Samsung, Ρίχνει λάδι στη φωτιά και σπάει πλάκα με τα iPhone fan boys

Αύριο κυκλοφορεί το νέο iPhone 5 σε επτά πρώτες χώρες και η Samsung Αμερικής σπάει πλάκα με τις ουρές που στήνονται κάθε φορά για να υποδεχθούν τα νέα προϊόντα της Apple (iPhone, iPad). Στην Ιαπωνία είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια τις ουρές για την προπαραγγελία και τώρα στο παρακάτω βίντεο η Sammy ρίχνει λάδι στη φωτιά και λέει να μην περιμένουμε κάτι άλλο γιατι το καλύτερο κυκλοφορεί ήδη (εννοεί το Galaxy S III).

Σχόλια

  • Γελάω πολύ με αυτούς που λένε ατάκες του στιλ, "όσα δεν τα φτάνει η αλεπού".
    Πες μας ρε μεγάλε για να ξέρουμε επιτέλους, με επιχειρήματα, τι είναι αυτό που σε κάνει να το λες αυτό?
    Τι λείπει από το S3, όπως και όλα τα hi-end Android κινητά?
    Κατά τα άλλα τα έσπασε για ακόμη μια φορά η διαφήμιση της Samsung, δείχνει ακριβώς το πως είναι οι iPhonaκηδες.
    Περιμένω τώρα και την μήνυση για το LTE, από Samsung και HTC προς την Apple, να τελειώνουμε!!!

  • Για το 5ο σχολιο ομως δεν σε βλεπω να λες κατι....
    Αυτη ειναι η αληθεια ασχετως το εσωτερικο των δυο συσκευων....

  • Φιλε δεν ειμαι θερμος υποστιρικτης κανενος εκ των δυο εταιριων αυτο που βλεπω παντος ειναι οτι οι οπαδοι της σαμ. Ειναι τα νεα φαν μποις .το χρημα πολοι εμησησαν φιλεμου.

  • Ναι ξέχασα να σχολιάσω γιατί γίνεται αυτό που λες. Έχει να κάνει με το τι κριτήρια αγοράζουν το iPhone οι καταναλωτές, αλλά ας μην το αναπτύξουμε αυτό γιατί θα ξεφύγουμε και θα πέσει πολύ γέλιο.

  • Kosta εγώ προσωπικά έχω το S3, γιατί απλά είναι το καλύτερο για αυτά που ήθελα (αλλά και γενικά), πριν είχα Sony Ericsson και έπειτα HTC, μετά μπορεί να έχω LG, δεν γνωρίζω και δεν κολλάω σε μάρκες. Αλλά να αποκαλείς fan boys και κατά επέκταση κολλημένους τους οπαδούς της Samsung, είσαι τελείως λάθος. Οι μοναδικοί που έχω δει να είναι fan boys και μάλιστα φανατικοί, χωρίς όμως επιχειρηματολογία είναι οι iPhonaκηδες και κανείς άλλος (άντε ίσως στο παρελθόν και οι Nokiaκηδες).

  • Εγω παντος δε θα καθομουν στην ουρα ουτε στο σουπερ .παντος βγαζω το καπελο στο μηλο που δεν ριχνει της τημες των προιωντων της καθε μηνα που περνα βλεπε σονι κτλ. Κατι παει να κανει η σαμ αλλα θελει δουλεια .

  • δεν θα αναλυσω γιατι η samsung τεχνολογικα ειναι αρκετα μπροστα απο την apple που απλα κυναγαει να προφτασει πραγματα.. απλα θα πω οτι γουσταρω τρελα τετοιες vs διαφημισεις ακομα και αν λενε ανακριβειες οπως οι mac vs pc.Τρομερες.

