και από τις 2 μεριές [MWC 2015]

Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Samsung Galaxy S6 Edge ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Επεξεργάστηκε την 1 Μαρτίου 2015 22:42

Σχόλια

  • wireless charging χωρις καμια συσκευη ; δηλαδη συνδεεσαι σε δικτυο και γινεται αυτοματη φορτιση ; καταλαβα καλα ; +φοβερος επεξεργαστης , καταπληκτικη καμερα , καλη οθονη οπως παντα ;

    μαλιστααααα
    μονο η τιμη θα τσουζει

  • Οτι καλύτερο έχω δει εως τώρα... μπράβο και κρίμα που δεν έχω τόσα λεφτά για να το πάρω... γιατί σίγουρα θα είναι ακριβό.
    Πάντως σε λίγα χρόνια θα έχουμε γενικά μεγάλες τεχνολογικές ευκολίες στην ζωή μας (στον τομέα των κινητών πάντα) αν συνεχίσουν έτσι αυτές οι εταιρίες.
    Πιο πολύ απ' όλα, αν και είναι πολλά, μου άρεσε το pay system που έχει και δεν θέλει NFC... έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα, απλά και όμορφα.

  • σε αυτήν εδώ την αηδία που προεξέχει η κάμερα όλα οκ ετσί ? δν λέω ομορφο τηλέφωνο αλλα κάτι μου θυμίζει όταν το θυμηθώ θα σας πω ΄) τα φιλία μ ;)

  • Alex γιατί δεν ξεκινάς με ένα "τώρα θα πω μια κοτσανάρα, προφυλαχθείτε";

  • Οτι και να πω ειναι λιγο..το κινητο υπερ τουμπανο..τι htc m9...το s6 θα κανει παταγο ..ειδικα και με τον exynos

  • Το μονο που με χαλάει ειναι η μη αποσπασμένη μπαταρια του, κατα τα αλλα εκανε αλματα προόδου σε σχεση με το s5 σε πολλα θεματα ποιότητα κατασκευής,καλύτερη καμερα , κτλ, η απουσια θύρας για micro sd εμενα δεν με επηρεάζει μιας και τα 32 gb μου ειναι υπερ αρκετά, περιμένα το galaxy s6 η htc m9 ( ειχα και το m8 ) για να αντικαταστήσω το LG G3 32 gb μου, μάλλον οπως τα ειδα σήμερα τα πράγματα απο τις δυο παρουσιάσεις θα περιμένουμε να δω κ το LG G4.ε ΝΑΙ ρε γμτ θελω αποσπασμένη μπαταρία , ειναι και 2550 m του s6 γαμησετα και άφησε τα. Μια φορα να βγει να ναυαρχίδα και να τα εχει ολα τέλεια δεν γίνεται

  • αν δεν ειχε αυτην την αηδια απο πισω σιγουρα θα πηγαινα σε αυτο...τωρα απλα περιμενουμε z5(το z4 λογικα δεν θα εχει διαφορα..) και g4...:P

  • Αμαν αμαν αμαν αμαν αμαν
    Το πιο γαμάτο τηλέφωνο!
    Μπράβο σάμμυ!
    To s6 edge ειναι υο πιο τελειο κινητο;ο

  • 2550Mah μπαταρια??....ναι οκ, χαμηλωτερη κατανάλωση αλλά με παει πισω στην 1 μερα χρήσης. Βαλε μια 3000mah να δωσεις αέρα στους χρήστες..
    Κουβέντα για IPxx water certification, IR blaster και RDS FM radio.. sorry Sammy

  • Τέλειο και επιτέλους με ποιοτικά υλικά κατασκευής.

    @Alex έβαλα στοίχημα με τον αδερφό μου στο ότι κάποιος ο οποίος θα αποκαλούσε αυτήν την κινήταρα iphone.

  • Έκανε αρκετές αλλαγές η Samsung σε πολλά θέματα σε σχέση με το s5 ,φοβερό και σε εμφάνιση πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αυτό που θέλαμε πάντα άπo ένα galaxy, ε οχι ρε φουστη μου όμως γιατί μη αποσπασμένη μπαταριά, με χαλάει πολύ αυτό πάρα πολύ ,πέστε η απουσία micro sd card λόγω οτι ξεκινάει το s6 με τα 32 gb δεν είναι τοσο πρόβλημα, άλλα αυτό με την μπαταριά, παντα εχω μια δευτερη, με κανει να περιμενω να δω και το LG G4.

