Samsung Galaxy Z Fold 2: Τα πρώτα renders της συσκευής αποκαλύπτουν τη νέα εμφάνιση

Με την κυκλοφορία του Galaxy Fold η Samsung έδωσε για πρώτη φορά στο αγοραστικό κοινό την εμπειρία μίας foldable οθόνης, προσφέροντας ταυτόχρονα smartphone και tablet στην ίδια συσκευή. Η δεύτερη γενιά παίρνει τη συνταγή του πρώτου και την πάει ένα βήμα παραπέρα.

Η μεγαλύτερη εξέλιξη που βλέπουμε στο Galaxy Z Fold 2, σύμφωνα με τα renders που μας έδωσε η ιστοσελίδα MySmartPrice, είναι στις οθόνες της συσκευής. Αρχικά, η εξωτερική οθόνη πλέον καταλαμβάνει όλο το εξωτερικό μέρος της συσκευής όταν είναι κλειστή, με μία οπή στο κέντρο για τη selfie κάμερα, σε αντίθεση με τα μεγάλα bezel της πρώτης γενιάς. Επίσης, ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος είναι πλέον ενσωματωμένος στο power button.

Η εσωτερική οθόνη παραμένει σχεδόν η ίδια, με λιγότερα bezel και χωρίς πλέον το notch, καθώς και αυτό δίνει τη θέση του σε μία μικρή οπή στο δεξί μέρος. Οι αισθητήρες της κάμερας έρχονται σε κάθετη διάταξη μέσα σε ένα ορθογώνιο module, όπως το Galaxy S20, ενώ και το εξωτερικό κομμάτι του hinge φαίνεται διαφορετικό. Το Galaxy Z Fold 2 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 5 Αυγούστου, στο Unpacked 2020.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:45

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.