Η Samsung προσφέρει στην Apple την τεχνολογία folding-phone screen

Apple fold smartphone, Η Samsung προσφέρει στην Apple την τεχνολογία folding-phone screen

Η Samsung μαζί την αποκάλυψη της σειράς Galaxy S10, παρουσίασε και το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone, το Galaxy Fold προκαλώντας μεγάλη εντύπωση στην τεχνολογική κοινότητα αφού εταιρείες όπως η Apple φαίνεται να έχουν μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα.

Αναφερόμαστε σε μια νέα τεχνολογία αρκετά υποσχόμενη που είναι άγνωστο όμως το αν θα βρει ανταπόκριση στο κοινό αφού τα τωρινά μοντέλα που “διπλώνουν” έχουν μεγάλο όγκο βλέπε Galaxy Fold και Huawei Mate X και δεν γνωρίζουμε ακόμα το πόσο εύχρηστα μπορούν να είναι στην καθημερινότητα.

Σύμφωνα με report που έφτασε στην ιστοσελίδα BGR.com, η Samsung έδωσε δείγμα της folding phone screen τεχνολογίας της τόσο στην Apple όσο και στην Google με την ελπίδα μιας εταιρικής συνεργασίας στο μέλλον.

Η κίνηση της Samsung δεν φαίνεται περίεργη αφού όπως όλοι γνωρίζουμε η ίδια προμηθεύει την Apple με οθόνες για τα iPhone. Ίσως η Samsung να θέλει να αυξήσει το κέρδος της αν πιστεύει πως η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί ευρέως και πως θα ξεκινήσουν σιγά σιγά τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα να μπαίνουν στην ζωή μας.

Η Apple ωστόσο φαίνεται πως ετοιμάζει ήδη το δικό της folding phone αφού η ίδια κατέθεσε πατέντα η οποία ζεσταίνει το σημείο καμπής της αναδιπλούμενης οθόνης.

Ενδείξεις ωστόσο, που να επιβεβαιώνουν πως η Google δουλεύει πάνω σε κάποια τεχνολογία που να επιτρέπει το δίπλωμα της οθόνης δεν υπάρχουν. Εσείς τι πιστεύετε για ποιον λόγο η Samsung έδωσε δείγμα της τεχνολογίας της στους δύο τεχνολογικούς κολοσσούς.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
be happy

Εγώ θα ήθελα η Samsung με την Huawei να κάνανε συνεργασία γιατί αυτοί είναι οι πιο οργανωμένοι και οι πιο πρωτοπόροι για ότι θέλουν να προσφέρουν στον κόσμο.
Για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Solon

Αν θέλει ας κάνει κι αλλιώς. Νομίζεται ότι όλη η τεχνολογία της Samsung είναι δική της; Με πατέντες της Micron της IBM και της Intel τυπώνει τα transistors. Ας κάνει πως κουνιέται να δεις που θα πάει. H παγκόσμια πίτα μοιράζεται κατά 80% από τις ΗΠΑ. Εσύ θα πάρεις αυτό κι εσύ θα δώσεις εκείνο. Εάν δεν υπακούσεις ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα χρεοκοπήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.