  • Το κινητό είναι απλά φοβερό και επιτέλους μπράβο στην Samsung. Το να αρνούμαστε όμως ότι το κάτω μέρος είναι "βαθιά επηρεασμένο" από το iPhone...

    Ας επικεντρωθούμε απλώς σε αυτές τις δυο εκπληκτικές συσκευές και ας αφήσουμε στην άκρη την φαγωμάρα.

  • Χεχεχε κλαίω! "Κατω" μέρος κλεμμένο (απο πού δε λέω), Samsung pay κλεμμένο (από πού δε λέω). Αυτο που επισης δε λεω αλλα θελω να ακούσω απο τα διαφορα tech sites ειναι οτι αν η κάμερα στο "αλλο" εχει εξόγκωμα, στο S6 μιλαμε για κακό σπυρί στον κwλο! Αντε παιδια, ψωνίστε Samsung s6 που ειναι φτηνό! Μονο 700€... Που να δώσεις 730€ για το "αλλο", το ακριβό!;

  • Χαχαχαχ...έλεος, ίδιο το iPhone 6 είναι εξωτερικά.στο τέλος θα βάλουν και το μηλαρακι από πίσω:)

  • Μπράβο στη Samsung η οποία με εξέπληξε!!!!
    λιγάκι με ξυνισε η μπαταρία αλλά παρόλα αυτά το πακέτο νομίζω πως είναι ικανοποιητικό!!!!

  • Peter/Δημήτρη καλή η Sony, αλλά ετοιμάζεται να το παρατήσει το παιχνίδι πάλι. Περιμένουμε να δούμε Z4 το οποίο λογικά θα ΕΧΕΙ διαφορά (γιατί Z2 -> Z3 ΔΕΝ είχε σοβαρές). Z5 μη βιάζεσαι τέλος 2016 ΙΣΩΣ.

    giannis για wireless charging θες wireless charging βάση (πουλάνε και έχουν και μερικά αυτοκίνητα δική τους). Σιγά μη πιάνει δίκτυο και... φορτίζει. Σιγά μη διακτινίζει και τον κάτοχο. (RIP Spock)

    Miko το pay system μη τρελαίνεσαι. Εντώ Ελλάντα μη βιάζεσαι.

    Rigo είναι πολύ πιο light χωρίς τα άπειρα "S" apps (εκτός αν τα βάλεις μόνος σου).

    steve όχι δυστυχώς. Μεγάλη κοτσάνα.

    Marios σπρώχνουν το edge πολύ περισσότερο από ότι έκαναν με το Note Edge, αλλά θα είναι αρκετά ακριβότερο.

    Diegito ας περιμένουμε να δούμε για αυτονομία. Εγώ χαλιέμαι που δεν είναι αφαιρούμενη (όταν έχω αλλάξει 2 φορές - 3 μπαταρίες - στο Note μου).
    IP classification μάλλον ΔΕΝ έχει, δυστυχώς πάλι. Ήταν το μεγαλύτερο ατού της Sony, αλλά επειδή η Sony πάει να τα παρατήσει, δεν την θεωρούν κίνδυνο πια για να βγάλουν τέτοιο χαρακτηριστικό να την χτυπάει.
    IR blaster έχει.
    FM radio όπως όλα τα Samsung τελευταία χρόνια (ειδικά με Exynos), ΔΕΝ έχει. Αφού σου αρέσει η Sony πάρε ένα ωραίο bluetooth με ενσωματωμένο radio, μια και έτσι κι αλλιώς χωρίς συνδεδεμένα ακουστικά ΔΕΝ παίζει ακόμα και να είχε.

    Μάλλον θα έχω κάτι μέτριο προσωρινά, μέχρι το Σεπτέμβρη να δούμε το Note 5 και ελπίζουμε να έχει πιο "pro" specs.
    Και φυσικά να δούμε και το G4 και μια μικρή ελπίδα στο Z4.

