Samsung OmniaPRO B7610 small video preview

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Omnia Pro. Το πρώτο επαγγελματικό Omnia με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, οθόνη αφής 3,5 ιντσών AMOLED, Windows Mobile 6.5 και ισχυρό επεξεργαστή στα 800MHz. Ενσωματώνει μνήμη 1GB και δέχεται κάρτες μνήμης microSD έως και 16GB. Η κάμερα είναι 5 Megapixel με διπλό LED flash και από πλευράς συνδεσιμότητας διαθέτει Wi-Fi, GPS, Bluetooth και miniUSB. Το είδαμε στο Βερολίνο, πάρτε μια πρώτη γεύση μέσα από αυτό το μικρό βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 9 Σεπτεμβρίου 2009 12:59

Σχόλια

  • Pedia sevome ti doulia sas...alla otan kanete kati kanteto ....me meraki...oxi oti den to kanete...alla thelei perissotero...sxedon ola ta video pou anevasate..de mporoume na doume ta kinita...sinithos vlepoumes tou pagous pou ta ekthetoun....de pirazi....filika panta ta leo... :)

  • Straits09, ανέβηκα μόνος μου από το Techblog και κράταγα στο ένα χέρι την κάμερα και στην άλλη το κινητό. Όντως το συγκεκριμένο βίντεο είναι λίγοα άτσαλο. Φαντάσου ότι γίνεται χαμός στην έκθεση, σε σπρώχνουν και περιμένουν από πάνω σου άλλοι 10 για να πιάσουν το κινητό. Είναι δύσκολη η κατάσταση.

  • Να σεβαστείτε όμως πως ο Κώστας πηγαίνει σε διάφορες χώρες για να κάνει pre-view στα κινητά και πρέπει να ενημερώνεται συνέχεια πότε γίνονται αυτές οι παρουσιάσεις. Δεν είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει. "Α θα πάω να δω αυτό το κινητό, ας τραβήξω και ένα βίντεο για την σελίδα μου." Όλα αυτά τα κάνει για μας και να τραβήξει κόσμο στο TechBlog (πιο πολύ).
    πχ. τώρα πήγε στο Βερολίνο. Για 2-3 μέρες έφυγε από Ελλάδα και άφησε την δουλεία του...
    (το σχόλιο με αφορμή τον Stratis09)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.