Smartphones

Samsung Galaxy Z Fold 3: Θα έρθει με under-display selfie Και UTG δεύτερης γενιάς

Αν και έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας μήνας διάθεσης του Galaxy Z Fold 2, ήδη έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο fordable της Samsung. Ο γνωστός leakster Ice Universe αναφέρει πως το επόμενο μοντέλο της εταιρείας θα εξοπλίζεται με πολλές καινοτομίες.

Αρχικά, φαίνεται πως το αίτημα όλων θα γίνει πραγματικότητα, με το Samsung Galaxy Z Fold 3 να έχει την πολυπόθητη υποστήριξη για S Pen, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, ειδικά αν όντως ακυρωθεί εντελώς η σειρά Galaxy Note. Επίσης, το επερχόμενο foldable θα έρθει με ακόμα πιο ενισχυμένη οθόνη, καθώς αναμένεται να έχει τεχνολογία Ultra Thin Glass δεύτερης γενιάς, χωρίς να ξέρουμε πόσο πιο ανθεκτική θα είναι.

Μία μεγάλη έκπληξη είναι πως ο Ice Universe αναφέρει πως το Galaxy Z Fold 3 θα έρθει με under-display selfie, κάτι που δεν έχουμε δει ακόμα την εταιρεία να προσφέρει σε καμία άλλη της συσκευή και ούτε περιμένουμε να δούμε στη σειρά Galaxy S21. Ο leakster πάντως αφήνει υπονοούμενα και για άλλες καινοτομίες, χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα σε ποιες μιλάει. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2021.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Απριλίου 2021 20:11

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.