Μάθε αναλυτικά και συγκεκριμένα για τα smartphone και τα tablet που σε ενδιαφέρουν

Το Techblog αποτελεί σήμερα την δημοφιλέστερη και πιο έγκυρη πηγή ενημέρωσης για smartphones και tablets με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα και εκατοντάδες σχόλια καθημερινά. Ανάμεσα στις ειδήσεις που ανεβάζουμε κάθε μέρα ίσως σας ενδιαφέρουν μόνο κάποιες από αυτές, γιαυτό κατηγοριοποιήσαμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται το περιεχόμενό μας για να παίρνετε μόνο αυτό που χρειάζεστε.

Παρακάτω θα βρείτε τα links (συνδέσμους) συγκεκριμένα για τις εταιρείες και τα λειτουργικά συστήματα που σας ενδιαφέρουν. Από αυτά μπορείτε να κάνετε bookmark και να τα επισκέπτεστε τακτικά ή και να τα καταχωρήσετε ως RSS feed.

Για να τα καταχωρήσετε ως RSS feed μπορείτε να το κάνετε προσθέτοντας στο τέλος του κάθε link (συνδέσμου) τη λέξη “feed”. Για παράδειγμα το link με τις ειδήσεις για το iPad είναι https://techblog.gr/tag/iPad αν θέλετε να το κάνετε RSS feed και να το προσθέσετε στον RSS reader σας θα πρέπει να είναι έτσι https://techblog.gr/tag/iPad/feed

Smartphones
Android smartphones
Windows Phone smartphones
iPhone
——————
BlackBerry Smartphones
HTC Android Smartphones
HTC Windows Phone Smartphones
Huawei Android Smartphones
LG Android Smartphones
LG Windows Phone Smartphones
Motorola Android Smartphones
Nokia Windows Phone Smartphones
Nokia Symbian Smartphones
Samsung Android Smartphones
Samsung Windows Phone Smartphones
Samsung Bada Smartphones
Sony Ericsson Android Smartphones
Sony Android Smartphones
ZTE Android Smartphones

Tablets
Android Tablets
Windows 8 Tablets
iPad
——————
Acer Android Tablets
ASUS Android Tablets
HTC Android Tablets
Huawei Android Tablets
LG Android Tablets
Motorola Android Tablets
Samsung Android Tablets
Vodafone Android Tablets
ZTE Android Tablets

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 9:34

Σχόλια

  • Κύριε Βλαχάκη σας βγάζω το καπέλο. Για μία ακόμα φορά με εκπλήσσεται θετικά. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε και σας εύχομαι να συνεχισεται και να κάνεται αυτό το site ακόμα πιο καλό και δημοφιλές.

  • Ωραια τα συγκεντρωτικα posts που ανεβαζεις κατα καιρους!
    Θα προτεινα ενα καινουριο link στο πανω μερος της σελιδας που θα ειναι ολα μαζεμενα ωστε να μην καλυφθουν απο τα τρεχοντα νεα καθε μερα...

  • το εξαιρετικό σου review για το xperia neo v με έκανε να το αγοράσω και να μην κλαίω τα λεφτά μου!!!!είστε καταπληκτικοί και μπράβο Κώστα έχεις τρομερή τεχνολογική κατάρτιση που είναι χρήσιμη για τους καταναλωτές που βομβαρδιζόμαστε από χιλιάδες προϊόντα.α και να μην το ξεχάσω μπράβο και το σάιτ που είναι πολύ εύχρηστο και γρήγορο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.