Surface Duo: Μία ματιά στο εσωτερικό της συσκευής

Το Surface Duo είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες συσκευές τους έτους. Από τη μία οι χρήστες κάνουν αναφορά στα ξεπερασμένα specs και τη τσιμπημένη τιμή. Από την άλλη, η Microsoft υπόσχεται 3 χρόνια αναβαθμίσεων, την καλύτερη εμπειρία multitasking που υπάρχει και το παρουσιάζει ως το απόλυτο εργαλείο παραγωγικότητας.

Η ιστοσελίδα CNET είχε την ευκαιρία να πάρει στα χέρια της τη συσκευή, όχι όμως όπως θα περιμέναμε. Αντί για ένα λειτουργικό Surface Duo, η ιστοσελίδα έλαβε ένα prototype, το οποίο αντί για οθόνες έχει γυαλί, ώστε να φαίνεται το εσωτερικό του. Έτσι, μπορεί κάποιος να εκτιμήσει την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από τα δύο hinges, αλλά και να δει λεπτομέρειες που δε γνωρίζαμε, όπως τα custom chips της Microsoft για καλύτερο έλεγχο της μπαταρίας.

Όπως σημειώνει ο παρουσιαστής του βίντεο, η αίσθηση που δίνει το Surface Duo είναι μίας στιβαρής, premium συσκευής, με σωστό διαμοιρασμό του βάρους. Επίσης, όπως και να γυρίσει κάπως την οθόνη, δεν “κουνιέται”, ενώ το πάχος του είναι εντυπωσιακό. Σε συνέντευξη με τον Panos Panay, ο ίδιος σημειώνει πως πρόκειται όχι απλά για μία νέα συσκευή, αλλά για μία νέα κατηγορία.

Επεξεργάστηκε την 18 Αυγούστου 2020 12:37

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.