  • Το έχω ξαναπεί, η εταιρία που σέβεται τον εαυτό της προμοτάρει το κινητό της μέσα απ'τα προτερήματά του, όχι κοροϊδεύοντας τον αντίπαλο. Και στο τέλος διαλέγουν οι καταναλωτές τι θα πάρουν. Τόσο απλά. 'Ισα ίσα, που αυτά βλέπουν οι οπαδοί της Apple και τρελαίνονται περισσότερο. Κάτι καλό θα κάνει για να τη χτυπάνε έτσι, σωστά; Βλέπετε την HTC και την Nokia να κάνουν καραγκιοζιλίκια τέτοιου μεγέθους; Είδατε κάτι παρόμοιο για τα Lumia; Πόσο πάτο πια θα πιάσει το marketing τμήμα της Sammy; Γι'αυτό επιμένω, κάποιους τους τσούζουν τα 2 εκατομμύρια προπαραγγελίες μέσα σε ένα 24ωρο και δυστυχώς το δείχνει. Κρίμα, φέρεται σαν δευτεράντζα εταιρία ενώ μόνο αυτό δεν είναι.

    Τώρα αν είναι ή όχι καλύτερο το μήλο ή το SIII είναι θέμα του καθενός. Όσο και να πουλήσει οποιοδήποτε κινητό, εγώ πάντα θα αγαπάω το 6210 μου γιατί έτσι γουστάρω! :P

  • @anexitilos

    Mac vs PC. Επίσης ένα κακό παράδειγμα διαφήμισης, δεν είναι άγιο και το μήλο...επίσης fyi δεν είναι η Samsung τεχνολογικά μπροστά. Για την ακρίβεια, το Android είναι μπροστά σε αρκετά θέματα σε σχέση με το iOS και αυτό εκμεταλλεύεται και η Sammy και η HTC και όλοι.

  • συμφωνω.. γιατι τωρα αυτοι που λενε οτι τσουζει το φυσαν και δεν κρυωνει.. αλλα δεν πειραζει ο καθε ενας κανει κουμαντο στο πορτοφολι του.. αλλα κανεις δεν μπορει να μου πει τιποτα γιατι καθε φορα που θα δω ενα iphone 5 θα λεω τζαμπα χρηματα.. και οσους τους ενοχλουν οι διαφιμισεις ή να μην τις βλεπουν ή να αλλαξουν κινητο.. μπραβο στην samsung. ειμαι αναμεσα σε s3 και note 2 για μετα..

  • Μπα, απλά αγνοούμε τις διαφημίσεις και την εταιρία don't worry :) Επίσης τι φυσάμε και δεν κρυώνει ακριβώς; :P

  • Samsung κοροιδευε όσο θες!!!εγω από χθες έχω ιος 6 στο 4ς μου....ενώ ακόμη περιμένω την jb στο σ3 μου από τα τέλη Αυγούστου όπως μας είχες πει!!!και ακόμη τίποτα ούτε μια ενημέρωση!!!

  • Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω με την Samsung. Γιατί συγκρίνει τα κινητά της με της Apple και γιατί κάνει διαφημίσεις κατά του iPhone. ΤΟΟΟΣΑ άλλα τηλέφωνα δεν έχουν βγει από άλλες εταιρίες και ουσιαστικά πιο έμμεσους αντίπαλους (αφού χρησιμοποιούν Android) ΗTC-MOTOROLA... και ασχολείται με αυτό το σύμφωνα με τα λεγόμενα της γελοίο τηλέφωνο? Και να μην ξεχνάμε οτι δεν έχει μονο η apple fanboys-οπως και κάθε εταιρία- αλλά και η Samsung και μάλιστα ''θερμούς'' υποστηρικτές της, και το βλέπουμε καθημερινά οχι μονο στο techblog αλλα και σε άλλα site παρόμοιου ενδιαφέροντος . Καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα ''κεντρικά'' οσο αυτό είναι εφικτο και να μην καταλήγει καμία εταιρία η άνθρωπος να επιτίθετε ρατσιστικά η προσβλητικα σε άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις-ιδεολογίες-γούστα-αγοραστικές επιθυμίες κ.α.
    Τέλος κατα την γνώμη μου εκτός απο κακόγουστη και ''ρατσιστική'' αυτη την διαφημιση-επίθεση την βρίσκω κουτή και πανέξυπνη ταυτόχρονα, Απο την μία βάζει να τσακόνονται Apple και Sammy Fanboys αλλα απο την άλλη παραδέχεται εμμέσως οτι ο μεγαλύτερος και μοναδικός της αντίπαλος είναι η Apple.
    Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ.

