Όλα τα νέα τούμπανα μοντέλα smartphones που περιμένουμε μέχρι τα τέλη του 2019

νέα μοντέλα smartphones 2019, Όλα τα νέα τούμπανα μοντέλα smartphones που περιμένουμε μέχρι τα τέλη του 2019

Το 2019 ξεκίνησε πολύ δυνατά με τούμπανα μοντέλα smartphones και νέες τεχνολογίες σε ότι αφορά τις δυνατότητες της κάμερας αλλά και τις οθόνες που θέλουν να γίνουν εύκαμπτες. Η αρχή έγινε με τη σειρά Samsung Galaxy S10 και συνεχίστηκε με την σειρά Huawei P30 αλλά και τα LG G8 ThinQ, Sony Xperia 1, Nokia 9 PureView, Honor View 20 και Xiaomi Mi 9.

Η συνέχεια θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με την άφιξη ακόμα περισσότερων νέων τούμπανων από τις Samsung, Xiaomi, Motorola, Apple, OnePlus, Google, Honor, Huawei και LG. Πάμε να δούμε μαζί όλα τα νέα μοντέλα smartphones που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το υπόλοιπο του 2019.

Περισσότερα νέα μοντέλα smartphones 2019
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

το moto one δεν κολλαει με τα υπολοιπα.

kostas

ΧΑΧΑ περιμενω περισσοτερο note 10 και huawei mate 30 pro.εκτος του oneplus που παρουσιαζεται τωρα τα αλλα δεν με συγκινουν και τοσο,αντε και η lg γιατι εχει καιρο να βγαλει κατι αξιολογο.
Υ.Γ μετα το λονδινο περαστε και απο βελγιο μια βολτα 😀 3 ωρες δρομος ειναι

ανδρεας

Το V50 το έχουμε δει απο πολλους youtubers και δεν είναι κάτι το τρομερό

andreas314p

Μια φορά NOTE για πάντα NOTE! 1 κατηγορία μόνο του !

Νικος

Για HTC τίποτα?

Νικος

Μα καλα αληθεια τωρα παιδια?Note 10 με exynos?Αν ηταν με Snapdragon εδω Ελλαδα ναι αλλα οχι με αυτη την αποτυχια που ακουει στο ονομα Exynos

Konstantinos

Για blackberry τίποτα

Τέσλα

Παιδιά άλλαξα αρκετά τηλέφωνα, από Sony-erricson σε Nokia, σε Samsung σε Lg και τελικά συνεχίζω με τα κινητά της Google, για πολλούς λόγους και βασικότερο το ότι έχεις τις αναβαθμίσεις σε θέματα ασφάλειας κλπ. Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το cloud που σου δίνει απεριόριστα δεδομένα! Θα μου πείτε ότι η Google έχει κινητά με κατώτερο hardware από άλλες εταιρίες και θα συμφωνήσω. Με την γενιά των Pixel όμως είναι πολύ smoothly running. Η τιμή είναι ένα θέμα και για αυτό το Pixel 3a το δίνει με 400$! Αν μπορεί κάποιος να πάει σε κινητό 100% Google ας το κάνει έστω δοκιμαστικά και θα με θυμηθεί! Φυσικά ο καθένας μπορεί να θέλει ένα κινητό γιατί πχ είναι όμορφο!!!! Και καλά κάνει αν τον ικανοποιεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.