Gear

IFA 2022: Η Philips λανσάρει νέες επιλογές OLED+ και Mini LED

Η Philips παρουσιάζει στην IFA 2022 στο Βερολίνο μια σειρά νέων τηλεοράσεων Ambilight, συμπεριλαμβανομένων OLED+ και Mini LED επιλογών, που εμπλουτίζουν τη γκάμα των flagship μοντέλων της.

Ηγέτης των μοντέλων είναι η OLED+937, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε παραλλαγές 65 και 77″ και θα διαθέτει την τελευταία γενιά επεξεργασίας εικόνας AI της Philips.

Οι Bowers & Wilkins βρίσκονται πίσω από το sound design της τηλεόρασης, η οποία έχει τη δική της υποστήριξη 5,1 channel,αλλά λογικά θα έχει καλύτερη απόδοση όταν συνδυάζεται με ένα πλήρες σύστημα surround.

Η OLED+907 είναι μια επιλογή ελαφρώς χαμηλότερων προδιαγραφών, η οποία θα διατίθεται επίσης σε μικρότερα μεγέθη: θα είναι διαθέσιμες επιλογές 48, 55 και 65″.

Οι δύο τηλεοράσεις διαθέτουν επίσης μια σειρά από λειτουργίες gaming, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για VRR και για ρυθμούς ανανέωσης 120 Hz, επιτρέποντας πιο ομαλή αναπαραγωγή σε PS5 και Xbox Series X.

Όσον αφορά στα Mini LED, η Philips έδειξε το ήδη ανακοινωμένο PML9507, το οποίο είναι ακριβό αλλά προσφέρει μια απολύτως εκπληκτική εικόνα χάρη στη νέα τεχνολογία του.

Όλα αυτά τα μοντέλα διαθέτουν αυτό που η Philips αποκαλεί Ambilight Next Generation, μια αναβάθμιση στην τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού που θα πρέπει να είναι πιο ακριβής από ποτέ καθώς παρακολουθεί τη δράση στην οθόνη.

Τέλος, μια νέα λειτουργία Aurora δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει pre-made sequences για να παίξει εάν θέλει ένα εντυπωσιακό φόντο για ένα πάρτι ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.