  • Παιδιά η Apple άνοιξέ τα ματιά όλων και για αυτό έχει μια κουλτούρα που δύσκολα καταρρηπτεται. Είναι πολύ δύσκολο για την Apple και κάθε Apple να αλλάζει τον κόσμο με επαναστατικα προιοντα . Αυτό γίνεται μια άντε δυο φορές μετά απλως υποστηρίζει αυτό που έχει. Η Samsung από την άλλη επειδή δεν έχει κάνει το μπαμ δουλεύει περισσότερο με το R&D και προσπαθεί να προσφέρει περισσότερα από τον ανταγωνισμό...και τα καταφέρνει. Προσωπικά πιστευω οτι αν το SIII ήταν της Apple θα πούλαγε ακόμα περισσοτερο. Αυτό προσπαθεί να δείξει μέσα από την διαφημιση .

  • H ατάκα .... they should have priority line for ppl who have waited 5 times...
    και το they make the coolest adaptors... είναι όλα τα λεφτά....

    Tο iPhone τo πιστέψαμε , το 2 το ζηλέψαμε , το 3 τρέξαμε να το αποκτήσουμε , στο 4 αρχίσαμε να βλέπουμε στο 4s είπαμε iΧασου στο 5 ......... ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ...πάω αλλού ....
    είπε ένα πρώην AppleFunBoy....

  • Ρε παιδια σας καταλαβαινω και εγω και ολοι σας ειμαστε fan boys η της apple η της samsung εγω συγκεκριμενα ειμαι fan boy της samsung και το λεω γιατι εχω ψαξει στο internet εχω διαβασει και εχω συγκρινη κινητα και κινητα σχεδον ολοι μερα ειμαι στο techblog και βλεπω συνεχεια σχολια απο ατομα για την samsung και την apple αμα δεν ξερετε μην κατηγορειται την μια και την αλλη εταιρια εγω υποστηριζω την sammy γιατι εχω ψαξει και ξερω!!!!

  • Δώσε πόνο Samsung!!!!

    Samsung galaxy s3. απλα το καλυτερο τηλεφωνο, το βρηκα με 510 ευρω, με αρκετα επιπλεον
    πλεονεκτηματα απο μηλοφωνο και αλλα.

    Μέγεθος οθόνης & Pixels
    4,8
    ιντσών με ανάλυση 720 x pixels 1280

    Πίσω κάμερα
    8 MP
    με 3264 × 2448 pixels και LED Flash με ταυτόχρονη βίντεο HD και καταγραφής
    εικόνας

    NFC
    ΝαίΕγγραφή FMΝαί

    Εξωτερική Υποστήριξη για κάρτες SD
    Ναι,
    κατ 'ανώτατο όριο μέχρι 64GB

    FM Radio
    Στερεοφωνικό
    FM με RDS

    USB Συνδεσιμότητα
    Υποστηρίζει
    USB για το Go

    Μπαταρία
    Li-Ion
    2100 mAh

    Stand By ώρα
    590hrs

  • Μιχάλη και εγώ έχω ψάξει και ξέρω.. και επιχειρηματολογώ:

    1) το iphone ειναι πολυ πιο stable απο το android, μεχρι τωρα στα 3 χρονια χρησης (iphone 3gs μέχρι 4s) δεν ειχα ποτε μου crush

    2)ειναι παντα smooth, ποτε δεν αντιμετωπισα lag, όσες εφαρμογες και να τρεχουν στο multitasking, ενω τα android (και απο εμπειρια μου απο htc desire hd, xperia arc και samsung galaxy s2) πάντα υπάρχουν lags γενικά στο λειτουργικο συστημα. ακόμα και το one x που το δοκίμασα στο public παρόλο που είναι τετραπύρηνο υπήρχε αυτό το αίσθημα του κολλήματος γενικά στο λειτουργικό

    3) το itunes και το app store είναι τα πιο πλουσια-ανεπτυγμένα καταστηματα μουσικης, ταινιων, εφαρμογων κ.α. που υπαρχουν.

