Smartphones

Sony Xperia 1.1 ή 5 Plus: Το πρώτο smartphone της εταιρείας με 5G;

Η Sony επιβεβαίωσε την παρουσία της στην MWC 2020 στην οποία αναμένεται να δούμε το νέο flagship smartphone της εταιρείας το οποίο θα ενσωματώνει 5G. Το τηλέφωνο λέγεται ότι θα ονομάζεται είτε Xperia 1.1 ή Xperia 5 Plus.

Τα γρανάζια του smartphone πιθανότατα θα γυρίζει ο Snapdragon 865 ο οποίος ενσωματώνει το Snapdragon X55 5G modem ενώ άγνωστη παραμένει η χωρητικότητα της μνήμης RAM. Όσον αφορά το display αυτό ίσως έχει μέγεθος 6.6 ίντσες, ανάλυση 4K, φυσικά θα είναι τύπου OLED και θα υποστηρίζει HDR. Επιπλέον, για ακόμη μία χρονιά, η Sony αναμένεται να προσφέρει με το flagship smartphone της και aspect ratio 21:9.

Στον τομέα της κάμερας τώρα, αναμένεται να δούμε ανάθμιση διάταξη τετραπλή σε σχέση με το Xperia 1 το οποίο είχε τριπλή κάμερα. Η κάμερα θα μπορούσε να αποτελείται από μία 12MP ultrawide, 12MP telephoto με 3x optical zoom και ToF. Ο κύριος αισθητήρας όμως θα μπορούσε να ανέρχεται στα 48 ή 64MP και ίσως δούμε δυνατότητα καταγραφής βίντεο 8K.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Techblog θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στην MWC 2020 στην Βαρκελώνη η οποία ξεκινάει στις 24 Φεβρουαρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2020 9:12

Σχόλια

  • Δε θα πεταχτεί κανείς να γράψει για το πότε θα βγάλει z6 ή xz4..?
    Οι προφήτες τύπου τιαματ ας μας πουν κάποια στιγμή πότε θα κλείσει ή πότε θα πουληθεί να ξέρουμε κ εμείς.. Πάλι 4k βγάζουν αυτοί τι θα γίνει δλδ;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.