Smartphones

Sony Xperia Z5, Compact & Dual: Νέο update επαναφέρει το Stamina Mode

Μετά την αφαίρεσή του όταν έγινε η αναβάθμιση σε των συσκευών της Sony σε Android 6.0 Marshmallow, το Stamina Mode επέστρεψε στη σειρά Xperia Z5. Το STAMINA mode αφαιρέθηκε για χάρη του Doze mode της Google, που έχει επίσης στόχο να βελτιώσει τη διάρκεια της μπαταρίας.

Η Sony ξεκίνησε να δίνει το νέο software update 32.2.A.0.224 στα Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Dual και Sony Xperia Z5 Compact (σύντομα περιμένουμε και το Sony Xperia Z5 Premium). Το update πηγαίνει τη σειρά σε Android 6.0.1 Marshmallow, με το πιο σημαντικό να είναι η επιστροφή του Stamina Mode.

Το STAMINA mode πρωτοήρθε το 2013 και είναι ένα feature που βελτιώνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνοντας τα background activities και επιτρέποντας στον χρήστη να έχει μεγαλύτερο έλεγχο στην μπαταρία της συσκευής. Αντίστοιχα, το ίδιο κάνει το Doze mode της Google, αλλά επικεντρώνεται κυρίως στην εξοικονόμηση ενέργειας όταν το κινητό δεν χρησιμοποιείται.

Όπως συνηθίζεται, το update θα χρειαστεί κάποιες εβδομάδες για να φτάσει σε όλους.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουνίου 2016 9:47

Σχόλια

  • Το μόνο αρνητικό με το σύστημα της Google είναι ότι σου ρίχνει πολύ τη φωτεινότητα

  • Θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχω το z5 compact και είμαι ακόμα στην έκδοση 5.1.1. Να παραμείνω σε αυτήν ι να περάσω στην 6.0.1..? Φοβάμαι λίγο μιν έχει θέμα μετά..

  • Έχω μια ερώτηση εάν το έχουμε με αγγλικό μενού υπάρχει τρόπος να μπει ελληνικό η μένει ως έχει πχ δεν μπορεί να αλλάξει. Μήπως ξέρεις

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.