Smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage”, που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης που αναπτύσσει και είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο της με το επερχόμενο vivo X100 Ultra.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έρθουν με τον καιρό, αλλά το BlueImage θα περιλαμβάνει τεχνολογίες όπως η σειρά V των τσιπ απεικόνισης. Το πρώτο παρουσιάστηκε στα τέλη του 2021 και το τελευταίο, το vivo V3 χρησιμοποιείται στη σειρά τηλεφώνων X100. Δεν είναι μόνο το τσιπ, η vivo αναπτύσσει επίσης τους δικούς της αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας.

Το BlueImage θα αντιμετωπίσει κοινά προβλήματα φωτογραφίας, όπως λήψη φωτογραφιών με το φως πίσω από το θέμα σας, απεικόνιση χαμηλού φωτισμού, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του τηλεφακού, ομαδικών λήψεων και πολλά άλλα.

Η εταιρεία επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Zeiss και θα συνεχίσει να αναπτύσσει από κοινού φακούς για τα τηλέφωνά της. Η συνεργασία vivo-Zeiss «θα εισέλθει σε ένα νέο κεφάλαιο», υπόσχεται η Jia Jingdong, αντιπρόεδρος της vivo, υπεύθυνη για το branding και το μάρκετινγκ.

Το vivo X100 Ultra περιγράφηκε από στέλεχος της εταιρείας ως «επαγγελματική κάμερα που μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις». Φημολογείται ότι χρησιμοποιεί ένα 1/0,98” Sony Lytia LYT-900 (50MP) και ένα περισκόπιο 100mm (4,3x) με αισθητήρα 200MP.

H εταιρεία έχει μια σειρά από project με μπλε θέμα. Για παράδειγμα, το BlueOS (γνωστό και ως Blue River OS) βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης και διαθέτει προσαρμοσμένο πυρήνα και η τεχνολογία μπαταριών Blue Ocean που χρησιμοποιείται στα τηλέφωνα X100.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.