Smartphones και Tablet, Οι πωλήσεις της εβδομάδας σύμφωνα με το Expansys

Αναπάντεχα ήταν τα αποτελέσματα των πωλήσεων που μας ήρθαν από το Expansys αυτή την εβδομάδα, καθώς όχι μόνο το HTC Desire HD έχασε τη θέση του μετά από πολλές πολλές εβδομάδες, αλλά αυτή καταλήφθηκε από το νέο BlackBerry Pearl 3G 9105. Πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα των πωλήσεων και για το Sony Ericsson XPERIA Play που δείχνει για δεύτερη εβδομάδα σερί τα δόντια του.

Πωλήσεις
Το Blackberry Pearl 3G 9105 κατάφερε αυτό που αδυνατούσαν πολύ ισχυρότερα smartphones, να ρίξει δηλαδή από την κορυφή το HTC Desire HD. Μάλιστα το δυνατό smartphone της HTC βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση, έχοντας κεφαλαιοποιήσει και με το παραπάνω όλες αυτές τις εβδομάδες τα δυνατά του χαρακτηριστικά. Στη δεύτερη θέση έφτασε το μοναδικό διαθέσιμο μοντέλο Apple iPad 2, το 3G με τα 64 GB μνήμης. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε για δεύτερη σερί εβδομάδα το Sony Ericsson XPERIA Play, γεγονός που φανερώνει το κενό που υπήρχε στην αγορά για μία τέτοια συσκευή. Τελευταίο στην λίστα, αλλά πέμπτο στις συνολικές πωλήσεις μας είναι το HTC Legend, το οποίο δείχνει να αρέσει ακόμα παρ’ ότι βρισκόμαστε ένα χρόνο μετά την έναρξη της κυκλοφορίας του.

Προπαραγγελίες
Εδώ τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, με το RIM BlackBerry Playbook να αναμένεται όπως φαίνεται με ανυπομονησία, κατακτώντας και πάλι την πρώτη θέση. Αλλαγές δεν θα βρούμε ούτε στη συνέχεια της λίστας μας, με τα LG Optimus 3D, Samsung Galaxy Tab 10.1 και ASUS Eee Slate EP121 12.1 να συνεχίζουν για ακόμα μια εβδομάδα από τις θέσεις δύο, τρία και τέσσερα αντίστοιχα. Αυτό που έκανε την εμφάνιση του στην πέμπτη θέση είναι το νέο HTC Sensation με τα δυνατά χαρακτηριστικά και το HTC Sense 3.0 να του δίνουν πόντους στη μάχη της αγοράς.

TOP SEARCHED ITEMS OF THE WEEK: The Motorola Xoom and the Samsung Galaxy S II.

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:49

Σχόλια

  • Ώστε έπεσε το DHD... Τέλος πάντων, Κώστα να σε ρωτήσω, το HTC Sensation πώς γίνεται να κυκλοφορεί Ελλάδα αφού είναι 4G;

  • γιοργο λογικα θα ερθει ευροπαϊκη εκδοση χωρις 4g ...
    και Νικο το iphone 4 δν ειναι 4g .το 4 συμενει οτι ειναι η 4η γενια !!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.