Sony LT30p, Διαρροή πληροφοριών για ένα νέο Smartphone με Snapdragon

Στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης από το Bluetooth SIG, διέρρευσαν πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για μία νέα συσκευή της Sony Mobile, με την κωδική ονομασία LT30p, δείχνοντάς μας πώς θα είναι περίπου η νέα πρόταση στα high end smartphones από την ιαπωνική εταιρεία.

Οι πληροφορίες λένε για οθόνη διαγωνίου 4.6 ιντσών, με ανάλυση 720p και την τεχνολογία Sony Mobile Bravia Engine. Πιθανό είναι να έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό – αυτός είναι, άλλωστε, ένας τομέας στον οποίο δίνει βάση η Sony. Το πάχος του τηλεφώνου δεν θα ξεπερνά τα 9 χιλιοστά και το βάρος θα είναι εκεί γύρω στα 140 γραμμάρια.

Το νέο κινητό θα έχει το Android 4.0 στη θέση του λειτουργικού συστήματος, θα λειτουργεί σε δίκτυα LTE, ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι ο Snapdragon S4. Η κάμερά του θα έχει αισθητήρα 13 Megapixels. Καλή φάση ακούγεται… Για να το δούμε και στην πραγματικότητα.

Πηγή

Σχόλια

  • Μάλλον θα είναι η διεθνής έκδοση του Xperia GX.. τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν..

  • συμφωνω με τον τασο..
    φετος δεν εχουμε δει αυτο το παραπανω που εδωσε το 2011 η sony ericsson στο design,ελπιζω αυτο το μοντελο να ειναι ομορφο οπως το arc!

  • Φίλοι άνωθι μάλλον τετράγωνο είναι, αλλά GX μεν ... κινητάρα . Το σήμα της σόνυ έριξον τι το κράτησε ? Καιρός να αντίο .

  • Αν συνεχίσει να βγάζει κάθε βδομάδα και από ένα μοντέλο θα πάθει τα καλά της HTC

  • Να δω πως θα τα αναβαθμίσει όλα αυτά τα κινητά.. Βγάζει κ βγάζει κ σταματημό δεν έχει..

  • το μοντελο στην φωτο ειναι το xperia s
    και οκ παιδια,10 μοντελα εχει βγαλει,εκ των οποιων τα 2 ειναι αδιαβροχα,και τα 3 low end(tipo,tipo dual,miro)

  • Επιτέλους το Sony Xperia GX σε International Version!!!!Αν έχει και 2 GB RAM θα κάνει μεγάλη αίσθηση!Αν όμως μείνει στο 1 GB θα είναι όπως όλα τα άλλα και με πάνω από 500 ευρώ δεν θα πουλήσει μια...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.