Το Honor Magic 2 έρχεται στις 26 Οκτωβρίου;

H Honor στα πλαίσια της IFA 2018 στο Βερολίνο δεν παρέλειψε να μας δώσει και μία μικρή γεύση του επερχόμενου αντικαταστάτη του Honor Magic με αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε ναυαρχίδα, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει πότε θα το δούμε στην αγορά.

Τις τελευταίες ώρες ένα νέο poster που ανέβηκε στο διαδίκτυο αποκαλύπτει την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Honor Magic 2 που αναμένεται να γίνει στις 26 Οκτωβρίου. Το νέο πρωτοποριακό μοντέλο της εταιρείας αναμένεται επίσης με FullView display σχεδιασμό χωρίς bezels, με τις κάμερές του να φιλοξενούνται σε pop-up slider μηχανισμό, ο οποίος λειτουργεί χειροκίνητα. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η επίδειξη του νέου μοντέλου στα πλαίσια του press event της Honor στην IFA.

Επιπρόσθετα, το Honor Magic 2 θα ενσωματώνει hi-end χαρακτηριστικά όπως in-display fingerprint scanner και τον επεξεργαστή Kirin 980 που βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm και που αναμένεται να εξοπλίζει τα Mate 20 και Mate 20 Pro της Huawei. Τέλος, η νέα συσκευή θα υποστηρίζει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης 40W.

Η τιμή του Honor Magic 2 δεν έχει διαρρεύσει ωστόσο οι αναφορές κάνουν λόγο για κόστος γύρω στα $600. Αρκετά οικονομική εάν λάβουμε υπόψη μας τον εξοπλισμό του, η οποία ωστόσο συμβαδίζει με τη χαμηλή τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.