Smartphones

TCL: Ετοιμάζει ένα πολλά υποσχόμενο BlackBerry για την CES 2017

H BlackBerry έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι σταματά τον σχεδιασμό και την κατασκευή smartphones. Πριν από λίγες μέρες το brand πέρασε και επίσημα στα χέρια της TCL, που αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την πώληση των smartphones. H TCL είναι κινέζικη και βρίσκεται πίσω από το brand της Alcatel.

Η TLC θα παρευρεθεί στην CES 2017, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιανουαρίου στο Las Vegas και αναμένεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις. Η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από tweet του Steve Cistulli, Γενικό Διευθυντή της TCL Β. Αμερικής.

Τι θα ανακοινώσει όμως η TCL; Αρχικά να πούμε ότι οι λογαριασμοί της στο Twitter χρησιμοποιούν το hashtag #TheNewBlackBerry μαζί με την αντίστοιχη εικόνα. Ο Cistulli πρόσφατα ανέβασε και ένα ενδιαφέρον tweet που έγραφε: “Remington No. 2 of 1878 #TheNewBlackBerry”.

Εκ πρώτης όψης δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά. Πρέπει όμως να πούμε ότι το Remington No. 2 ήταν μια “game changing” γραφομηχανή που δημιουργήθηκε το 1878, είχε QWERTY keyboard και Shift key. Μπορεί λοιπόν, στην CES να δούμε ένα νέο “game changing” BlackBerry smartphone;

Για κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, όμως να πούμε ότι ο CEO της BlackBerry, John Chen, έχει επιβεβαιώσει την έλευση ενός smartphone με φυσικό πληκτρολόγιο. Παράλληλα έχουμε δει εικόνες και από το λεγόμενο BlackBerry Mercury.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Δεκεμβρίου 2016 9:45

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.