Smartphones

Surface Duo: Η κάμερα του θα έχει τελικά φλας

Μπορεί το Surface Duo να προωθείται ως το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο από τη Microsoft, με τις δύο του οθόνες και την υποστήριξη Surface Pen, όμως πολλοί χρήστες θέλουν να ξέρουν τι άλλο μπορεί να προσφέρει στον καταναλωτή έναντι του ανταγωνισμού, κυρίως στον τομέα της κάμερας.

Ο Frank X. Shaw, επικεφαλής επικοινωνίας της Microsoft, μας δείχνει για ακόμα μία φορά τη συσκευή του, όμως αυτή τη φορά υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Στο post του στο Twitter η συσκευή φαίνεται να έχει και φλας δίπλα από τη μοναδική κάμερα που θα έχει, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον θα είναι σε θέση να βγάλει καλές selfie λήψεις, αν και δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για τις δυνατότητες της κάμερας ως κανονικού shooter.

Από την άλλη, αν παρατηρήσει κανείς τα πλαϊνά, θα δει μεγάλα bezel και περιμετρικά, ίσως ακόμα μεγαλύτερα από τη συσκευή που έχουμε δει μέχρι τώρα, κάτι που δε θα χαροποιήσει αρκετούς χρήστες. Το Surface Duo αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με Snapdragon 855 και 6GB μνήμης RAM.

Πηγή

Σχόλια

  • Χωρίς κάμερα της προκοπής και ξεπερασμένο επεξεργαστή για ναυαρχίδα, στα αζήτητα θα πάει. Εκτός και το κοστολογησουν χαμηλά, αν και χλωμό το κόβω για τη Microsoft μιλάμε και η συσκευή φέρνει τη ονομασία surface.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.