Smartphones

Samsung Galaxy Z Fold 2: Live φωτογραφία χωρίς notch, έρχεται έκδοση Thom Browne;

Πρόσφατα είδαμε το πρώτο render του επερχόμενου Samsung Galaxy Z Fold 2, το οποίο δεν ήταν και σε τόσο μεγάλη ανάλυση, αλλά μας έδωσε μία ιδέα των αλλαγών τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική οθόνη της συσκευής.

Σήμερα έχουμε την πρώτη live φωτογραφία της συσκευής και συγκεκριμένα της εσωτερικής οθόνης, η οποία αποκαλύπτει ότι το notch πλέον αποτελεί παρελθόν. Τη θέση του πλέον έχει μία οπή στην οθόνη, όπου και φιλοξενείται η selfie κάμερα, όπως έχουμε δει στο Z Flip αλλά και σε όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S20. Επίσης, βλέπουμε και τα ελαφρώς μειωμένα bezel της συσκευής, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε φωτογραφία από την εξωτερική πλευρά.

Παράλληλα, ο leakster Ice Universe γνωστοποίησε στη σελίδα Weibo ότι το Galaxy Z Fold 2 θα έρθει και σε έκδοση Thom Browne, όπως είχαμε δει και στο Galaxy Z Flip. Η εν λόγω έκδοση θα περιλαμβάνει τη συσκευή, μαζί με τα Galaxy Watch 3 Titanium Edition και τα Galaxy Buds Live στη τιμή των περίπου 2.430 ευρώ. Βέβαια, με τη τιμή της συσκευής να είναι ήδη στα περίπου 2.000 ευρώ, δεν είναι μεγάλη διαφορά για το πλήρες πακέτο.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:50

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.