Smartphones

Τα εξογκώματα στο RAZR 2019 είναι κάτι φυσιολογικό δηλώνει η Motorola

Το Motorola RAZR 2019 η είναι το πρώτο foldable smartphone της εταιρείας το οποίο θυμίζει αρκετά το παλιό RAZR τηλέφωνο της εταιρείας το τηλέφωνο όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη καθώς έχει λάβει δύο καθυστερήσεις. Η Motorola όμως ανέβασε μερικά βίντεο στο Youtube συμπεριλαμβανομένου ένα βίντεο με τίτλο “Caring for razr“.

Σε αυτό λοιπόν το βίντεο, η Motorola εξηγεί πως πρέπει να προστατεύεται το τηλέφωνο και ταυτόχρονα ενημερώνει το κοινό ότι τα εξογκώματα είναι κάτι φυσιολογικό. Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά, όταν κυκλοφόρησε και η Samsung το δικό της Galaxy Fold υπήρξαν παρόμοια περιστατικά.

Η Motorola λοιπόν ενημερώνει όσους θέλουν να αγοράσουν ή έχουν ήδη προ-παραγγείλει το Motorola RAZR 2019 ότι τα εξογκώματα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καθώς η οθόνη έχει φτιαχτεί για να λυγίζει. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην οθόνη ακόμη και αν αυτά εμφανιστούν.

Αυτήν την στιγμή και τα τρία foldable smartphone (Galaxy Fold, Mate X και RAZR 2019) που υπάρχουν στην αγορά έχουν πλαστικό προστατευτικό αυτό όμως φημολογείται ότι θα αλλάξει με τον ερχομό του Galaxy Z Flip που ίσως ενσωματώνει Ultra-Thin Glass Film.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2020 19:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.