    4) η υποστηριξη ειναι καταπληχτικη. πχ το iphone 3gs που είναι 3 χρονων+ ακόμη υποστηριζεται και παίρνει αναβαθμίσεις. άλλο ένα παράδειγμα: το samsung galaxy s δεν θα αναβαθμιστει αλλο, οπως ανακοινωσε η samsung, ενω το iphone 4 που βγηκε τον ιδιο καιρο ακομη αναβαθμιζεται και εχει αλλες 20 αναβαθμισεις μπροστα του.

    5) γνωριζω και παραδεχομαι οτι υπαρχουν κινητα με πολυ καλυτερα τεχνικα χαραχτηριστικα απο το iphone (πχ το galaxy s2 εχει διπυρηνο 1.2GHZ και 1gb ram ενω το iphone 4s 800MHz διπύρηνο και 512mb ram) αλλά τι να τα κανεις τα καλυτερα τεχνικα χαραχτηριστικα αν δεν εχεις τις καταλληλες εφαρμογες για να τα αξιοποιήσεις ? υπαρχουν παιχνιδια για το iphone (πχ infinity blade 2) τα οποία έχουν γραφικά επιπέδου σχεδον desktop class, ενω στο android market/play store το πολυ να εχει καμια-δυο εφαρμογες με τετοια υψηλης ποιοτητας γραφικα. οποταν τα επιπλεον τεχνικα χαραχτηριστικα των αλλων κινητων ειναι ουσιαστικα αχρηστα, η μαλλον αχρειαστα.

    6) στο iphone εχεις μεγιστη ασφάλεια ενω τα android απειλουνται απο χιλιαδες ιους

    7) ειναι το πιο ευκολο στη χρηση λειτουργικο συστημα

    σίγουρα το android υπερτερεί σε θέματα ανοιχτού λειτουργικού και customization αλλά αν δοκιμάσετε θα δείτε οτι το iphone παρόλο που του λείπουν κάποιες βασικές λειτουργίες (πχ bluetooth, radio) είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό. και αυτό το βασίζω στα πιο πάνω επιχειρήματα αλλά και στα ακόλουθα προβλήματα του android: η διαχείρηση μνήμης RAM είναι απαράδεχτη, πχ μπορεί να είσαι στη μέση ενός παιχνιδιού, να βγείς και όταν ξαναμπείς να ξεκινά το παιχνίδι απο την αρχή ενω το κινητό μπορεί να έχει 400mb ελεύθερη RAΜ και παρόλο που υπάρχει τόση ελεύθερη μνήμη το κινητό απο μόνο του να σκοτώνει αυτόματα προγράμματα που τρέχουν στο background.
    επίσης θεωρώ απαράδεχτο το οτι κανένα android δεν υποστηρίζεται και δεν παίρνει αναβαθμίσεις για περισσότερο απο αναμισι χρόνο. είναι αξιολύπητο να δίνεις 600 ευρώ και μετα απο ένα χρόνο να σου λενε: το κινητό σου δεν θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις.
    τέλος, το android είναι πολύ βαρύ λειτουργικό. τα τεχνικά χαραχτηριστικά που χρειάζεται το android για να τρέξει είναι απαράδεχτα.. για παράδειγμα: η sony είπε οτι δεν θα αναβαθμίσει την σειρά των κινητών της του 2011 επειδή δεν ήταν αρκετά 512mb ram για να τρέξουν android ICS. και ενώ το ICS χρειάζεται 1gb ram για να τρέξει smooth (και πάλι οχι εντελώς smooth) το ios τρέχει στο iphone 3gs με 256mb ram απόλυτα smooth.

