techblogTV | LG KF700

Το KF700 της LG είναι ένα πανίσχυρο multimedia κινητό με ιδιαίτερα εύχρηστο μενού για να μπορούμε να πλοηγούμαστε σε αυτό με ταχύτητα. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 3 ιντσών και πληκτρολόγιο το οποίο αποκαλύπτεται εφόσον το επιθυμείτε. Διαθέτει κάμερα 3Megapixels, MP3 και MP4 player και διαθέτει HSDPA για γρήγορο ίντερνετ. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο. Δείτε το βίντεο από τη Βαρκελώνη.

LG KF700

Επεξεργάστηκε την 23 Ιουνίου 2008 20:58

Σχόλια

  • LG KF700: Με τρεις εναλλακτικές μεθόδους εισαγωγής στοιχείων, το LG KF700 προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις εκπληκτικές εφαρμογές πολυμέσων που διαθέτει, όπως web browser, ψηφιακή αναμετάδοση ήχου και εικόνας και εύκολα στο χειρισμό widgets. Επιπλέον, η 3’’ ιντσών full LCD οθόνη αφής προσφέρει ένα βελτιωμένο interface για κάθε εφαρμογή του τηλεφώνου και είναι ιδανική για να παρακολουθεί κανείς βίντεο αρχεία.
    Το πλήκτρο Shortcut Dial στο πίσω μέρος της συσκευής παρέχει έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο για να αλλάζει κανείς γρήγορα εφαρμογές. Τέλος, χάρη στο συρταρωτό αριθμητικό πληκτρολόγιο, οι κλήσεις γίνονται πολύ εύκολα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.