Sony Xperia SX, Το βλέπουμε καλύτερα μέσα από νέες φωτογραφίες

Μαζί με το Sony Xperia GX πρόσφατα ανακοινώθηκε και το Xperia SX με οθόνη 3.7 ίντσες τεχνολογίας LCD με Mobile Bravia Engine, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz, κάμερα 8 Megapixel με οπτικά μέρη Sony Exmor R και ενσωματωμένη μνήμη 8GB. Το Sony Xperia SX θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ένα αντίστοιχο και για την Ευρώπη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Μαΐου 2012 23:34

Σχόλια

  • Ωραιοτατο και ειναι καλο οτι οι εταιριες ασχολουνται και βγαζουν δυνατα τηλεφωνα και για αυτους που θελουν μικροτερες διαστασεις.Οχι τιποτα αλλο αλλα βαρεθηκα να τους βλεπω να trollaρουν σε καθε αρθρο που αφορα κινητο με οθονη μεγαλυτερη των 4 ιντσων! 'τι παντοφλα ειναι αυτη,αν το παρεις πληρωνεις φορο ακινήτου κλπ κλπ'!!! ;-)

  • εγω εχω ερωτευτει το Sole
    παντως ενδιαφερον το γεγονος οτι η Sony υιοθέτησε
    ενα συγκεκριμενο look για τις συσκευες της

  • πανεμορφο!!αλλα αν εχει το ονομα της καθε εταιρίας σε στάμπα......

  • Πολυ ωρεο με απλο design.. Μπραβο στη sony απλα φετος δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου εχει βγαλει πολλεσ συσκευεσ εχω χασει το μπουσουλα με τη sony.. Aυτο βεβαια δεν ριναι απαραιτητα κακο.

  • @thanos εννοειται οτι δεν ειναι απαραιτητα κακο. Όπως επίσης οταν το ιδιο κανει η samsung. Ειναι κακό όμως οταν το κάνει η htc, ετσι δεν είναι?

  • Ίσα ίσα που νομίζω πως η Sony έχει βγάλει συσκευές για όλα τα γούστα. Ένα entertainment, ένα high end business phone (Xperia S), ένα λίγο πιο affordable (Xperia P), ένα για τον μέσο χρήστη (Sole) και όλα με πολύ καλό design και καλά χαρακτηριστικά. Η αλλαγή μετά την Sony Ericsson φαίνεται έπιασε τόπο.

  • πραγματικά ελκυστικό κινητό. Όντως φαίνεται ότι η Sony θέλει να φτιάξει ένα στυλ και ειναι και πολύ ωραίο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.