    Σκασίλα μου αν μια γωνίτσα μοιάζει με iPhone. Το πόσες φορές τα iPhone μοιάζουν με άλλα προγενέστερα τηλέφωνα ή βάζουν "πρωτοποριακά" specs που... έχουμε ξαναδεί, έχω χάσει το λογαριασμό.

  • There will be Haters.Το τηλέφωνο είναι υπερπαραγωγή.Πάρτους και τα σώβρακα ρε Samsung!

  • Πολύ όμορφο εξωτερικά και φτιαγμένο απο premium υλικά...ψήνομαι να δώσω το Νote 4 μου για να το πάρω!

  • Το κακό με την Samsung είναι οτι έχει γίνει ίδια με την εταιρία που μέχρι πρωτινός σνομπάριζε με πολλές καυστικές διαφημίσεις , την Apple!

    Η αλήθεια είναι ότι παρουσίασε ένα πολύ ωραίο προϊόν κάνοντας το άλμα στα premium υλικά (όπως το άλμα της Apple στις ίντσες), το θέμα είναι όμως ότι μια εταιρία που μέχρι πρότινος ήταν οδηγός της τεχνολογίας από το S2 και μετά, σήμερα απλά πρόσθεσε τα + όλων των άλλον εταιριών στην συσκευή της (που μόνο καλό είναι) προσπαθώντας όμως να μας τα λανσάρει ως κάτι καινούργιο (τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει, α ναι, πάλι Apple).

    Ουσιαστικά οι μόνες καινοτομίες έναντι του ανταγωνισμού είναι ο Exynos, το HDR στην μπροστινή και η edge οθόνη, την οποία όμως είδαμε και στο Note edge, αν και προσωπικά δεν βρίσκω ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, βασικά ούτε αυτοί, αφού το είπαν κ μόνοι τους, είναι θέμα "μόστρας".

    Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν τρομερό λόγο να το προτιμήσω έναντι του Z3 αν η τιμή του είναι πάνω από 550 ευρώ από τη στιγμή που το Z3 το βρίσκεις στα 450 με 500 και τον Απρίλιο πιθανόν κάτω από 400.

    Ομολογουμένος όμως πλέον θα είναι το πιο πλήρες κινητό αν και περιμένουμε ακόμα πολλές εταιρίες

  • Βλέποντας τις προδιαγραφές του κινητού πέρασαν όλες οι κοροιδευτικες διαφημίσεις της Samsung προς άλλες εταιρείες! Άντε παιδιά όσοι το πάρετε καλές φορτίσεις σας εύχομαι με 2500 mah μπαταρια!😂😂😂😂😂 μην ανησυχείτε όμως θα έχετε fast charging...

  • Προς ολους εκεινους που κραζουν τον @Alex εχω να πω το εξης:
    Για αλλη μια φορα η Samsung προσπαθησε και κατάφερε να αντιγραψει το iphone.
    Δεν το βλεπετε;;; Θα πρεπε να το παρουσιασουν ως
    samsung galaxy S6 iphone wonnabe. Δεν ειμαι fanboy της apple αλλα το αωστο να λεγεται.

  • Ρε παιδιά έλεος με την μπαταρία,αφού όπως βλέπω σχεδόν όλοι μας πάνω στο χρόνο το κινητό το αλλάζουμε παίρνοντας την νέα ναυαρχίδα της εκάστοτε εταιρίας,γιατί τόσο πονος??? Λέτε η μπαταρία να έχει διάρκεια ζωής το λιγότερο από χρόνο???Για να σας νοιάζει μην χχαλάσει??Ναι εγώ αυτό που θα θελα είναι μια μπαταρία 3.000 αλλά θα το δούμε στην πορεία τι διάρκεια θα έχει.Κάτοχος προς το παρόν lg g2 και είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος και ακόμα δν θέλω να το αλλάξω.Και η μπαταρία του αν και μη αποσπομενη είναι κορυφαία σαν την πρώτη μέρα πριν ένα χρόνο που το πήρα.

  • Τελικά είναι όμορφο σε όλα τα χρώματα εκτός του άσπρου και το edge το κάτι άλλο έκανε καλή δουλειά ή σαμσουνγκ

  • Λοιπόν απλα σου λεω οτι ειδε οτι δε την επαιρνε πια να φλομωνει το κοσμο με φτηνα πλαστικα οποτε αλλαξε ροτα .Εχει δει το χαρο με τα ματια της το τελευταιο καιρο με τις πωλησεις της και εχει υπαρξει αυτοπτης μαρτυρας του να βλεπει το S5 να ναυαγει στο βυθο της ανυποληψιας και της χλευης!

