Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Ο Vice President και General Manager of Brand και Product Strategy, Jia Jingdong, μόλις επιβεβαίωσε ότι η vivo θα παρουσιάσει το X100 Ultra στην Κίνα κάποια στιγμή τον Μάιο.

Το teaser επιβεβαιώνει προηγούμενα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μια κυκλοφορία τον Μάιο για το vivo X100 Ultra, αλλά αποκαλύπτονται και άλλα πράγματα.

Αρχικά, οι σχυρός άντρας της vivo λέει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει την εσωτερική της μάρκα τεχνολογίας απεικόνισης, η οποία ονομάζεται BlueImage. Δημοσίευσε επίσης μερικές φωτογραφίες με το λογότυπο της μάρκας και τον κύριο αισθητήρα του X100 Ultra.

Το τελευταίο φέρει το λογότυπο της Zeiss, το οποίο επιβεβαιώνει ότι η vivo θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Γερμανό κατασκευαστή οπτικών συστημάτων. Αν και ο Jia δεν είπε τίποτα για τα άλλα χαρακτηριστικά της κάμερας του X100 Ultra, προηγούμενες φήμες δείχνουν ότι αυτό θα είναι ένα από τα κύρια σημεία πώλησης της ναυαρχίδας.

Το X100 Ultra λέγεται ότι διαθέτει μια εντυπωσιακή τηλεφακό κάμερα περισκοπίου 200 megapixel με οπτικό ζουμ 4,3x και ψηφιακό ζουμ 200x. Επίσης, το τηλέφωνο θα διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα LYT-900 50 megapixel, έναν ultra wide angle φακό 50 megapixel και μια τηλεφακό κάμερα 50 megapixel.

Άλλα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου περιλαμβάνουν μια εκπληκτική οθόνη AMOLED 6,78 ιντσών με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, καθώς και έναν ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.

Το X100 Ultra δεν είναι η μόνη συσκευή που η vivo σχεδιάζει να παρουσιάσει τον Μάιο. Δύο άλλα smartphone, τα X100s και X100s Pro, αναμένεται να παρουσιαστούν τον επόμενο μήνα στην Κίνα. Αυτά δεν θα χρησιμοποιούν chipset της Qualcomm αλλά το Dimensity 9300 της MediaTek.

Επεξεργάστηκε την 24 Απριλίου 2024 12:20

Σχόλια

  • Επειδή ενδεχομένως να μην κυκλοφορήσει global έκδοση του ultra, μακάρι να μην ξεχάσουν να βάλουν στην κινεζική έκδοση τις 800αρες μπάντες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.