Samsung Galaxy Tab 10.1 hands-on HD video, Απόλαυση

Στα 11 ολόκληρα και χορταστικά λεπτά βίντεο ποιότητας HD που ακολουθούν μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το αναμενόμενο tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 με Android 3.0 Honeycomb. Αν βαρεθήκατε τα κακής ποιότητας και θορυβώδη hands-on από την περασμένη έκθεση MWC 2011, απολαύστε εδώ τις ικανότητες του Tab 10.1 στους δρόμους της Γαλλίας.

Μόλις σβήσετε τη δίψα σας για το Samsung Galaxy Tab 10.1, συνεχίστε με το
Full HD hands-on video του Techblog στο Motorola Xoom.



Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:10

Σχόλια

  • Πολύ καλό αν και πιστεύω της Motorola είναι καλύτερο. Τώρα τελευταία τα προϊόντα της Samsung έχουνε κάποια θεματάκια. Πάντως η wide οθόνη στα honeycomb tablets τα σπάει. Πολύ καλύτερη απόλαυση ταινιών από ότι στην οθόνη του iPad . Πάντως κορυφή αυτό στην τουαλέτα. Πάρτε το παντού. χα χα χα

  • To tablet που θέλω να πάρω κάποια στιγμή είναι αυτό.Αν δεν ήταν απαγορευτική η τιμή του θα το αγόραζα άμεσα.Ελπίζω με τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει με τα υπόλοιπα μηχανάκια , να πέσει η τιμούλα του σύντομα.Πάντως είναι φοβερο!

  • Πολυ καλυτερο απο το iPad2 και μεγαλυτερη οθονη για πιο ωραιο internet και καμερα 8 megapixels με flash.Αλλα ακριβο.Οντως αυτος στην τουαλετα τι εκανε με το tablet ε ?Εβλεπε πορνο και μ@*%$&!^(@) εεεε ?Και το ξεχασε κιολας.

  • τελικά αυτό και το xoom παίρνουν εξωτερικούς usb σκληρούς δίσκους και φλασάκια;

  • Δηλαδή σαν να λέμε κάτι χειρότερο απο jailbreak.Μαρέσει που πριν ένα χρόνο βρίζανε το ipad γιατί δεν είχε usb για φλασάκια.

  • @ Nikos
    η ιδια η google λεει καντε root. σε οσους εχουμε εμπειρια απο unix-oειδη δεν κακοφαινεται καθολου να εχεις root δικαιωματα.χειροτερο απο jb δεν ειναι σε καμια περιπτωση. ημουν jailbroken 2 χρονια συναπτα και ξερω :P
    παρολα αυτα εχεις δικιο δεν επρεπε ο regular user να πρεπει να μπει στην διαδικασια αυτη. ας ελπισουμε σε update

  • @enzo
    Sυμφωνώ απόλυτα με την τελευταιά σου φράση.Απλός εκφράζω το παράπονό μου μιας και ένα χρόνο πριν η έλειψη usb συνδεσης σε μερικούς φανατικούς αντιπάλους φενόταν ένα τεράστιο μειονέκτημα .(ενοώ τους φανατικούς αντιπάλους του ipad και των πρώτων tablet).Είχε βουήξει ο τόπος πως ένα τέτοιο προιόν δεν θα μπορέσει να αντέξει στην αγορά και με τίποτα δεν θα μπορέσει να συναγωνιστέι τα netbook.Τελος πάντων τα πολλά λόγια είναι φτώχεια απλώς μερικοί μερικοί να τα βέπουν αυτά.(+ οτι τα android χρειάζονται εξωτερικό αντάπτορα και root δηλαδή ότι χρειαζόταν και το ipad πριν ένα χρόνο και γιαυτό το έπερναν με τις πέτρες)

  • θα συμφωνησω με τον @angelo το video chat δεν δειχνει και τοσο καλο και στις διαστασεις το περναει μπαμ......δεν προλαβα να διαβασω....κατα τ αλλα φοβερο!!!

  • Γνωρίζει κανείς αν το Honeycomb 3.0 διαθέτει ελληνικό virtual πληκτρολόγιο? H Vodafone στο site της αναφέρει για το Galaxy Tab 10.1 "Με την διάθεση της συσκευής δεν θα υποστηρίζεται το Ελληνικό μενού & πληκτρολόγιο. Σε μελλοντική αναβάθμιση αναμένεται η υποστήριξή τους"

  • Παιδια σε μια στιγμη στο βιντεο εκει που παιζει Angry Birds μετα δειχνει ενα παιχνιδι που μοιαζει με το World of Warcraft......Ξερει κανενας ποιο ειναι??

  • ipad (1 και 2) και παλι ipad. δεν το αλλαζω με τιποτα.το φλας ειναι φτηνη δικαιολογια. ειναι πολυ καλο της σαμσουνγκ..αλλα...τοσα λεφτα...ελεος...

  • Νομίζω οτι το προιόν είναι DOA !!!

    * No HDMI
    * Nο USB υποστήριξη (Proprietary)
    * Νο SDHC κάρτα υποστήριξη
    * και η τιμή ..μεγάλο το κόστος
    * DLNA ???? για να στείλω εικόνα σε FULL HD TV????

  • Ωραίο το λογισμικό της Google, αλλά δεν θα αγόραζα ποτέ οποιοδήποτε tablet. Τί να το κάνεις το tablet, όταν έχεις το λάπτοπ σου και κάνεις την ίδια δουλειά με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία ;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.