Smartphones

Samsung: “Δεν υπάρχει Galaxy S8 Microsoft Edition”

Πριν από αρκετούς μήνες, όταν έγινε η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8, ήρθε η είδηση ότι θα δούμε και το Galaxy S8 Microsoft Edition, αλλά η Samsung έρχεται σήμερα να δηλώσει πως ποτέ δεν σκόπευε να κάνει κάτι τέτοιο.

Η Microsoft ξεκίνησε πρόσφατα να πουλά το Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+, στα καταστήματά της, ακολούθησε το Galaxy Note 8 και η Samsung επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα “Microsoft Edition” Galaxy:

“Οι συσκευές Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + και Galaxy Note 8 διατίθενται στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Microsoft και σε καταστήματα λιανικής πώλησης με τη μοναδική εμπειρία της Microsoft, η οποία εξασφαλίζει στους πελάτες τους, ιδιαίτερα τους μικρούς και μεσαίους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους επιχειρηματίες, την καλύτερη εμπειρία στην παραγωγικότητα. Δεν υπάρχει ‘Microsoft Edition’ brand σε κανένα προϊόν Samsung Galaxy”.

Τα Galaxy που διαθέτει η Microsoft δεν διαφέρουν από τις κανονικές εκδόσεις, αλλά προφανώς φέρνοντάς τα στα καταστήματά της είναι θέμα PR και αυτό που είχε προκαλέσει εντύπωση είναι το γεγονός ότι ξεκίνησε να πουλά Android την ώρα που ουσιαστικά έχει εγκαταλείψει το δικό της Windows Phone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Δεκεμβρίου 2017 10:29

Σχόλια

  • Aν έχει τον υπέροχο Microsoft Launcher προεγκατεστημένο τότε θα μπορεί να το ονομάζει "Microsoft Edition". ;Εχω εκπλαγεί με αυτόν το Launcher και ειναι ο μοναδικός που με έκανε να βγάλω μετά απο χρόνια το επίσης άριστο Nova Launcher.

  • Τι νόημα έχει ένα microsoft edition, από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε Android και να το κάνεις μόνος σου microsoft edition σε πέντε λεπτά; Δε χρειάζεται τίποτα να είναι προεγκατεστημένο, αφού μπορείς να ορίζεις προεπιλεγμένες εφαρμογές

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.