    Αυτα ηταν ικανα να πεισουν τα μεγαλα κεφαλια να αλλαξουν μυαλακια!!

    Aυτη τη φορα δεν ειδαμε τρυπες στη πλατη ,ουτε οικονομια στο hardware,ομως οσοι ειδαμε το live event εμπεδωσαμε την εμμονη της απεναντι στην apple ,αναφεροντας την καθε λιγο και λιγακι καταδεικνυοντας την ετσι ως benchmark.

    Η φιλοσοφια του s6 ουρλιαζει -ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ οτι ειναι βασισμένη εξολοκληρου στις αρχες που θετει η apple.
    ΙΔΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΕΖΕΛΣ
    - ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ FRAME - ΟΛΟΙΔΙΟ ΠΛΕΟΝ SENSOR ID
    - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
    - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ MICRO SD SLOT
    - ΙΔΙΑ UNREMOVABLE BATTERY
    - EΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

    απλα απεδειξε ποσο κομπλεξ κουβαλαει αντιγραφοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΑ ΑΠΟ APPLE και αυτο ειναι πραγματικα πολυ κριμα γιατι η apple ειναι η μονιμη ντροπη της τεχνολογιας

    Κριμα ξανα...γιατι καποτε η SAMSUNG ητανε LEADER και οχι FOLLOWER ..

    Και τελος να δηλωσω κατηγορηματικα αναφορικα με τις μαγκες της και τους τραμπουκισμους της στον αποθηκευτικο χωρο και την μη αποσπωμενη μπαταρια, αυτα ας τα κανουν στα isheeps ΕΔΩ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ!,
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ANDROID!

  • @NLS:
    Μα επειδή είναι Ελλάντα είναι που μου αρέσει γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω απο το τερματικό που έχει κάθε κατάστημα στο οποίο μπορείς να αγοράσεις οτι θες με πιστωτική κάρτα.
    Προφανώς δεν είδες ή δεν κατάλαβες την live παρουσίαση, έτσι;

  • Για τα bezel δεν λέτε τίποτα μόνο στην Sony λέτε ότι έχει μεγάλα bezel δείτε τις Samsung!

  • Έχω ειλικρινα βαρεθεί να διαβάζω σχόλια ένθεν και ένθεν να λένε ότι ο ένας έκλεψε σχεδιασμό από τον άλλο. Είστε όλοι τόσο εγκεφαλικα νεκροί και πιστεύετε ότι υπάρχει πλέον παρθενογένεση σε έναν τόσο κορεσμένο τομέα όπως αυτός της κινητής τηλεφωνίας? Επιπλέον είναι τραγελαφικό το γεγονος πως θεωρούν μερικοί ως δεδομένο πως ότι βγάλει στην αγορά η Apple είναι πρόοδος και νεωτερισμούς αγνοώντας ότι σχεδόν τα πάντα έχουν ήδη υπάρξει σχεδιαστικά και όλες οι εταιρείες απλως παρουσιάζουν παραλλαγές βασικών σχεδίων και σχηματων. Εκτός και αν πιστεύετε ότι η Apple έχει κατοχυρώσει το στρογγυλεμενο ορθογώνιο σχήμα και οι υπόλοιποι πρέπει να βγάζουν κυκλικά η τρίγωνα κινητα.

    Επίσης έχω σιχαθεί τις ανόητες κόντρες των απανταχού fanboys που γραφουν λες και εναι πλειοψηφικοί μέτοχοι στην εκάστοτε εταιρεία.

    Κατά τα υπολοιπα η Samsung υπέκυψε στην πίεση της αγοράς και παρουσίασε ένα premium build κινητό που υπακούει στις επιταγές της εποχής σχετικά με τα υλικά και την φιλοσοφία του. Ωστοσο θυσίασε την αποσπόμενη μπαταρία και από εκεί θα χάσει κόσμο όπως εγώ που σαν κάτοχος S5 έχω αλλάξει ήδη μια μπαταρία σε 1,5 χρονο. Επίσης η απουσία Micro SD slot ειναι ηχηρή ειδικά με τόσο καλή κάμερα και επιλογές λήψης που ενσωματώνει.

