Sony Xperia J hands-on video [music]

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε με ένα διαφορετικό τρόπο το Sony Xperia J. ΜΕ μουσική επένδυση δείτε ένα αλλιώτικο hands-on με το ρολάρισμα και την εμπειρία χρήσης του user interface του κινητού. To Sony Xperia J θα το βρείτε αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote και Γερμανός με τιμή 280 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Sony Xperia J
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 ICS [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon MSM7227A 1GHz μονοπύρηνος
GPU: Adreno 200
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, LCD, 854×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, VGA video 640×480 pixels
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB
xLoud, FM Radio
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 124.3×61.2×9.2 χλστ.
Βάρος: 124 γρ.

Επεξεργάστηκε την 15 Δεκεμβρίου 2012 16:42

Σχόλια

  • πολυ μετριο το κινητο για τα λεφτα που ζηταει, 1000 φορες xperia u... οσο για το hands on, νομιζω πως το προτιμαω οπως παλια, (δηλαδη με λογια και οχι μουσικη) νομιζω πως ηταν πιο περιεκτικος και ενημερωτικος ο παλιος τροπος...

  • Πολύ μέτριο κινητό, με πολλά λαγκαρίσματα. Δεν είναι αποκλειστικά στον Γερμανό και την Cosmote, όμως, το έχω δει και στο Πλαίσιο εδώ και καιρό, και μάλιστα τώρα έχει πέσει η τιμή του αρκετά, στα 229 ευρώ πλέον. Φαντάζομαι πως θα υπάρχει κι αλλού. Και πάλι, σ' αυτά τα χρήματα απείρως προτιμότερο τα Xperia Sole (κυρίως) και U.

  • Το Κινητακι ειναι καλό... Οχι οτι θα το έπερνα... Για 4 ίντσες οθόνη μάρκας Sony και σε αυτά τα λευτά 1000 φορές το Sony Xperia P που δείνει πόνο... Καλήτερη κάμερα καλήτερη οθόνη δυνατος επεξεργαστης δυνατή μπαταρία και το κυριοτερο, η τεχνολογεια White Magic που μετράει πολύ όταν είσαι κάτω απο τον ήλιο...

  • Πολύ μέτριο!Δεν μου άρεσε καθόλου!Κολλαει παρά πολυ και ζητάει πολλά λεφτά!Με αυτά τα λεφτα περνώ πολυ καλύτερο κινητό!

  • Ελεος με τη sony. Εχει βγαλει μοντελα με ολα τα γραμματα της αλφαβητου. Θα κρατησει μερικα μοντελα πανω απο ενα εξαμηνο?

  • Πάρα πολύ λαγκ για ένα κινητό που μόλις βγήκε από το κουτί του. Απαράδεκτο. Απορώ πως το πουλάνε with a straight face που λένε και οι άγγλουρες, όταν με λιγότερα λεφτά παίρνεις sole ή άλλα καλύτερα κινητά.

  • Παιδια ενα κινητο μομο σας προτεινω για τιμη μεχρι 230 ευρω και πιο φθηνα ακομα απο το ιντερνετ ....XPERIA U το καλυτερο για τα λεφτα του ... το εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....το εχω 2 μηνες μια φορα μονο κολλησε οταν κατεβασα παρα πολλες εφαρμογες μαζι.Σας το προτεινω εμπιστευτικα και αν θελετε μη επεκτασημη μνημη 4gb ...... διπυρηνος επεξεργαστης,5 mpxl καμερα,hd video,πολυ καλη αναλυση οθονης 297ppi και αναβαθμισιμο σε ics και jelly bean (?)

  • Είμαι ανάμεσα σε xperia j kai sole...το sole δν μου αρέσει καθόλου από άποψη σχεδίασης και θέλω να ρωτήσω επειδή το j μου αρέσει πάρα πολύ και έχει και μεγαλύτερη οθόνη...το lag που αναφέρετε για το j είναι αρκετά σοβαρό σε σημείο που να γίνετε ενοχλητικό για έναν μέσο χρήστη (facebook,broswing κτλ)??? παρακαλώ πολύ αν πμορεί κάποιος να με διαφωτίσει γιατί είμαι σε μεγάλο δίλημμα...ευχαριστώ πολύ.

  • Το κινητό είναι σούπερ το έχω 2 εβδομάδες κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος,το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Samsung galaxy s2 κ κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα χωρίς να κολλάει...είναι πολύ όμορφο σαν κινητό του έβαλα κ λευκό καπάκι μπαταρίας κ είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό...η μπαταρία κρατάει με φουλ χρήση ίντερνετ μιάμιση μέρα η κάμερα είναι αρκετά καλή κ με την μπροστά κάμερα μπορείς ακόμα κ να ξεκλειδώσεις το κινητό μιας που έχει αναγνώριση προσώπου...το αγόρασα 199 ευρώ στο media markt...καλή χρονιά να έχετε...

  • Παδιά θα διαφωνίσω με την γνώμη σας πιστεύω πως το sony xperia j αξίζει τα λεφτά του το έχω εδώ και 2 εβδομάδες και τρέχει πάρα πολύ γρήγορα βολίδα με τα παίχνιδια και συστήνω στον Aki να πάρει το j ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει σε κινητό προς το παρών δεν θα σας απογοητεύσει.

  • Το έχω πριν ακόμη το techblog κανει τον διαγωνισμό! Το κινητό είναι πολύ όμορφο και πολύ καλό! Σε αυτή τη τιμή ημουν αναμεσα σε αυτο και στο Xperia U, αλλά εν τέλη θυσίασα τον ένα πυρήνα για την κάρτα μνήμης! Το κινητο τρέχει πολύ καλά, όσο καλα τρέχει κάθε μονοπύρηνο κινητό στο 1GHz έχει πολύ όμορφη οθόνη 4άρων ιντσών και όμορφο design. Θα πάρει και αναβάθμιση σε JB τον Απρίλιο.

  • Το κινιτο ειναι ομορφο ,το εχω βρει καπου με 174,99 το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι μεσα απο το καπακι ειναι γιαλιστερο (δεν μου αρεσε το βιντεο γιατι δεν ειχε λογια) το xperia go ειναι αδιαβροχο αλλα πιο μικρο μπορει να το παρο το sony xperia j

  • ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ 1 ΚΑΙ ΚΑΤΙ GB.ΕΣΒΗΣΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ.ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙ ΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.