Αυτή την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου κυκλοφορούν τα νέα Samsung Galaxy S10 lite και Galaxy Note 10 lite.
Αυτή την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου (update: Το Note 10 lite θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου) κυκλοφορούν τα νέα Samsung Galaxy S10 lite και Galaxy Note 10 lite με τιμή διαφορετική από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, το Galaxy S10 lite θα έχει τιμή 699 ευρώ και το Galaxy Note 10 lite τιμή 649 ευρώ.
Galaxy S10 Lite
Οι συσκευές Galaxy Lite προσφέρουν μια σειρά χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων κάμερας, που βασίζονται στις κορυφαίες τεχνολογίες της Samsung. Οι φωτογραφίες εξελίσσονται με το Galaxy S10 Lite, το οποίο διαθέτει μια κύρια ευρυγώνια κάμερα, μία Ultra Wide και μία Macro κάμερα μαζί με τον νέο σταθεροποιητή Super Steady OIS. Όταν συνδυάζεται με τη λειτουργία Super Steady, ο Super Steady OIS προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για φωτογραφίες και βίντεο δράσης, επιτρέποντας την άμεση κοινοποίηση τους χωρίς συμβιβασμούς. Η υπερευρυγώνια κάμερα διαθέτει πεδίο προβολής 123 μοιρών, όπως και το ανθρώπινο μάτι, ενώ οι υψηλής ανάλυσης κάμερες μπροστινής και πίσω όψης επιτρέπουν την καταγραφή λεπτομερειών σε καθαρή εστίαση.
Galaxy Note10 Lite
Το Galaxy Note10 Lite παρέχει premium εμπειρία και αυξάνει την παραγωγικότητα με το S Pen. Με την τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας Bluetooth (BLE), η περιήγηση σε μια παρουσίαση, η επεξεργασία βίντεο και η λήψη μιας φωτογραφίας, γίνονται με ένα απλό κλικ του S Pen. Η εντολή Air Command προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του S Pen. Επιπλέον, η εφαρμογή Σημειώσεις της Samsung καθιστά την καταγραφή σημειώσεων γρηγορότερη και ευκολότερη ακόμα και εν κινήσει με άμεση μετατροπή τους σε κείμενο, για άνετη επεξεργασία και κοινή χρήση.
Η Honor παρουσίασε τη Blade Battery 7.000mAh για foldable smartphones, με τεχνολογία silicon-carbon για αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα και μεγαλύτερη αυτονομία.
Τα Xiaomi 17 και Xiaomi 17 Ultra ανακοινώθηκαν επίσημα. Δείτε τις τιμές στην Ελλάδα, από 1.099 ευρώ για το Xiaomi 17 έως 1.999 ευρώ για το Xiaomi Leica Phone.
Το Samsung Galaxy S26 φέρνει Privacy Display, 10-bit οθόνες, APV codec και νέες AI λειτουργίες. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά που δεν προβλήθηκαν στην παρουσίαση.
Η Xiaomi παρουσίασε τα Xiaomi 17, Xiaomi 17 Ultra και Leica Leitzphone powered by Xiaomi με Leica 200MP, αισθητήρα 1 ίντσας, Snapdragon 8 Elite Gen 5 και HyperCharge έως 100W.
Καλησπέρα μια ερώτηση το Note 10 Lite υποστηρίζει τα edge lighting και Led notification; Ευχαριστώ