To Google Pixel 4 φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

Pixel 4, To Google Pixel 4 φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

Η Pixel 4 σειρά της Google λέγεται ότι θα παρουσιαστεί αρχές Οκτωβρίου και για τον σχεδιασμό γνωρίζουμε ήδη ότι θα έχει τετράγωνο πλασίο κάμερας στην πάνω αριστερά γωνία. Σήμερα, μία φωτογραφία του τηλεφώνου στα χέρια χρήστη δείχνει το τηλέφωνο να τρέχει το Android 10.

Στο τηλέφωνο φαίνεται τόσο το front panel όσο και το back panel. Για ακόμη μία φορά βλέπουμε το τετράγωνο πλαίσιο στο οποίο έχουν τοποθετηθεί οι κάμερες αρκετά διακριτικά σε σχέση με τα iPhone XI.

Στο front panel μπορούμε να δούμε ότι δεν υπάρχει κάποιο notch ή punch hole καθώς η Google αποφάσισε να γυρίσει στις παλιές καλές εποχές με το μεγάλο bezel. Σε αυτό το bezel προηγούμενες πληροφορίες υποστήριζαν ότι θα ενσωματωθεί ο soli radar αισθητήρας ο οποίος θα είναι εξειδικευμένος στην αναγνώριση προσώπου. Αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται στην τελευταία φωτογραφία.

Pixel 4, To Google Pixel 4 φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένεται να δούμε AMOLED οθόνη στις 5.7 ίντσες και 6.3 ίντσες για το Pixel 4 και 4 XL αντίστοιχα με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η ανάλυση της οθόνης της απλής έκδοσης θα είναι 1080 x 2280 pixels ενώ το XL θα έχει 1440 x 3040 pixels ανάλυση. Και τα δύο μοντέλα θα ενσωματώνουν μάλλον τον Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και 64 ή 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα θα είναι διπλής διάταξης στο Pixel 4 και θα αποτελείται από 12MP και 16MP telephoto. Το 4 XL θα φέρει έναν τρίτο “spectral sensor”. Στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία η οποία λέγεται ότι τραβήχτηκε με μία ακυκλοφόρητη Pixel συσκευή η οποία ενσωμάτωνει zoom έως 20x. Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 2.800 και 3.700mAh.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ότι πολλά από αυτά ίσως αλλάξουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Διακρίνω μια εμπάθεια στα τηλέφωνα της Apple.

Διαβάζω όλα τα άρθρο σας και έχω καταλήξει πως πάντα η προσωπική σας πινελιά σε ότι αφορά σχόλιο σε άρθρο σας καυτηριάζει τα προϊόντα της εν λόγο εταιρείας .

Στα του άρθρου τώρα και όσον αφορά τις κάμερες του συγκεκριμένου τηλεφώνου .

Μπορείτε να μου εξηγήσετε και εμένα πως ορίζετε εσείς το .. «αρκετά διακριτικά» σε σχέση με τα καινούργια I phone (!) που ..αν μη τι άλλο δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα !

Κώστας Βλαχάκης

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με όλες τις εταιρείες κρατάμε ίσες αποστάσεις.

Chris_BMW

Περιμένω λοιπόν να μου εξηγήσετε το «αρκετά διακριτικά» .. εκτός και αν εγώ δεν βλέπω καλά ..

Chris

1ον, εχουν κυκλοφορήσει renders επομένως η σύγκριση είναι απολύτως λογική. Ειδικα από τη στιγμή που τα 2 τηλέφωνα έχουν παρομοιο setup καμερών!
Επίσης υπάρχει ελευθερία λόγου οπότε ο καθένας θα βάζει ο,τι πινελιες θέλει!
Την τριχα τριχια την καναμε για μια φραση

Kosman

κακάσχημα και τα iphone και αυτό. ευτυχώς για το x έδωσα μόνο 300 ευρώ τόσα αξίζει

Panos

Αλήθεια ρε παιδιά τώρα; Αρκετά διακριτικά σε σχέση με το iPhone; Ολόκληρη αντιγραφή της ίδιας γκουμουτσας εχει. Εκτός αν εγώ βλέπω λάθος φωτο.

Tifozi

Το θεμα είναι ποιος αντέγραψε ποιόν; Μήπως η Apple την Google γιατί το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Όσο για την συσκευή. Σχέδιο από προηγούμενες χρονιές. Και από μπαταρία βλέπω να υπάρχει θέμα.

Ηλιας

Καλά , καθίστε εσείς οι από κάτω και θα φαγωθειτε για το ποιος αντέγραψε ποιον και μην απολαμβάνετε τη συσκευή….
Λες και δεν έχουμε αρκετά προβλήματα για να σκάσουμε το 2019, θα σκάσουμε για το ποιος αντέγραψε ποιον…

Κωνσταντίνος

Εγώ έχω να σχολιάσω τα νύχια αυτού που κρατάει την συσκευή …. 😒

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones featured Google Pixel 4

Pixel 4 έλαβε κατά λάθος ενημέρωση με Android 13

Αν και το περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ένας κάτοχος Pixel 4 έλαβε πρόσφατα την ενημέρωση Android 13 στις 23 Ιουνίου.

Smartphones Google Google Pixel Google Pixel 4

Google Pixel 4: Κάποιοι χρήστες έχουν εκ νέου πρόβλημα με το Face Unlock

Με το τελευταίο update των Google Pixel 4 φαίνεται να επανήλθε για κάποιους χρήστες το πρόβλημα του Face Unlock, καθώς δε τους αναγνωρίζει.