Smartphones

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα ολοένα και πληθαίνουν.

Η Samsung συνήθως αποκαλύπτει τις νέες σειρές σε μια εκδήλωση Galaxy Unpacked κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν και είναι ακόμα αβέβαιο πόσο θα αλλάξει από το Galaxy Z Fold 5 και το Galaxy Z Flip 5, τα leak μας δίνουν μια καλή ιδέα του τι πρέπει να περιμένουμε.

Έτσι, ο διάσημος αναλυτής οθονών Ross Young μοιράστηκε τώρα πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές χρώματος και τις επιλογές αποθήκευσης για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της Samsung.

Η Samsung ενδέχεται να μην αλλάξει τις επιλογές αποθήκευσης για το Galaxy Z Fold 6, προσφέροντάς το σε παραλλαγές 256 GB, 512 GB και 1 TB, όπως το Galaxy Z Fold 5. Ομοίως, το Galaxy Z Flip 6 θα μπορούσε να παραμείνει στα ίδια μεγέθη αποθήκευσης με τον προκάτοχό του, που έρχεται σε επιλογές 256 GB και 512 GB.

Ο Young ανέφερε επίσης ότι το Galaxy Z Fold 6 θα είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα φέτος. Όπως έχουμε ακούσει στο παρελθόν, υπάρχουν τρεις κύριες:

Dark Blue
Light Pink
Silver

Ωστόσο, το Dark Blue αναφέρεται πλέον ως Navy και το Silver ονομάζεται πλέον Silver Shadow. Αν και μπορεί να είναι μόνο θέμα μάρκετινγκ, ίσως υποδεικνύει και πώς οι νέες επιλογές χρωμάτων για το Galaxy Z Fold 6 διαφέρουν από τις προηγούμενες γενιές.

Τα νέα λιγότερο κοινά χρώματα είναι τα Crafted Black και White. Ομοίως, για το clamshell, τα λιγότερο κοινά χρώματα περιλαμβάνουν ξανά το Crafted Black και White, αλλά και το Peach, όπως αποκάλυψε ο Young σε άλλη διαρροή σχετικά με τα χρώματα Galaxy Z Flip 6.

Αυτά πιθανότατα θα είναι μέρος των αποκλειστικών χρωμάτων της Samsung.com, τα οποία συχνά προσφέρει η εταιρεία. Επιπλέον, μπορεί να δούμε μερικά πιο ζωντανά χρώματα διαθέσιμα αποκλειστικά στον ιστότοπο, καθώς ο κορεάτης τεχνολογικός γίγαντας συνήθως προσφέρει περίπου τρία ή τέσσερα χρώματα που τείνουν να είναι λίγο πιο εντυπωσιακά από το ασπρόμαυρο.

Καθώς πλησιάζουμε στη φημολογούμενη κυκλοφορία των επόμενων αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung, που αναμένεται τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες διαρροές και φήμες να βγουν στην επιφάνεια.

Επεξεργάστηκε την 24 Απριλίου 2024 11:56

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.