Samsung: Συζητά με Ιάπωνες για την μπαταρία του Galaxy S8

Το 2016 η Samusung πήρε ένα πολύ σκληρό μάθημα όσον αφορά στις μπαταρίες που βάζει στα smartphones της. Στο εξής το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι πολύ πιο προσεκτική στην επιλογή των μπαταριών, και ειδικά σε μοντέλα όπως το Samsung Galaxy S8.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναμεταδίδει το πρακτορείο Reuters, η Samsung είναι σε συζητήσεις με Ιάπωνα προμηθευτή για την μπαταρία του Samsung Galaxy S8. Πρόκειται για την εταιρεία Murata Manufacturing, η οποία θα αντικαταστήσει την κινέζικη Amperex Technology. H δεύτερη, μαζί με την Samsung SDI είχε αναλάβει την μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7.

Φυσικά οι Ιάπωνες δεν θα αναλάβουν ολόκληρη την παραγωγή. Oι πληροφορίες λένε ότι η Samsung θέλει να αναθέσει στην Murata ποσοστό μεταξύ 2-8% των συνολικών μπαταριών που θα χρειαστεί για το Galaxy S8. Ο βασικός προμηθευτής θα παραμείνει η Samsung SDI. Τον περασμένο Οκτώβριο είχαν ακουστεί πληροφορίες ότι και η LG μπορεί να αναλάβει την προμήθεια μπαταριών για το Galaxy S8.

Η Samsung SDI έχει ήδη ανακοινώσει ότι επενδύει 128 εκατ. δολ. για μεγαλύτερη ασφάλεια στις μπαταρίες. Η ίδια η Samsung, όταν αποκάλυψε τι έφταιξε για το Note 7, έδειξε και το πλάνο της για το πως θα αποτρέψει μελλοντικές εκρήξεις με τη δημιουργία «Battery Advisory Group» και «8-Point Battery Safety Check» .

Το Samsung Galaxy S8 δεν θα ανακοινωθεί στην MWC 2017 τέλη του μήνα, αλλά είναι πιθανό να έρθει 29 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S8 & S8 Plus: Με μπαταρία 3250 και 3750mAh;

samsung galaxy s8 battery, Samsung: Συζητά με Ιάπωνες για την μπαταρία του Galaxy S8

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Καλά σε λίγο καιρό κυκλοφορεί και ακόμα είναι στο στάδιο των συζητήσεων…? Και ειδικά μετά από αυτά που έγιναν πέρσι..? Σκούρα τα πράγματα..

One

Ε με ποιους άλλους θα συζητούσε?

Glorious

Γιατί τα S8 είναι όλα ΜΟΥΡΑΤΑ (Murata) χεχεχε!!!!

Prankster90

@πετρος Π ποιο λιγο καιρο σε κανα 3 μηνο ερχεται με κοροιδευεις ενσωματωση μπαταριας απλα

Makis

Αυτό μας έφαγε Glorious, γιατί ως γνωστόν ο Έλληνας 5 μέρες τρώει το αγγούρι και το Σάββατο είναι μούρη

Demis

αξιόπιστες πηγές λένε οτι έχει κλείσει συμφωνία με την ISIS

george g

BIG IN JAPAN!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S23 FE: Αποκαλύφθηκαν specs και χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας

Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy S21 FE τον Ιανουάριο του 2022, αλλά το S22 FE δεν ήρθε ποτέ και το ίδιο ακουγόταν για το S23 FE.

Reviews Samsung Galaxy A54 Hands-on

Samsung Galaxy A54 5G review: Δυνατός παίκτης

Κρατάμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το νέο Samsung Galaxy A54 5G με τριπλή κάμερα 50 Megapixel και μεγάλη μπαταρία 5000 mAh.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy A54

Galaxy A54 5G: Ποιοτικές και φυσικές φωτογραφίες μέρα και νύχτα

Κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελλάδα το Samsung Galaxy A54 5G με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB και 549 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.

Smartphones Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 5G: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελλάδα το Samsung Galaxy A54 5G με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB και 549 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.