Surface Phone: Εμφανίστηκε σε αποτελέσματα benchmark

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την ύπαρξη του λεγόμενου Surface Phone από την Microsoft, το οποίο από την ονομασία του φαίνεται ότι θα ανήκει στην ίδια σειρά με τα Surface tablet. Η ίδια μέχρι τώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά της, αλλά εμείς κατά καιρούς βλέπουμε διάφορες ενδείξεις για την ύπαρξή του.

Αυτή τη φορά το Surface Phone εμφανίστηκε στο website for HTML5TEST, ένα benchmark που χρησιμοποιείται για να δοκιμαστούν οι browsers. Ο browser που δοκιμάστηκε ήταν η έκδοση 12 του Edge, το νέο όνομα που έδωσε η Microsoft στον νέο της browser στα Windows 10. Η έκδοση του Windows 10 Mobile που χρησιμοποιήθηκε στο κινητό ήταν η 10240, μια παλαιότερη pre-release έκδοση της πλατφόρμας. Η παλαιότερη έκδοση του Edge μαζί με την παλαιότερη έκδοση του OS, ίσως δείχνουν ότι η Microsoft εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project εδώ και καιρό.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν έχουμε πληροφορίες, αλλά από προηγούμενα leak είχαμε ακούσει ότι το Surface Phone μπορεί να έρθει με 5.5 ιντσών Clearback AMOLED οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκαν τα πρώτα high-end με Windows 10 mobile, τα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL. Στις ΗΠΑ όμως η Microsoft προχώρησε σε μια περίεργη κίνηση, διαθέτοντας τη ναυαρχίδα μόνο μέσω της AT&T, παρόλο που τη ζήτησαν και άλλοι πάροχοι. Κατά πολλούς θεωρείται ότι ο CEO της Microsoft, Satya Nadella και ο επικεφαλής των Surface, Panos Panay έχουν επικεντρωθεί σε κάτι νέο εκτός από τα Lumia phones.

Για το εάν υπάρχει τελικά το Surface Phone έχουμε πολλές ενδείξεις, το ερώτημα είναι αν και πότε θα το κυκλοφορήσει η Microsoft και σε ποια κατηγορία θα κινηθεί.

Surface Phone benchmark, Surface Phone: Εμφανίστηκε σε αποτελέσματα benchmark

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Κάποιος έλεγε εδώ μέσα να πάρει το lumia 950 αλλά μόνο να μην βγουν οι φήμες για το surface phone και περάσει και άλλος καιρός για να πάρει κινητό. Την πατησες αδελφέ… ;P

nikmour

Κώστα για να βγει το surface phone στην αγορά μπορείς περάσουν μήνες. Άρα καλύτερα να πάρεις τώρα το 950

Nick

Τον επόμενο Σεπτέμβρη αν βγει . Έχει δουλειά ακόμη σε πολλά επίπεδα

NLS

Εγώ το 950 XL θα το πάρω.
Αν περιμένουμε ποτέ δεν θα πάρουμε τίποτα, πάντα το επόμενο καλύτερο είναι λίγους μήνες μακριά (είτε από τον ίδιο κατασκευαστή και πλατφόρμα, είτε από άλλον).
Γι’ αυτό προσπαθώ να παίρνω κάτι που κρατάει πολύ η “μπογιά του”.

Εξάλλου για να βγει το (όποιο) Surface Phone, πρέπει να πετύχει η νέα σειρά πρώτα. Αν αποτύχει, δεν θα το βγάλουν ποτέ. Ή θα το βγάλουν και δεν θα έχει στήριξη.
Άρα το μεγάλο push πρέπει να γίνει με αυτά που βγαίνουν τώρα αυτές τις μέρες.

Από εκεί και πέρα έχει ο Μανιτού. Πουλάς (σε καλή τιμή αφού είναι ακόμα φρέσκο) και παίρνεις το επόμενο. Ή το δίνεις στον επόμενο συγγενή που θα το εκτιμήσει.

Σταύρος Χρι

Κάνε μας τέτοια MS !!! δώσε μας ένα Surface phone με πενάκι κι λειτουργίες που θα εξυπηρετούν τον επαγγελματία κι θα δείς πόσοι θα κυκλοφορούν με WP στο χέρι….

vasilist

Αν γίνει και τέτοιο τότε μιλάμε για άλλη γενιά smart phone.
Ένα PC στα χέρια μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.