    Από κει και πέρα το κινητό ειναι ομορφο και θα πάει καλά στο mainstream κοινό ειδικά οταν πέσει λίγο η τιμή του. Αν δεν βρώ κάτι καλύτερο στις φετινές ναυαρχίδες και κυρίως στο G4, ίσως το κοιτάξω αν και θέλω να δω τι έχει να δείξει και η Κίνα αργότερα μέσα στο έτος.

  • Μπράβο στη Samsung τέλειο κινητό!έβαλαν και ραδιόφωνο!
    Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν έχει υποδοχή για microSD..και η έκδοση με 32GB και αυτή με 64GB θα χουν κάνα 100€ διαφορά..

  • Μόλις άνοιξα το δεύτερο σακούλι ποπ κορν. Συνεχίστε δυναμικά. :Ρ
    Πλέον οι περισσότεροι περιμένουν να ανακοινωθεί μια συσκευή απλά για να κραξουν. Η ικανοποίηση και ευχαρίστηση έχουν διαγράφει απ το λεξιλόγιο. Περιμένετε αιωνίως το τέλειο κινητό που δε θα έρθει ποτέ και συνεχίστε μέχρι τότε να αλλαζετε χωρίς λόγο ανά 6μηνο και χρόνο τις συσκευές που ηδη έχετε κραξει αλλά με το που πέσουν στα χέρια σας γίνετε σταυροφόροι της εκάστοτε εταιρείας, έτσι για την τιμή της επιλογής σας.
    Πολύ ωραία υλοποίηση απ τη samsung. Μετά απο χρόνια έπιασε τον παλμό της αγοράς επιτέλους. Έκανε τις υποχωρήσεις της σε σημαντικά πράγματα (αποσπώμενη και sdcard ) αλλά μικρό το κόστος της επιλογής να ακολουθήσει τα trends.

  • Είμαι αρκετά μπερδεμένος θα ελεγα οσον αφορά το desin δεν τρελάθηκα αλλά ούτε το λες κ χάλια. ..Όσον αφορά τα speks το περίμενα τούμπανο. Δεν με ενδιαφέρει αν iPhoneίζει .

  • Το κόμπλεξ μερικών πάει σύννεφο! Αρχίσαμε τα σχόλια τύπου "αντιγραφή iPhone" κτλ. Μάλλον μερικοί τα παίρνεται από διάφορες εταιρίες.....αν τα παίρνεται μαγκιά σας, αλλά επειδή μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει, είστε απλά τραγικοί!!! Παρεπιπτόντως, εξόγκωμα στη κάμερα είχε και το S5 πολύ πριν το iPhone 6!
    Τώρα το ερώτημα είναι, HTC M9 ή S6 Edge;;; Αν και HTC fan, πρώτη φορά η Sammy με έβαλε σε δίλημμα! Αν και μάλλον θα ξαναγυρίσω πίσω στην HTC μιας και διόρθωσε το μοναδικό μειονέκτημα που είχε, η Samsung έκανε πολύ καλή δουλειά και μπράβο της.

  • Βαρέθηκα να ακούω οτι όλοι αντιγράφουν το μήλο οπότε λεω να γράψω κάποια πραγματάκια.Το NFC το έβαλε πρώτη η Nokia σε κινητά!Την ασύρματη φόρτιση επίσης η Nokia την έβαλε πρώτη!Παμε τωρα στο S6.Είμαι κάτοχος του LG G3 32GB οπότε η σημερινή ανακοίνωση δε με έκανε να συγκινηθώ καθόλου καθώς το κινητό μου είναι εξίσου όμορφο,δυνατο,με αποσπόμενη μπαταρία 3000mah και γρήγορη φόρτιση,οθόνη QHD με μκρότερα bezel,υποδοχή για κάρτες μνήμης,ασύρματη φόρτιση και ραδιόφωνο.Οσο για την κάμερα δε με απασχολεί κοθόλου καθώς έχω και το LUMIA 1020!Αντε να δούμε τον Δεκέμβρη το S7 και βλέπουμε...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.