    αν μπορεί κάποιος, ας απαντήσει στα επιχειρήματα μου. Τέλος, να τονίσω οτι συμφωνώ με τους android fanboys στο θέμα οτι πολλοί αγοράζουν το iphone ενώ δεν έχουν ιδέα απο τεχνολογία, μόνο και μόνο επειδή είναι iphone και οτι αυτοί είναι πρόβατα. Αλλά το να υποτιμάτε όλους όσους έχουν και υποστηρίζουν iphone και να τους αποκαλείτε όλους πρόβατα είναι άδικο. υπάρχουν και apple fanboys που αγοράζουν iphone επειδή έχουν ψάξει το θέμα και αποφάσισαν οτι αυτό τους εξυπηρετά καλύτερα, όπως και εγώ.

    συγνώμη για το εκτενές κείμενο. επαναλαμβάνω, αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει στα επιχειρήματα μου.

  • iphonakides παραδεχτειτε το εχει πλακα και λεει αληθειες.χαχαχαχα ,το αγαπημενο μου σημειο που αναρωτηεται ο μπαρμπας και λεει "θα τα παρουμε και εμεις αυτα τα χαρακτηρηστικα ,ετσι ε?"

  • οταν προσπαθεις να προωθησεις ενα δικο σου προιον θαβωντας(δηλαδη αναφεροντας το ονομα καποιου αλλου ανταγωνιστη) το μονο που καταφερνεις ειναι να κανεις εξτρα παραπανω διαφημιση για τον αλλον!
    για μενα -1 , απαξιωνεται απο μονη της η Sammy! αφου εχεις τα balls ρε φιλε τι ασχολησε με το trend iphone??? μηπως γιατι πουλαει και τελικα κατι σου λειπει που δε μπορεις να το φτασεις ? παρολο που προσφερεις 1002 πραγματα παραπανω....

  • Χριστόδουλε επειδή είπες πολλά θα σου απαντήσω περιληπτικά. Έχω δουλέψει και τα 2 λογισμικά(περισσότερο αντρόιντ) κι αυτό που έχω να πω ότι εμένα με εξυπηρετεί περισσότερο το τελευταίο. Κι αυτό γιατί, ναι ίσως έχει τα κολλήματά του (αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι το s3 με jb τρέχει απροβλημάτιστα)κι ίσως ναι, ένα κινητό όπως το s3 έχει πολλά περισσότερα από όσα ίσως χρειάζεται να έχει ένα κινητό. Αλλά εγώ θέλω όταν πηγαίνω στη δουλειά μου να παίρνω μαζί μου το ράδιο μου και να ακούω μουσική. Θέλα να μπορώ να μοιράζομαι στιγμές με φίλους στέλνοντάς τους ή λαμβάνοντας φωτογραφίες ή βίντεο. Θέλω για κάθε τι που μου έρχεται στο μυαλό να το πράττω με τη μία με το κινητό μου τηλέφωνο κι όχι να χρειαστεί να κατεβάσω μία εφαρμογή κάθε φορά για κάθε τι που θέλω. Δε κατάλαβα ποτέ πως το θεωρείτε το πιο απλό, εύκολο και γρήγορο λογισμικό όταν τα πάντα σχεδόν θέλουν κατέβασμα άλλων εφαρμογών για να γίνουν. Αυτό είναι η απλότητα;; Για όλα αυτά λοιπόν κι άλλα ακόμη, θυσιάζω τα ''μικροκολλήματα'' ή τις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Και προτιμώ αντρόιντ. Γιατί θεωρώ ότι τα λεφτά που δίνω κάθε φορά για συσκευές αντροιντ πιάνουν τόπο.

    υγ: Αυτό με τους ιούς δεν μου έχει τύχει ποτέ αν κι εδώ και 2 έτη περίπου χρησιμοποιώ συσκευές αντρόιντ

  • Γελαω παρα πολυ με το android...ποτε ευτυχως δε θα γινετε Apple. Και στο κατω κατω, εφοσον σας βολευει το ρομποτακι σας, τι ασχολειστε με την apple. Αιωνια δευτεροι

  • Ωραίο video... Αλλά ρε παιδιά ας τα παιρνουμε και λίγο στην πλάκα όλα αυτά.
    Κινηταρες ειναι και οι 2 και ο κάθε ένας επιλέγει κατα βούληση.
    Η όλη ιστορία θυμίζει όπως όταν είμασταν παιδιά που μαλωναμε ποιος την έχει μεγαλύτερη και τελικά μεγαλύτερη την είχε παντα ο πιο άσχημος... :P
    Πολύ όμορφο τελικά το iPhone 5 αλλά το Samsung galaxy s3 την έχει μεγαλύτερη ... Την οθόνη... ;-)

    Πιστεύω τις πιο εμπεριστατωμένες απόψεις τις έχουν όσοι είχαν ή έχουν και iOS και Android συσκευές.

