Tim Cook, Επισκέπτεται τη γραμμή παραγωγής των iPhone 6

Ο Tim Cook, CEO της Apple επισκέφτηκε την Κίνα για να πραγματοποιήσει συναντήσεις με αξιωματούχους της χώρας και δεν παρέλειψε να κάνει μια στάση σε εργοστάσιο της Foxconn στην πόλη Zhengzhou όπου χρυπάει η καρδιά της συναρμολόγησης των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Πρόσφατα ο Tim Cook δήλωσε σε επενδυτές της Apple ότι η ζήτηση των νέων iPhone είναι μεγάλη και σίγουρα μια επίσκεψη στα εργοστάσια για να συγχαρεί (αλλά και να βάλει γκάζια στους εργάτες εκεί, θα συμπληρώναμε εμείς) ήταν απαραίτητη.

Πηγή

Σχόλια

  • Αγόρασε γνωστός μου το iphone 5S και μόλις είδε το Assembled in China αρχικά νόμιζε ότι του έδωσαν μαϊμού και στην συνέχεια έκλαιγε τα λεφτά του που τόσο ακριβό κινητό είναι Κινέζικο. Όταν είσαι άσχετος αυτά παθαίνεις.

  • @ Γιωργο.

    Ετσι την πατανε οι ασχετοι.
    Ενω οι γνωστες αγοραζουν made in Korea, που, ως γνωστον, ειναι συνωνυμο της ποιοτητας.

  • Κινεζικό είναι έλεος πέφτω απ'τα σύννεφα και που να δείτε όταν φεύγουν κοντέινερς από Κίνα σε εργοστάσια BMW και Mercedes.

  • Αυτες οι επισκεψεις μου θυμιζουν τις αντιστοιχες επιθεωρησεις που ειχαμε στο στρατο. Να φαινοται οτι ολα ειναι τελεια και οτι δουλευουν ρολοι, να βγαλουμε και 2-3 φωτο με χαμογελαστα προσωπα και απο πισω να ξερεις οτι ολο αυτο ειναι μια καλοστημενη παρασταση..

  • @ddr2 Ειπε ο Γιωργος τπτ για Κορεα? Οποιος εχει την μυγα...μην απορεις μετα ποιος ξεκιναει τις διαμαχες. Μεινε κολλημενος με το iphone σου κι ασε την ποιοτητα για αυτους που ξερουν..που σε εθιξαν κιολας..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.