Sony Ericsson XPERIA Play, 31 Μαρτίου κυκλοφορεί Αγγλία

Η διάθεση του Sony Ericsson ΧPERIA Play, του πρώτου PlayStation Phone, θα ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο έχοντας προεγκατεστημένα 6 παιχνίδια στα πλαίσια της επιθετικής πολιτικής marketing που θέλει να ασκήσει η Sony Ericsson στη χώρα.

Το πρώτο PlayStation Certified smartphone θα έρχεται με προεγκατεστημένα τα Crash Bandicoot, The Sims 3, Bruce Lee Dragon Warriors, FIFA 10, Tetris και Star Battalion.

Προφανώς η Sony Ericsson προωθεί με αυτό το τρόπο τον gaming χαρακτήρα της νέας της συσκευής, θέλοντας να αποδείξει ότι αξίζει κάποιος να δώσει τα σχεδόν 650 ευρώ, αφού θα αποκτήσει δύο συσκευές στη συσκευασία της μίας. Εκτός των 6 αυτών videogames, το PlayStation Suite θα παρέχει από την πρώτη μέρα περισσότερους από 50 τίτλους παιχνιδιών για το XPERIA Play (και στην συνέχεια για τα υπόλοιπα PlayStation Certfied κινητά). Φυσικά στη χώρα μας δεν πρόκειται να το δούμε πριν αποκτήσουμε πρόσβαση στα paid apps του Android Market.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Μαρτίου 2011 14:48

Σχόλια

  • Κριμα που δεν υπαρχει προσβαση στo android market για paid apps.Να δουμε ποτε θα εχουμε το ολοκληρωμενο "πακετο"!

  • Φανταζομαι οτι θα πιεστει η Google και απο το market της Opera, αλλα και απο εταιριες οπως η Sony Ericsson που θα θελουν να πουλησουν σε αγορες οπως η δικη μας ή αλλες. Ας ελπισουμε το συντομοτερο να εχουμε νεα.

  • ναι καλα 650 ευρω? ειμαστε καλα?? 600 ευρω ειναι ο βασικος μισθος μια χαρα ειμαι και με το προτο μου psp

  • Συγνωμη αλλα ειναι πολυ πατατα το κηνιτο παβλα play Station,650 ευρω χαχα ελεος δεν παω να παρω το Nintedo 3DS που εχει 270 ευρω και ειναι και πολυ καλυτερο σε γραφικα που αγγιζουν τα σημερινα δεδομενα των games και ειναι και 3D και θα το εχουμε σε λιγες μερες και εδω ελλαδα !!

  • Νομίζω έιναι καλύτερο αυτό που έχει κάνει με το Psp Go, δηλαδή δέκα δωρεάν παιχνίδια, να κατεβάσεις δέκα παιχνίδια δωρεάν και όχι να τα έχει προεγκατεστημένα...

  • το expancys θα το φέρει τέλος μαρτίου αξίζει να το παραγγείλω ή να περιμένω την επίσημη εισαγωγή του;

    • giorgos, δεν ξέρω τι θα γίνει με τις εφαρμογές. Δεν θα μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια ακόμα στην Ελλάδα.

  • η επίσημη αντιπροσωπεία αναφέρει ότι θα το φέρει σύντομα (σε 5 μήνες) έτσι ενοούν το σύντομα;

  • Ναι παιδιά, προς καλοκαίρι περιμένουμε Ελλάδα Sony Ericsson XPERIA Play.

  • Είναι πολύ ακριβό ρε παιδιά.. Αν αναλογιστεί κανείς ότι συνδυάζει ένα psp (150 ευρώ) και σαν κινητό έχει τις δυνατότητες ενός desire (350 ευρώ) δηλαδή κοστίζει 150 ευρώ πιο πάνω..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.