Samsung “Veyron”: Πήρε πιστοποίηση και στην Κίνα

Από ότι φαίνεται, η Samsung είναι κοντά στην κυκλοφορία μιας νέας Android συσκευής, η οποία θα φέρει τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό από το παρελθόν και θα τον ταιριάξει με τα high-end χαρακτηριστικά του σήμερα.

Η συσκευή αυτή, με αριθμό μοντέλου SM-W2017 και κωδική ονομασία «Veyron», πιστοποιήθηκε από την Κινέζικη TENAA, με το ίδιο να έχει γίνει τον προηγούμενο μήνα από την FCC στις ΗΠΑ.

Το Samsung «Veyron» θα έχει Super AMOLED οθόνη 4.2 ιντσών, με ανάλυση 1080×1920. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 820, με τετραπύρηνη CPU στα 2.15 GHz, GPU την Adreno 530, 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο, με δυνατότητα επέκτασης. Η πίσω κάμερα θα έχει 12 megapixel, με την μπροστά να είναι στα 5 megapixel. Επιπλέον θα έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και 2300 mAh μπαταρία. Θα έρχεται με Android 6.0.1.

Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει το Samsung «Veyron» στις 3 Νοεμβρίου, οπότε και θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την τιμή και την διαθεσιμότητα ανά τον κόσμο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:16

Σχόλια

  • Επειδή δεν θα το πάρεις εσύ φίλε Κωστα δεν σημαίνει ότι θα πάει "απατο". Δεν νομίζω πως ή γνώμη ενός ή 1000 αρκεί για να πεις αν θα πάει απατο ένα προϊόν. Ούτε εγώ θα το αγοραζα αλλά δεν σημαίνει κάτι. Έχει πολλούς που διαφωνούν.
    -Γιώργος OnePlus3.

  • Κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον σε στυλ για όποιον θέλει κάτι παρόμοιο και ρετρό.

  • Και όμως υπάρχει μεγάλο κοινό που έχει βαρεθεί τα bar phones. Αυτό είναι το προπυργιο για τα αναδυπλουμενα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.