Τα σχέδια της Samsung για τα smartphones το 2021

, Τα σχέδια της Samsung για τα smartphones το 2021

Ακόμη δεν έχει τελειώσει το 2019 και η Samsung έχει ξεκινήσει να κάνει σχέδια για τα smartphone που θα κυκλοφορήσει το 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung κατέθεσε μερικά trademark στην Ευρωπαϊκή Ένωση για smartphone της σειράς Galaxy A. Πιο συγκεκριμένα, τα μελλοντικά ονόματα των νέων Galaxy A smartphone θα είναι A12, A22, A32, A42, A52, A62, A72, A82 και A92.

, Τα σχέδια της Samsung για τα smartphones το 2021

Για τα smartphone αυτά δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Η σειρά αναμένεται να αποτελείται τόσο από low-end και mid-range smartphone όσο και από τηλέφωνα με πιο high-end specs. Αυτό το πλάνο ακολουθείται και αυτήν την στιγμή από τον Νοτιοκορεάτικο κολοσσό ο οποίος έφερε το Galaxy A90 με high-end specs και υποστήριξη του πολυσυζητημένου 5G δικτύου.

Η Samsung προετοιμάζεται σίγουρα για τα smartphone του 2020 και ήδη γνωρίζουμε για μερικά από αυτά όπως το Galaxy S11, A71 και A91. Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν φήμες και γύρω από ένα smartphone το οποίο θα ονομάζεται Galaxy Note 10 Lite και ένα S10 Lite, τα οποία αναμένεται να έχουν high-end specs κρατώντας όσο το δυνατόν πιο χαμηλά την τιμή. Τέλος, το S10 Lite αναμένεται να κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγέννων με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.