iSung Galaxy 5, Μία… δημιουργική ένωση Galaxy SIII και iPhone 5

Τα παιδιά στο techradar έχουν κέφια και αποφάσισαν να μας παρουσιάσουν το iSung Galaxy 5, ένα concept πάνω στο πώς θα μπορούσε να είναι ένα μελλοντικό smartphone το οποίο να αποτελεί το συνδυασμό ενός Samsung Galaxy SIII και του μελλοντικού iPhone 5.

H λογική πίσω από τη συνένωση που προτείνεται είναι ότι αφού υπάρχει αυτή η ατελείωτη διαμάχη μεταξύ των δύο εταιρειών, η μόνη λύση είναι να έρθουν κοντά και να φτιάξουν μαζί ένα super κινητό, από το να ξοδεύονται στις συνεχόμενες μηνύσεις για παραβίαση ευρεσιτεχνιών.

Το στοιχείο που μπορεί να δώσει περισσότερη αξία στο iPhone είναι μία κάμερα με μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου, μαζί με την υποστήριξη της τεχνολογίας NFC, ενώ για το S3 προτείνεται ένα redesign με μεγαλύτερη οθόνη, υψηλότερης ανάλυσης.

Δείτε το video που έχουν φτιάξει για περισσότερες λεπτομέρειες και αφήστε μας το σχόλιό σας για το πώς σας φάνηκε.

Πηγή

Σχόλια

  • κυκλοφορεί ήδη από την MIGATO σε πολλά καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα

  • μπα δεν........ (και δε ενοω εμφανισιακά θα χώσουν το ios μέσα και τελείωσε............ μετά για μένα είναι άχρηστο καθώς δεν θα καλύπτει μισές μου απαιτήσεις)

  • Ειλικρινά τώρα όποιος έχει δουλέψει και τα 2 (είχα iPhone 3 χρόνια και τωρα και ένα χρόνο Samsung Galaxy s2) το παραπάνω φαντάζει το τέλειο κινητό. Τα καλύτερα και απο τους 2 κόσμους! Μακάρι να ήταν έτσι!

  • Ειδικά από το Multi-Play φαίνεται το ποιόν αυτών των ανθρώπων... Μου σπαταλήσατε 5 πολύτιμα λεπτά από το χρόνο μου, θα σας μηνύσω!

  • το αστειο ειναι οτι εχει πεντε-εξι φορες το σαφαρι, 2 τις μετοχες, 2 το μαιλ
    χαχααχαχχααχα

  • χχαχα στο multiplayer εριξα τρελο γελιο θα κουνας το κινητο για να παιξεις και ταυτοχρονα θα προσπαεις να γραψεις μηνυμα και εκεινη την ωρα θα κανεις κανοε καγιακ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.