Sony Ericsson, Δεν αποσύρει τα Walkman και Cyber-Shot κινητά

Με αφορμή πρόσφατη δημοσίευση σε Βρετανικό περιοδικό που αναφέρεται σε πλάνο απόσυρσης των brands Walkman και Cyber-shot από τα κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson, η εταιρεία διευκρινίζει ότι η πληροφορία αυτή είναι αναληθής. Τα κινητά που φέρουν την υπογραφή Walkman (W995) και Cyber-shot αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της Sony Ericsson και πιστοποιούν την βέλτιστη ποιότητα ήχου και εικόνας στα προιόντα της.

Επιπρόσθετα η Sony Ericsson, βασιζόμενη στην τεράστια ανταπόκριση των Walkman και Cyber-shot κινητών και ακολουθώντας τις νέες καταναλωτικές τάσεις, ανακοίνωσε στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο 2009 και το λανσάρισμα της νέας πρωτοπόρου προιοντικής κατηγορίας Entertainment Unlimited. Τα προιόντα αυτά θα συνδυάζουν τις καλύτερες λειτουργίες των Walkman και των Cyber-shot κινητών, θα συνδέονται εύκολα με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και θα διευκολύνουν τον χρήστη να μοιράζεται εύκολα τα αρχεία του με άλλους. Η νέα αυτή πρόταση εστιάζει στην πιο ολοκληρωμένη, συνολική ψυχαγωγική εμπειρία που θέλει να απολαύσει κάθε σύγχρονος νέος καταναλωτής από το κινητό του τηλέφωνο. Πρώτο μοντέλο της σειράς Sony Ericsson Kokoro (Idou)

Η Sony Ericsson έχει στόχο να γίνει η κατ’ εξοχήν μάρκα που συνδυάζει απόλυτα την επικοινωνία με την ψυχαγωγία, κάτι που ήδη υπάρχει στην καρδιά της φιλοσοφίας της, από την αρχή της δημιουργίας της.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.