Samsung Galaxy S7 Plus: 3D renders και video

Πριν από λίγες μέρες διέρρευσαν τα πρώτα renders των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Plus, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο με οθόνες 5.1 και 6 ιντσών, αντίστοιχα. Σήμερα OnLeaks και uSwitch μας δείχνουν 3D renders του Samsung Galaxy S7, τα οποία βασίζονται στα σχέδια του S7 και δίνουν μια πιο ρεαλιστική αίσθηση.

Το κινητό μοιάζει αρκετά με το Samsung Galaxy S6, οι πλευρές είναι πιο στρογγυλοποιημένες, δεν βλέπουμε να υπάρχει υποδοχή για κάρτες microSD (τουλάχιστον όχι σε ορατό σημείο) ούτε USB Type-C. Οι διαστάσεις του Samsung Galaxy S7 αναμένεται να είναι 163.32×82.01×7.82m χλστ. (9.05 χλστ. μαζί με το εξόγκωμα της κάμερας). Το κεντρικό κουμπί για τον αισθητήρα αποτυπωμάτων από 16×6.7 χλστ. στο Samsung Galaxy S6, γίνεται 18×5 χλστ.

Η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7 και S7 Plus λέγεται ότι θα γίνει 21 Φεβρουαρίου, μια εβδομάδα πριν την έναρξη της MWC. Μεταξύ άλλων περιμένουμε Snapdragon 820 και Exynos επεξεργαστή και BRITECELL κάμερα.

Δείτε το video:

samsung galaxy s7 3d renders, Samsung Galaxy S7 Plus: 3D renders και video

samsung galaxy s7 3d renders, Samsung Galaxy S7 Plus: 3D renders και video

samsung galaxy s7 3d renders, Samsung Galaxy S7 Plus: 3D renders και video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκάς tiamat

Αυτο που μεχρι και ο τελευταιος κινεζος βαζει θυρα type c και απο την αλλη εχεις τη sony, htc, lg, samsung να σφυριζουν αδιαφορα δειχνει για ποσο μ… μας περνανε οι γνωστοι κατασκευαστες !

Σου λενε θα τη βαλω οποτε ΓΟΥΣΤΑΡΩ ! (Δηλαδη κατσε να βαλει η apple στα iphone και μετα θα τρεξω να βαλω και γω οπως εκανα με τα 64bit, το sensor id, το χρυσο χρωμα, το 3d touch ,την τιμη στα υψη κλπ κλπ που δε παρέλειψα να τρεξω να ενσωματωσω….)

Panagiotis

7inces το plus?????!!!! Θα πεσουν το Φεβρουάριο ολοι στο s6 edge που θα παιζει τοτε, κατω απο 500 ευρω και 600 το plus

παπαροκάς tiamat

Και με το ois τα ιδια εκανε τωρα που το θυμηθηκα!

Μου βγαζει note 3, s5 με καμερα χωρίς ois και εντελως τυχαια και συμπτωματικα το ενσωματωσε για πρωτη φορα στο note 4 οταν και η apple πρωτοεβγαζε συσκευη με ois καθυστερημενα ,τo iphone 6 plus ….

Παλιοτερα δε το πιστευα αλλα βλεποντας πως εκανε το s6 σαν iphone και τα tablet της που το tab s2 ειναι σαν ipad και πως εκανε τo gear s2 να ειναι λειψό και με μουφα specs σαν το apple watch (αντι να το εξελιξει με καρτα sim και δυνατα specs που χε το gear s1), καταλαβα οτι αυτη η εταιρεια πασχει απο συνδρομο κλεπτομανιας και αντιγραφης….

forneverarrow

Σωστός ο παπαροκάς.

Επιπλέον, έκανε το μέγιστο σφάλμα και κατέστρεψε την κληρονομιά μιας συσκευής όπως το S5, αδιάβροχο, sd, αφαιρούμενη μπαταρία για να τραβήξει τα fanboys της Apple με το μέρος της… Αντιγραφή σε όλα δυστυχώς, και το μοναδικό που θα έπρεπε να έχει αντιγράψει το άφησε πίσω: τα updates!!!!!

παπαροκάς tiamat

Forneverarrow εχεις καμια αμφιβολια οτι αν τα iphone γινουν αδιαβροχα η πρωτη που θα επαναφερει το feature θα ναι η samsung??

Εδω ενω η samsung ειχε προϊστορία με ροζ χρώμα στα note ,στο note 5 τον αυγουστο το σταματησε σαν χρωμα και εντελως τυχαια το ξαναθυμηθηκε ενα μηνα μετα το Σεπτέμβρη μολις λανσαρίστηκε το 6s plus σε ροζ …

Panagiotis

Λορενα @ευτηχως που το προλαβαμε νωρίς πριν στην πεσουν οι καννιβαλοι 😛

Φώτης

Παιδιά δυο κινητά θέλω αλλα δεν ξερω πιο να διαλέξω..S6 edge plus η mate 8;;;

Δημήτρης

@Φώτης γιατί όχι το mate s; για μένα η τριάδα που αξίζει αυτή τη στιγμή στο Android στρατόπεδο είναι τα: S6 Edge Plus, LG G4 & Mate S με το UI του LG να είναι ότι καλύτερο… υποκειμενικά μιλώντας πάντα!

Scotty

Απαπα, γιατί τόσο χοντρό ? Δεν παίζει να ναι τόσο χοντρό (κρίνοντας από το video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.