  • και τα δυο κινητα ειναι πολλυ ωραια αλλα εναι λογικο η apple να πουλαει περισοοτερο εφοσον συγγρινουμε iphone με s3 γιατι γιατι το iphone ειναι το μονο κινιτο τις apple ενω η samsung εχει πολλα διαφορετικα. λογω της συγκεκριμενης συγρισεις αυτο ειναι υπερ της apple αν ομως συγγρινουμε apple με Samsung ειναι υπερ της Samsung. γιαυτο εκαστος στο ειδος του κιο λουμιδης στουσ καφεδες! :p

  • Στο μέλον βλέπω το NOKIA 920 ΕΧΕΙ καλύτερα. Χαρακτηριστικά και από της δυο εταιρείες.

    +1 Nokia

  • Διαφημιστικό απο Μικρες πραγματικά μικρες .....εταιρίες...χα χα χα!!
    αυτη διάφορα τις Apple ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ με τα ...μικρά στο ματι ΚΙΝΗΤΆ...

  • Η διαφημηση εχει σχεδιαστει ετσι ωστε να ξυπνησει μερικους κολλημενους (αν και δε το βλεπω) οτι η samsung εχει το καλυτερο κινητο. Επισης το android ειναι ελευθερο λογισμικο και καλυτερο για αυτο και καμερες και σε λιγο καιρο πληντυρια-αμαξια και δε ξερω και εγω θα τρεχουν android και οχι IOS. Επισης ξερω οτι τα iphone κρατανε τιμη και αναβαθμισεις καθως και στυλ(μουρη) αλλα τα samsung εχουν τα δυνατα χαρακτηριστικα και γενικα ολα τα υπολοιπα. Τελος κανεις δε μπορει να αλλαξει την ομαδα καποιου ετσι ειναι και αυτο σαν οπαδοι υποστηριζουμε τη μια η την αλλη εταιρια.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ + 1 δεν ασχολειται με τετοια η apple,ειναι πρωτη και δεν την νοιαζει,δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που η sammy ασχολείται με ολα τα iphone και ipad.

    Wolf πονο εδωσε ο a6 και η rgb retina του iphone 5 :P φιλικα παντα

  • Ο πρώτος δεν έχει λόγο να ασχοληθεί με τον δεύτερο. Αντίθετα ο δεύτερος πάντα τρώγεται με τον πρώτο. Το βίντεο είναι άκρως προσβλητικο για μεγάλη μερίδα κόσμου. Η σαμσουνγκ καλύτερα να προσπαθήσει περισσότερο και ας βγάλει επιτέλους ένα κινητό με καλή ποιότητα κατασκευής https://www.anandtech.com/show/6309/iphone-5a6-sunspider-performance

  • Τελειο το S iii αλλα για μενα το iphone εχει ξεφυγει πια απο την εννοια τηλεφωνο. Οτι και να κανουν οι εταιριες ειναι σαν να εχει εδραιωθει στην κορυφη σαν ενα ''must have gadget''. Παντως καλο ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος θα ηταν κριμα να υπηρχε μονοπωλιο. Ξερουμε ποτε ερχεται iphone 5 ελλαδα να ετοιμασω πιστωτικη?

  • Δεν θα σταθώ σε καμία αντιπαράθεση παρά μόνο στο σχόλιο 15

    Είπε ο kostas
    "παντος βγαζω το καπελο στο μηλο που δεν ριχνει της τημες των προιωντων της"

    Προσπερνάω την ορθογραφία(ok 1-2 αλλά το παράκανες)

    Σοβαρά ρε kostas?
    Βγάζεις το καπέλο σε μια εταιρία(οποιουδήποτε logo) που ΔΕΝ ρίχνει τις τιμές των προϊόντων της?

