Sony Xperia Z, Αναβάθμιση σε Android 4.3 από 19 Δεκεμβρίου

Πριν λίγες μέρες η Sony ξεκίνησε την διανομή της αναβάθμισης Android 4.3 Jelly Bean για τα Sony Xperia Z1 και Sony Xperia Z Ultra. Σύντομα, η εταιρεία θα ξεκινήσει την διανομή της αναβάθμισης σε Android 4.3 Jelly Bean και σε άλλα κινητά της σειράς Xperia, ανάμεσα στα οποία είναι και το Sony Xperia Z, αρχίζοντας από… αύριο. Από τις 19 Δεκεμβρίου θα αρχίσει να διανέμεται η αναβάθμιση, ωστόσο αυτό θα γίνει σταδιακά, οπότε οι κάτοχοι του κινητού θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή.

Το Sony Xperia Z αυτή την περίοδο βασίζεται στο Android 4.2.2. Όσο αφορά στην αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις αρχές του επόμενου έτους. Η διανομή της αναβάθμισης “KitKat” θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Δεκεμβρίου 2013 17:23

Σχόλια

  • Αντε και στο SP. Μόνο και μόνο για το TRIM αξίζει η 4.3. Λογικά θα έχει και το UI του Z1 καθώς και διάφορα άλλα καλούδια από το μεγάλο αδερφάκι.

  • ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ XPERIA SP ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ANDROID 4.1.2 ΠΗΔΑΜΕ ΤΗΝ 4.2 ΚΑΙ ΠΑΜΕ 4.3 ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ 20-21 ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΡΙ 22 ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ XPERIA SP

  • Παιδιά έχουμε κανένα νεότερο για το πότε θα έρθει το ευλογημένο το 4.3 και μας έσκασε?

  • Παιδιά μου ήρθε στο κινητό αλλά είναι άθλιο...και το χειρότερο είναι ότι χάλασε την κάμερα,σε αυτόματη λειτουργία η κάμερα εκεί που έβγαζε φώτο 12,1 MP τώρα βγάζει 9 MP και δεν μπορείς να το αλλάξεις, και δεν είναι μόνο αυτό οι φώτογραφιες πριν και μετά την αναβάθμιση καμιά σχέση

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.