HTC Hero unboxing

TechblogTV. Μόλις έφτασε στα χέρια μας το HTC Hero και ξεκινάμε τα βίντεο-παρουσιάσεις με το καθιερωμένο unbox. Με το HTC Hero αρχίζει η συνεργασία του Techblog και του MyNextPhone.gr με το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys. Όλα τα νέα μοντέλα κινητών θα τα βλέπετε πρώτοι και αποκλειστικά μέσα από το TechblogTV πολύ πριν κυκλοφορήσουν επίσημα στην ελληνική αγορά. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα φροντίσουμε να έρθουν στα χέρια μας το Nokia N900 και το πανίσχυρο Toshiba TG01. Δείτε το βίντεο με το λευκό Hero.

Το HTC Hero διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 22:10

Σχόλια

  • Να αναφέρουμε ότι ελληνικό πληκτρολόγιο έχει από μαμά όμως σε μερικούς δεν δουλεύει (για αυτό υπάρχει και έξτρα εφαρμογή) ενώ και ελληνικά υπάρχουν με Custom ROM ;) :)

  • Sinxaritiria gia tin sinergasia..kai kali epitixia..na rotiso..kati..?Ego rotao...oi kenouries siskeuasies..ton kiniton ine pio mikres apo tis proigoumenes...?kalo ine autogia ikologiki sinidisi..alla tha ithela re pedia ligo...megaliteres..kai mesa arketa extras...

  • Stratis09, Ναι σχεδόν όλες οι συσκευασίες των κινητών είναι πλέον πολύ μικρές. Μάλιστα η Sony Ericsson σκοπεύει το 2010 να σταματήσει να δίνει εκτυπωμένα τα manual και θα τα έχει διαθέσιμα μόνο online.

    Dhmhtrhs, Κανένα κινητό δεν μας το αφήνουν, είτε από ελληνική αντιπροσωπεία είτε από έξω. Όλα τα ζητάνε πίσω!

  • Ti ειναι το demo unit?

    Και κατι αλλο σας τα δινουνε τα κινητα δοκιμαστικα σωστα

    Αλλα πληρωνετε η τα δινουν δωρεαν

    Αν τα πληρωνετε ειναι πολα

    Ευχαριστω

  • Δεν πληρώνεις απλά σου το δίνουν δοκιμαστικά για να κάνεις "διαφήμιση".

    Το Demo Unit είναι αυτό που δίνουν στα καταστήματα για να τα βάζουν για δοκιμή δηλαδή στο κατάστημα που πας και το έχουν ανοιχτό για λειτουργία είναι Demo Unit. Δεν έχει όμως κάποια διαφορά με το μοντέλο παραγωγής ;)

  • Μη μου πεις ότι όντως δεν παίρνει μπρος χωρίς SIM! Ψάξε το λίγο περισσότερο αν μπορείς μέχρι το επόμενο βιντεάκι. Αχ, αν δεν βγει Tytn III δε με βλέπω να αλλάζω...

  • nkk, Στο πρώτο boot θέλει αναγκαστικά την κάρτα SIM για να κάνεις και το sign up σε λογαριασμό Google, μετά δεν την θέλει :)

  • PANOS, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση. Πιθανολογώ πριν τα Χριστούγεννα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.