    Ωραίος ρε και πάντα τέτοια...

  • εχω δουλεψει wm ,ios και andorid.τωρα ειμαι κατοχος ενος samsung galaxy s3 και ενος iphone 4.
    ποτε μα ποτε,δεν μου εχει κολλησει το android.και πιστεψτε με,το δουλευω στα ακρα.3 με 4 φορες μου εχει κολλησει το iphone εδω και 3 χρονια που τα εχω.
    που ειδες οτι ειναι πιο ευκολο στη χρηση το ios?σε μενα το ιδιο φαινονται και τα δυο.
    που ειδες τους χιλιαδες ιους για android?γραψτους μου σε παρακαλω ποιοι ειναι αν δε σου κανει κοπος.συμφωνω οτι το ios υπερτερουσε σε συγκριση με το android.ολα αυτα ομως μεχρι που βγηκε το jb.το τεραστιο μειονεκτημα του android ειναι ο κατακερματισμος του.γι αυτο το λογο δεν παιρνουν ολα τα κινητα αναβαθμισεις και για μεγαλο χρονικο διαστημα.
    το iphone εχει δυο μεγαλα πλεονεκτηματα.το ενα ειναι οτι αυτο οδηγησε την αγορα των κινητων εδω που ειναι και το δευτερο η καλη τιμη μεταπωλησης του,λογω του οτι βγαινει ενα μοντελο μονο καθε χρονο.
    επισης γελαω βλεποντας καποιους να κατηγορουν τα τμηματα μαρκετινγκ αυτων των δυο εταιριων κολοσσων.το τμημα μαρκετινγκ της apple εχει πετυχει να κανει το iphone lifestyel.( πιστευω πως το 98% των ατομων που παιρνει iphone,το αγοραζει μονο για lifestyle και δεν αξιοποιει τις δυνατοτητες που τους δινει αυτο το φοβερο τηλεφωνο) .επισης η samsung εχει ξεφυγει πλεον απο τις υπολοιπες εταιριες και ειναι η μονη που χτυπαει στα ισα και ξεπερναει ισως την apple.δεν ειναι τυχαιο οτι μονο τη samsung κυνηγαει η apple.
    θα ηθελα σε αυτο το σημειο να σχολιασω κατι που γραφτηκε απο καποιον προλαλησαντα.ανεφερθηκε οτι η apple ειναι κορυφαια εταιρια και γι αυτο το λογο την κατηγορει η samsung μεσα απο αυτο το βιντεο.δεν θα διαφωνησω σε αυτο.δεν ισχυει ομως και το αντιθετο?δεν ειναι η samsung εξισου κορυφαια εταιρια και γι αυτο το λογο την κυνηγαει τοσο πολυ η apple?
    τελος διαβαστε και αυτο.δεν ειναι τυχαιο
    https://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231210559

  • Silender πάρε εσύ το xperia s και στο δίμηνο πάνω κάτι που έχεις πάρει 600 θα κοστίζει 450 καιτμετά έλα να τα πούμε. Ποτέ πια ! Σε πείραξε και η ορθογραφία τρομάρασου τώρα πες κάτι.

  • εχουν γελιο αυτες οι διαφημισεις....η samsung προσπαθει να χτυπησει την apple γιατι αυτη ειναι η μεγαλυτερη αντιπαλος ....η γνωμη μου ειναι παντως πως το iphone ολοι το αγοραζουν για μουρη... δεν λεει κατι σαν συσκευη...το πρωτο που ειχε βγει ηταν πραγματικα καινοτομο ...πλεον δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο απο αλλα ουτε ποιοτητα κατασκευης ουτε αλλα χαρακτηριστικα ...υπαρχουν αλλα κινητα ανωτερα και σε κατασκευη αξιοπιστια και σαφως σε χαρακτηριστικα...μαγκια της apple μεγαλη που εχει καταφερει να μην ριχνει τις τιμες και να πουλαει τοσο πολυ η συσκευη

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.