Samsung Galaxy S7: Τέλος στα τριμηνιαία security updates

Smartphones

Δύο βασικά μοντέλα της Galaxy S7 σειράς μεταφέρονται στην τρίτη κατηγορία των security update έπειτα από 3 ολόκληρα χρόνια.

Galaxy S7

Πέρασαν 3 χρόνια από την κυκλοφορία της Galaxy S7 σειράς της Samsung. Εν έτη 2019, η Samsung υποστηρίζει ακόμη ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις smartphone της, με τριμηνιαία security updates.

Η Samsung θα μεταφέρει τα S7 και S7 Edge στην τρίτη κατηγορία. Η κατηγοριοποίηση αυτή της Samsung έχει να κάνει με το πόσο συχνά λαμβάνει κάποιο update ένα smartphone.

Η πρώτη κατηγορία αποτελείται από νέα smartphone τα οποία λαμβάνουν security updates κάθε μήνα. Έπειτα ακολουθούν τα smartphone που είναι λίγο μεγαλύτερα σε ηλικία και λαμβάνουν security update κάθε τρεις μήνες. Η τρίτη και τελευταία κατηγορία ονομάζεται από την Samsung “other regular security updates” και σε αυτήν θα μεταφερθούν τα δύο smartphone της S7 σειράς.

Το S7 Active θα είναι το μόνο smartphone του 2016 που δέχεται ενημερώσεις ασφαλείας κάθε τρεις μήνες αφού κυκλοφόρησε μετά την κυκλοφορία των δύο βασικών μοντέλων.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones

Samsung Galaxy S7: Διαθέσιμη η ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου

Η Samsung συνεχίζει να υποστηρίζει τις κινητές συσκευές της και ας έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία τους. Μόλις αυτές τις μέρες έγινε διαθέσιμη η αναβάθμιση ασφαλείας Φεβρουαρίου για την ναυαρχίδα του 2016, το Samsung Galaxy S7, ξεκινώντας από τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστρίας.

Opinion + deals κάθε Παρασκευή

Το καλύτερο newsletter τεχνολογίας

Γίνε μέλος