Samsung Galaxy S7: Πιο ανθεκτικό με κατασκευή από γυαλί και μαγνήσιο;

Με τα Samsung Galaxy S6, άκουσε τους χρήστες της και έφερε πιο premium κατασκευή στη ναυαρχίδα της, σε σύγκριση με το πλαστικό που μας είχε συνηθίσει. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Κίνα, το Samsung Galaxy S7 θα έχει πιο ανθεκτική κατασκευή από τον προκάτοχό του.

Στο Samsung Galaxy S6 χρησιμοποιήθηκε grade 6013 αλουμίνιο, η Apple με τα iPhone 6s πήγε σε αλουμίνιο series 7000 για να αποφύγει το bendgate, ενώ στο Samsung Galaxy S7 λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθεί κράμα μαγνησίου. Το πίσω πάνελ θα είναι από γυαλί, κρατώντας την premium αίσθηση του S6.

To μαγνήσιο θεωρείται ότι μπορεί να προσφέρει πιο δυνατή και ανθεκτική κατασκευή σε σύγκριση με το αλουμίνιο, ενώ παράλληλα είναι πολύ ελαφρύ.

Το Samung Galaxy S7 έχει ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις μια πιο premium και μια sub-premium, επίσης ίσως δούμε δυο διαφορετικούς επεξεργαστές, Snapdragon 820 για ΗΠA και Κίνα, Exynos 8890 για τις υπόλοιπες αγορές. Αναμένουμε αισθητήρες πίεσης στην οθόνη όπως το 3D Touch της Apple ενώ έχουν ακουστεί πληροφορίες για dual camera, όπως στο HTC One M8.

Τέλος, είναι πιθανό να ανακοινωθεί νωρίτερα από το συνηθισμένο, και συγκεκριμένα 19 Ιανουαρίου στην CES 2016. Προς το παρόν κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Samsung Galaxy S7: Πιο ανθεκτικό με κατασκευή από γυαλί και μαγνήσιο;, Samsung Galaxy S7: Πιο ανθεκτικό με κατασκευή από γυαλί και μαγνήσιο;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
p.s

Το αστείο είναι ότι η Samsung λέει πως…άκουσε τους χρήστες της…Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δηλαδή τους άκουσε κ έβγαλε sd removable battery,fm,c type,sensors,ir? Οι πωλήσεις δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Ο τι οι χρήστες ζητώντας μια πιο πολυτελή κατασκευή, δεν εννοούσα και μια πιο φτωχή από specs ταυτόχρονα. Είνα η πρωτη φορά από το galaxy s το πρώτο,που οι φαν της sam δεν περιμένουν ανυπόμονα το s7.

viel

μαγνησιο! μαλιστα και οι φημες για την apple ελεγαν οτι το 7 δεν θα ειναι απο αλουμινιο, οποτε για εκει το πανε! να δουμε τα υπερ και τα κατα

Nio

Το one plus one ειναι εδω και καιρό κατασκευασμενο από μαγνήσιο.
Ρωτήστε τους κατόχους του αν είναι καλό.

sin. t

Αντι να κοιταμε αν κατι ειναι καλα φτιαγμενο,κοιταμε μονο με τι ειναι φτιαγμενο? Ο ξυπνιος κατανλωτης Θελει καλο τηλεφωνο κι ας ειναι πλαστικο αντι μεταλλο.Θελει καλη μπαταρια κ δεν τον νοιαζει αν ειναι li-on αντι ni. Θελει ανθεκτικο τηλεφωνο κ ας ειναι συνθετικο πλαστικο αντι γυαλι το περιβλημα,θέλει πιο ανθεκτικη οθονη κ ας ειναι glass η ζαφειρι.Θελει δυνατο εξεργαστη κ δεν τον νιαζει αν ειναι απο σιλικονη η καποο κράμα. Η ουσια ειναι η ποιοτητα κατασκευης κ οχι το υλικο αυτο καθ αυτου οπως παρουσιαζεται για λογους marketing.Φτασμε να πληρωνουμε μια συσκευη 800 και 1000 € γιατι εχει λεει “premium υλικα”…ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Καλα μας κανουν,ας πληρωνουμε και διχιλιαρο.

forneverarrow

Αν δεν δω αληθινό διάδοχο του S5, με αφαιρούμενη πλάτη, αδιάβροχο, SD, και αφαιρούμενη μπαταρία, δεν ξανά πληρώνω μια στη Samsung. Εκεί που έβγαζε smartphones λειτουργικά, που πέραν από lifestyle ήταν και εργαλεία δουλειάς, άρχισε να αντιγράφει τα κουσούρια της Apple και της HTC… Αν ήθελε unibody και τζάμια, ας τα έβαζε στη σειρά A, όχι σε όλα τα flagship!

KostasB

Αυτό το πράγμα που όταν μιλάμε για ανθεκτικότερο αλουμίνιο πρέπει να αναφέρουμε το iphone 6s δεν το καταλαβαίνω. Είπαμε. Και το galaxy s6 edge plus έχει αλουμίνιο της σειράς 7000. Επίσης κράμα μαγνησίου – αλουμινίου έχει και το oneplus 2. Είναι καλό να βλέπουμε καλά υλικά σε κινητά αφού τα χρυσό πληρώνουμε κιόλας. Δεν είναι ωραία εικόνα τα ξεφλούδισμα πλαστικά ή ακόμα και τα ξεθωριασμένα αλουμίνια.

Σταύρος Χρι

Καλα εχει ξεφύγει η Samy !!! Οτι νανε !! ποιος της είπε ότι τόσο καιρό πέραναμε τα flagship της επειδή ήταν φταγμένα απο 7000 δεν ξερω γω τι αντι για 6999…. Παει καλά ? Οι πραγματικοί της πελάτες δεν ήταν Apple funboys που τυχαία αγόρασαν Samsung… Αν θελαμε κινητα κι μεταχήρηση αλα’Apple θα περναμε iphone ! Περναμε note γτ είχαμε τα ΠΑΝΤΑ πολυ πολύ οικονομικότερα κι specs που δεν εβρησκες αλλου ευκολα ! Καλά λεει ο φιλος απο πάνω εργαλεία αγοράζαμε… (εγω τουλάχιστον το note 3 εργαλείο δουλείας το είχα)

Ξεκάθαρα πράγματα κι συνοπτικά:
Το τεράστιο πελατολόγιο της Samy δημιουργήθηκε πανω στο πρώτυπο
(σωστός καταναλωτής) (Value for money)
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εντελώς διαφορετικός προσανατολισμός marketing ειναι αυτός ?
Κι αν τώρα αλλαξε το interface του μέσου πελάτη για την Samy, τοτε πού στοχεύουν αυτές οι κινήσεις? σε ποιό αγοραστικό κοινό ? Να πάρει πελατία απο την Apple ?? Ετσι κι αλλιώς ποτε δεν μας είχε η Apple πελάτες, τους περισσότερους απο εμας… Ας μου πεί κι κάποιος αλλος την γνώμη του γιατι εγώ δεν καταλαβαίνω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.