Smartphones

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στην εκδήλωση Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold 6 και το Galaxy Ring.

Σήμερα έρχεται ένα νέο leak από τον αξιόπιστο Ross Young της Display Supply Chain Consultants που μας φέρνει λεπτομέρειες σχετικά με τις χρωματικές αποχρώσεις του Flip 6.

Τα διαθέσιμα, λοιπόν, χρώματα θα είναι Light Blue, Mint, Silver Shadow, Yellow, Crafted Black και White. Τα τέσσερα πρώτα θα είναι ευρέως διαθέσιμα σε μεγάλο όγκο, ενώ τα τελευταία θα είναι χαμηλότερου όγκου.

Το Flip 6 φαίνεται ότι θα είναι εξαιρετικά πολύχρωμο και ελκυστικό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Η συσκευή αναμένεται να τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 3 SoC της Qualcomm και στο παρελθόν έχει φημολογηθεί ότι διαθέτει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 3,9″ από τον προκάτοχό της και 12 GB RAM.

Η εσωτερική οθόνη θα πρέπει να είναι 6,7″ με βελτιωμένο τσάκισμα, ενώ η κύρια κάμερα θα είναι 50 MP με 12 MP ultrawide δίπλα της. Η μπαταρία θα αυξηθεί στα 4.000 mAh από τα 3.700 του Flip 5 mAh.

Επεξεργάστηκε την 24 Απριλίου 2024 12:01

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.