Sony Xperia Z Ultra φωτογραφίες hands-on

Το Sony Xperia Z Ultra είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά στην έκθεση IFA 2013, σήμερα το συναντάμε εδώ στην Αθήνα και ξεκινάμε την παρουσίασή του με τις φωτογραφίες hands-on. Το Xperia Z Ultra έρχεται με οθόνη 6.44 ιντσών LCD Triluminos ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και μνήμη RAM 2GB.

Sony Xperia Z Ultra πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Ακολουθεί σύγκριση στο μέγεθος με το Sony Xperia Z1.

Σχόλια

  • Παρόλο που είναι μεγάλο είναι ωραίο επειδή από πίσω δεν έχει γυαλί αλλά σε αυτό που θα παραδεχόμουν την Sony αν έβγαζε ένα Sony Xperia Z Ultra Max με οθόνη 7,3 ιντσών. Θα το αντικαταστούσα με τον ψυγειοκαταψύκτη μου για ένα τέτοιο στην θέση του !!!

  • Το ζ1 που ειναι 5 ιντσες μοιαζει σαν ¨"μικρο παιδακι" μπροστα στο ουλτρα.Σκεφτομαι πως θα ειναι περιπου το κινητο σαν το 7ιντσο ταμπλετ μου μιση ιντσα πιο κατω

  • τεράστιο bezel ειδικα απο κατω!!! εμμονη της σονυ στην μονιμη (περιττη) μαυρη γραμμη στο κατω μερος της οθόνης που αντι να βαλει τα βασικα πληκτρα στο κελυφος, τα βαζει στην οθόνη και μειώνει μόνιμα το ωφελιμο ύψος της!! κατι που κανει σε όλα τα καινουργια κινητα της.(δειτε το s4, to g2 και θα δείτε τι εννοω!) Μετά το κινητό γίνεται τεραστιο χωρις λόγο.

  • δηλ αυτο τωρα ειναι κινητο τηλεφωνο?μη τρελαθουμε ρε παιδια...ελεος!!!κ να μου το χαριζαν δεν υπηρχε περιπτωση να κρατησω αυτο το πραγμα...

  • Νομιζω πως τα bezel ειναι μια χαρα.Καλο ειναι να υπαρχουν για να μπορεις να το κρατας χωρις να πιανεις την οθονη.

    Το παρακολουθω καιρο τωρα και νομιζω πως ειναι μια χαρα για να κανει ολες τις δουλειες που κανει ενα κινητο και ενα ταμπλετ μαζι.

  • Φανταστικό, απο εκεί και πέρα απευθύνεται σε επαγγελματίες ( όπως εγώ π.χ ) ή σε ανθρώπους που χρειάζονται κάτι "μεγάλο" για την δουλειά τους.
    Δεν είπα να πας για καφέ μ'αυτό αλλά σίγουρα έχεις μια συσκευή αντί για δύο στην εργασία σου π.χ αναγκάζομαι να έχω το Nexus 7 μαζί μου ( μικρό και φορητό) και το lg optimus g pro για κλήσεις και για λίγο internet.
    Μην σας φαίνεται παράξενο, ένα ηλεκτρολογικό σχέδιο, μια κάτοψη ενός διαμερίσματος, ένα μικρο βιβλίο στο excel με τι θα το δεις; με τις 5,5" ;
    Ένα μεγάλο μπράβο στην Sony γιατί χρειαζόταν κάτι τέτοιο και στο πολύ μικρό βάρος του.

  • Σαν phablet πραγματικά με εντυπωσιάσε η sony . Έχει πολύ γρήγορο επεξεργαστή και πολύ μικρό βάρος . Για επαγγελματίες είναι πολύ δυνατό

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.