Smartphones

Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου;

Με το Samsung Galaxy Note 5, οι Κορεάτες άλλαξαν συνήθειες και αντί να κάνουν την επίσημη ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο, το νέο Note ήρθε Αύγουστο. Οι πληροφορίες τότε έλεγαν ότι η Samsung θέλει να προηγηθεί της Apple και να τραβήξει περισσότερο τα φώτα επάνω της.

Μιας και πλησιάζει σχεδόν ένας χρόνος από τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Note 5, τα βλέμματα έχουν στραφεί στο Samsung Galaxy Note 7/6 (δεν είναι βέβαιο πως θα ονομαστεί).

Ο γνωστός leaker @evleaks μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter αναφέρθηκε στο επερχόμενο Note λέγοντας ότι βρισκόμαστε σχεδόν δυο μήνες από την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7/6, κάτι που σημαίνει ότι το περιμένουμε τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, λογικά την εβδομάδα από 1-7 Αυγούστου. Αρχικά είχε ακουστεί ότι η ανακοίνωση θα γίνει την εβδομάδα που ξεκινά 15 Αυγούστου.

Οι φήμες για το τι θα φέρει το Samsung Galaxy Note 7 είναι πολλές, αναμένουμε οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED Quad HD, επεξεργαστή Snapdragon 823, μνήμη RAM 6GB και σκάνερ ίριδας. Υπάρχουν ενδείξεις για Samsung Galaxy Note 7 edge το οποίο μάλιστα αναμένεται με dual camera.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουνίου 2016 9:25

Σχόλια

  • Μακαρι να μην το βγαλουν με διπλη καμερα. Φαινεται πολυ ασχημο και κριμα να χαλασει την ολη εικονα του κινητου. Η διπλη καμερα σε τι χρησιμεύει? Νομιζω να τραβαει 3D Φωτογραφίες. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

  • Χαζομάρες, το ότι ένας άσχετος πήρε μια εικόνα του note 5 και με την χρήση του photoshop διπλασίασε την κάμερα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρξει, ούτε ότι αν υπάρξει θα είναι έτσι.
    Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, αν την βάλει θα ήθελα και μία αξιοπρεπή αιτιολόγιση.

  • Το καλύτερο θα ήτανε να βάζανε κάμερα διπλάσια σε μέγεθος ή να ήτανε ενωμένες και οι δύο κάμερες για περισσότερη ομορφιά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.